Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
film nije los ali da je komedija vala i nije (po mom misljenju)
Ma to je do mene, ne volim tipične komedije, dvije - tri scene iz filma kao što je ovaj su mi duhovitije od mnogih pravih komedija (teško me nasmijati)
ja gledala jucer I Frankenstein punoo sam ocekivala nije nesto
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 22.7.2014 6:58:29
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Galicia
Gdje gledate filmove a da se ne moraju skidati?
ja gledam na filmovita ponekad ima prevod na nas to te ejdino moze malko nervirat :)))) tebi to ne treba :))
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
Praćenje kalendara će biti mnogo lakše uz mobilnu aplikaciju
Anketa
samo da se pohvalim cicy
svoju Kairu sam rodila 21.11 carskim rezom -hitni jer je plodova voda bila zelena sa mekonijem...evo mali snimak nje i tatice u igri pa pogledajte
http://www.youtube.com/watch?v=riOl4vhvIjs
:) (78%) :/ (13%) :( (10%)
Broj svih glasova: 197
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!