Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Laura ima izražene pršljenove pri dnu tj.ispupčene.prošle godine smo išli kod ortopeda koji je rekao da po njemu to nije zabrinjavajuće.a mene nešto strah da ne bi imala kakvih posljedica.ja ću je opet voditi kod dr.i tražiću da joj to slikaju.ima li iko ikakvog iskustva sa ovim.
RE: izraženi pršljenovi kod bebe 25.10.2009 10:52:30
mamina cura
Ja nebih nikada zracila svoje dijete bez veze. Ako mu to ne smeta pri razvoju i doktori kazu da je ok....Imas vjerovatno nekoliko ortopeda pa potrazi drugo misljenje. Mozda je jednostavno dijete mrsavo ???
RE: izraženi pršljenovi kod bebe 25.10.2009 15:07:13
Bubana
Mozda je genetski ? Moj brat ima izrazene prsljenove pri dnu i njegov sin ima identicne , kao preslikane. Inace brat mi je veoma visok , ali mu nikad nije smetalo u razvoju. Nikad nije imao nikakvih problema sa kicmom ili bilo cim . Ne mora predstavljati nikakav problem, ali kao sto neko rece ako si vec zabrinuta ima jos ortopeda pa se konsultuj , a ni ja ne bih dijete izlagala zracenju ukoliko nije alarmantno .
RE: izraženi pršljenovi kod bebe 26.10.2009 14:10:42
hanabanana
Pršljenovi pri donjem dijelu leđa moraju biti ispupčeni, ali se to kod mršavih vidi, a kod onih drugih ne vidi. I ja sam isto primjetila kod mladje kćeri, ljekar mi je isto rekao kao i tebi. Da je bilo koja anomalija na kičmi, osjetilo bi se na motorici. S toga ne brini.
Praćenje kalendara će biti mnogo lakše uz mobilnu aplikaciju
Anketa
kako bi reagovale....
da saznate da vas neko sa foruma laze.Recimo laze o imenu,mjestu boravka,i sl.
Da recimo ta osoba koja je slagala ima neki dobar razlog zasto je to slagala....
Da li bi bile uz nju ili bi joj ipak okrenule ledja?
nebi joj okrenula ledja (61%) nebi vise pricala snjom/bila u kontaktu (1%) neznam sta bi uradila (15%) ako je dobar razlog oprostila bi joj.. (23%)
Broj svih glasova: 137
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!