Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sta bi vas ucinilo sretnim? 5.11.2009 20:22:53
ledy blue
IZVORNA PORUKA: pahuljica farah
Hvala Allahu, sretna sam zena, a bila bih preeeeeeeeeeeeeeeeeesretna globalno: kada bi prestala ubijanja, kada niko na svijetu ne bi bio gladan, kada bi se kriminalu i korupciji stalo u kraj, ... lokalno: kada bismo napokon imali samo jednog predsjednika koji ima interes drzave ispred licnog interesa, kada bi u BiH svima bilo svejedno da li se neko zove Alma, Ana ili Dragana,kada bi svako mogao raditi ako to zeli( u svojoj struci), kada bi u BiH postojali samo "pravi" fakulteti,kada bi se socijalna pomoc digla na visi nivo, kada bismo mogli sigurno setati ulicama naseg grada u bilo koje doba dana.... licno: da rodim zdravog bebaca, da svi ovako ostanemo dobro i zdravo, da uvijek budem ponosna na svoju djecu, da se u blizoj buducnosti zaposlim i rjesimo stambeno pitanje... RR: Da sve nase trudilice ugledaju svoje +ice, a mame da izvedu svoju djecu na "pravi" put i da ovaj forum (p)ostane forum plemenitih zena koje su spremne pomoci, a ne nekih mahalusa koje ovdje lijece svoje frustracije, siju nacionalizam i osjecaju se prozvane za svaku sitnicu...(nadam se da opet nece biti nekih replika na ovu zadnu recenicu )
Ja ću glasati za tebe čim se kandiduješ
RE: Sta bi vas ucinilo sretnim? 5.11.2009 22:42:20
nikita
Trenutno bi me najvise usrecilo rodenje zdravog i zivog dijeteta a voljela bih i da se mnogo ne namucim dok ga budem radala... da odnos s mm ostane citav zivot ovakav kakav jest...da se moji roditelji rijese kredita i da napokon malo uzivaju ...da dovrsimo mm i ja faks...itd itd
RE: Sta bi vas ucinilo sretnim? 6.11.2009 15:26:59
dana3
Da mi treba para-treba Da mi treba posao-treba Da li bih voljela otputovati negdje na odmor-bih Ali sve to na stranu jer jedino sto bi me moglo usreciti je da moj sin procuje na uho.nista vise ne trazim,za sve drugo hvala bogu
RE: Sta bi vas ucinilo sretnim? 7.11.2009 18:13:19
SdZ
Da se nadjem u zagrljaju svog oca samo na trenutak,ali znam da to nije moguce Sretnom ce me ciniti da zauvijek ljudi koje volim budi zdravi i veseli... A,ubrzo bi me moglo sretnom uciniti to da moja mama prihvati moju odluku da se udam i da bude sretna zbog mene.....
Da me zgaravica pusti na miru Da mi muz sredi sve oko posla, tako da ja mogu na dugooo bolovanje Da se napokon iselim iz ovog stana koji mi je ama bas dosadio , i da nadjemo jedno fino mjesto pa da ja to sve uredim po svom ukusu....ehhhh
Da me zgaravica pusti na miru Da mi muz sredi sve oko posla, tako da ja mogu na dugooo bolovanje Da se napokon iselim iz ovog stana koji mi je ama bas dosadio , i da nadjemo jedno fino mjesto pa da ja to sve uredim po svom ukusu....ehhhh
hahahhahaha husic slicne bi nas stvari ucinile sretnom :))), ja sam da dodam da se sto prije budem s muzem pa sve ovo :) ostalo.
< Poruku je uredio Mirkica -- 7.5.2010 22:01:21 >
popustice te cim rodis, vjeruj mi!
hm...šta li bi me usrećilo?Pa ne znam baš...ja sam i ovako sretna, meni tako malo treba ispod ovog plavog neba Mada naravno željama nigdje kraja...ali neka nas zdravlje posluži,plata se malo poveća i ja ću biti još sretnija!
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.