|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Duša duše moje
24.3.2011 8:18:54   
Nunichi
Srecice moja, mama je svima pricala kako je najsretnija trudnica, ali sad znam da mama nije imala pojma sta je ustvari SRECA!
Onog trenutka kad sam te uzela u ruke moje poimanje srece dobilo je drugi smisao. user posted image
I sad nakon dvije godine, kad me jako stisnes i kazes mamice volim te, moja mama, kad brojis ko velika i nabrajas nesto po cijeli dan, svakom minutom mama spoznaje novu srecu.
Boze hvala ti na ovom malenom cudu koje tako lako ispunjava moju dusu.

Yayice moja, budi mi uvijek nasmijana i zdrava, mama i tata te vole daleko do neba... i jos vise!
Ljubi mama smijalice najdraze!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Duša duše moje
7.4.2011 23:52:53   
Apotekarka
Majeni misicu mamin,mama je jako ponosna na tebe,ti si tako dobar djecak...Svakim danom me sve vise iznenađujes u pozitivnom smislu....Kako si veceras hrabar bio dok si povracao nisi ni zaplakao a sam si u sobi bio....zvao si mirno mamu i rekao vidi ovo mama,ostala sam u cudu,je li to moje dijete s jos nepune dvije godine....i kad te nesto muci nisi strasno nerovozan...OBozavam kad mi se zaletis u zagrljaj,nosicom malim dotaknes mamin nos,svojim velikim okicama punim srece pogledas mamu a male usnice se razvuku u najveci osmjeh...Duso moja samo mu budi zdrav,veseo i uvijek nasmijan kao do sad....Voli te mama tvoja....Ti si moja snaga i najveci ponos...

_____________________________

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: Duša duše moje
25.4.2011 8:12:45   
Lulu_08
Ljubavi mamina, oko tatino, dedina princezo, nanina srećice, djedova lopužo, nenino srce, amidžina velika djevojčice...
 
Danas je dan kada ti puniš 3 godine. Šta...??!! DA, 3 GODINE!
 
Mama ljubavi ne može da vjeruje da si ti moja velika djevojčica. Ti si jutros, sva radosna što danas TI možeš „pufati toltu“ (puhati svjećice na torti), u svojoj vreći za spavanje skočila sa kreveta i protrčala kroz stan kako bi se što prije spremila za vrtić da sa svojim najdražim drugarima proslaviš svoj rođendan.  Svo to vrijeme, tvoja mama te gleda i ne može da vjeruje svojim očima. Prije samo tri godine si ti u ovo vrijeme pravila haos u maminoj tibi, vrtila se i tamo i ovamo, gurala se i davala mi do znanja kako ćeš samo razigrana i vesela djevojčica ti biti. Mama je to oduvijek znala, ali danas cijeli svijet to može vidjeti. Svima ćeš danas pokazati kako si ti velika pametnica, kako uživaš u ovom svijetu, životu i svemu što ti on nudi. Sigurna sam da će danas zajedno sa tobom i svi tvoji drugari da uživaju, jer ćeš se ti pobrinuti za veselu atosmferu sa svojim najslađim „ping pong“ kikicama, jer upravo kao ping pong loptica će tvoje kikice da odskaču dok ti budeš cupkala, skakala od dragosti.
 
Anđele, mama ti želi da uvijek budeš ovako vesela, da nikada ne izgubuš elan koji te pokreće, energiju koja struji tvojim venama, osmijeh koji krasi i sija kao niti jedna lampica na svijetu, mjesečinu i zvjezdice koje svjetlucaju u tvojim okicama, kikice koje razigrano skakuću, jer sve je to odraz tebe i tvog bića, tvog karaktera i tvog JA na koje je tvoja mama ponosna do neba.
 
Srećo, mama te voli NAJVIŠE na svijetu, i to je jedina izvjesnost koju ćeš imati u životu. Duboko vjerujem da ćeš svojim karakterom i snagom sve ostale neizvjesnosti uspješno savladati i biti pobjednik svake utrke kroz koju budeš prolazila. A ukoliko nekada i ne budeš pobjednik, mama će biti tu da te utješi, i da kaže da nije uvjek važno pobjediti, da je svako sudjelovanje u utrci samo po sebi pobjeda...
 
Za sve si Luna, za neke kojima si srcu draga si Lulu, pa neki te još uvijek zovu Baby-Lu, a mami si svojoj ŽIVOT!
 
Na ovaj dan ti želim (sve što i svakog drugog dana tvog života) zdravlje, sreću, veselje, ljubav i prav put uz Božiju pomoć!
 
Volim te milo moje...
 

_____________________________

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: Duša duše moje
22.5.2011 19:46:25   
ziki
Misu moj mali, misrisni, preslatki
prije tri godine uspjela sam da namolim dr da me otpusti iz bolnice radi utakmice, finale Lige Sampiona. Pricala sam kako me nista ne boli, da se bar okupam kuci... vise se i ne sjecam sta sam sve rekla. Ono cega se sjecam da je sve dobilo novi smisao. Sreca je dobila novu dimenziju, fudbal je postao vazan jedino ako se igra izpred zgrade gumenom loptom, a granice ljubavi pomjerile se tako daleko da se svemir prosirio.
Sreco moja sad punis tri godine, porasto si veliki momak. Mama je ponosna na tebe, nemirno moje dijete. Ponosna sam na sve tvoje nestasluke. Samo jedan pogled na tvoje okice koje gore od nestasluka popravi raspolozenje istog trenutka, jedan tvoj zagrljaj i odmah sav moj bol netsne. Za rodjendan ces dobit brata i zvanicno postajes veliki, ali za mene ces uvijek biti mala beba.
Ljubavi moja, srecan ti rodjendan. Zelim ti puno zdravlja, da budes uvijek veseo i nasmijan, da se zvuk tvog smijeha uvijek cuje iz naseg doma. Baba i mama te vole najvise na svijetu.

_____________________________

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 29
   RE: Duša duše moje
1.6.2011 9:29:50   
Hanady RR
Joj jedna u niszu mojih duša....

ti si maleni moja posebna duša...sa posebnim mjestom u mome životu.

Kada se vartim unazada godinu dana zaboli me stomak isto kao onoga dana kada sam cijeli dan provela čekajući da mi jave da si mi se rodio. Ti si moja prva radost u funkciji teteka...uh kako sma ti ja to sa ponosom objavila. A kada su mi poslali prvu sličicu mislila sma srce će mi iskočiti od sreće...moje malo pile, tetkino pile gledalo me malim sitnim okicama i znala sma ja tada biće to posbena veza nas dvoje.

To koliko te volim nikada neću moći opisati riječima...ma šta riječima teško je to pokazati bilo kada i bilo kako...ta je ljubav neopsiva.

I kako budeš rastao ti ćeš to i shavatati, tetka će uvijek biti ti da ti to pokaže, da znaš da u meni imaš prijatelja za cijeli život.

Da je tetki samo da si mi sa mjestom življenja bliže mene ili ja tebi pa da nam ovaj brzi život da da se svaki dan vidimo...ih ja bih tebe do sada i više razmazila...uh da si mi bliže sada.

Ljubi te keka tvoja i želi ti sve najbolje...ti si moj ''milosnica'' i smao tebe keka voli ovako...svi drugi imaju svoje ljubavi....user posted image
user posted image

_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 30
   RE: Duša duše moje
30.6.2011 0:07:16   
Apotekarka
Dusice mala...Tocno prije godinu dana u ovo doba si poceo mami slati znake da ces brzo doci na ovaj svijet....I dosao si  30.06. u  14 i 25...Uljepsao si mami i tati zivot bebice...Samo nisi vise bebica,punis dvije godine i postajes pravi djecak....VOlimo te sto si nam uvijek nasmijan i veseo,ponekad znas biti i ljutko i mama te nekad ruzi...ali znaj volim te najvise na svijetu...Ono sto ti zelim je da mi budes zdrav,veseo kao i do sad,da tuga nikad ne uđe u tvoj zivot da imas djetinjstvo kakvo pozelis provedeno u sreci i smijehu i da odrastas s nama skupa...Zelim biti divna mama kao moja mama bar upola...Sutra uzivaj u sbome danu ,smij se,igraj...Volimo te....

_____________________________

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 31
   RE: Duša duše moje
15.7.2011 1:22:06   
dinaa
Duso moja,zivote moj kako vrijeme samo brzo prolazi...Lutko moja iako su ti danas pune 4 godine ti si jos uvijek moja beba,nekako si mi brzo narasla,ali hB neka si,samo ti meni budi zdrava vesela i pametna i samo ti meni rasti a mama je tu za tebe uvijek i zauvijek.Volim te dusice moja...Sretan ti rodjendan ljubavi maminauser posted image user posted image


_____________________________

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 32
   RE: Duša duše moje
15.7.2011 1:23:50   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: dinaa

Duso moja,zivote moj kako vrijeme samo brzo prolazi...Lutko moja iako su ti danas pune 4 godine ti si jos uvijek moja beba,nekako si mi brzo narasla,ali hB neka si,samo ti meni budi zdrava vesela i pametna i samo ti meni rasti a mama je tu za tebe uvijek i zauvijek.Volim te dusice moja...Sretan ti rodjendan ljubavi maminauser posted image user posted image


user posted image user posted image
sve najboljeuser posted image user posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 15.7.2011 1:24:12 >


_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 33
   RE: Duša duše moje
15.7.2011 1:25:32   
dinaa
user posted image user posted image Hvala teta D.user posted image

_____________________________

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 34
   RE: Duša duše moje
20.7.2011 0:18:25   
tekja
Bebo moja usnula i mila, najljepsi, najsretniji rodjendan ti zeli mama...budi mi i dalje tako divan, umiljat i nemiran djecak, jer mama zna, kad mi se na glavu penjes tad si najbolji. Samo neka si mi zdrav, razigran i neka smijehom punis kucu, meni vise nista ne trebauser posted image ...jedva cekam jutro da te izgrlim i izljubim i kazem da si svojim dolaskom na ovaj svijet mom postojanju dao pravi smisaouser posted image user posted image user posted image ...Volim te duso mojauser posted image i molim Jedinog da nam pokloni jos mnogo mnogo zajednickih rodjendanauser posted image


_____________________________

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 35
   RE: Duša duše moje
25.10.2011 11:03:29   
salmy
Dusice mamina i tatina.....sretan ti rođendanko,da nam uvijek budes  zdrav nasmijan veseo i sretanuser posted image  da mamica i tajo docekaju jos puno puno   veselih trenutaka provedenih s tobom.....
Uljepsao si nam sate..dane....godine.....promjenio zivot....

Volimo te....bojimo se kolikouser posted image user posted image user posted image  ti si nasa sreca.....sve drugo je malo naspram tvojih okica...........tvog osmjeha.....

I prestani plakati u vrticu,nemoj bar danas......mama je mnogo tuznauser posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 36
   RE: Duša duše moje
4.11.2011 0:21:35   
dinaa
Sretan rodjendan veliki moj djecaceuser posted image
Eto malo pomalo i stigosmo mi sine da slavimo tvoj 10 rodjendanuser posted image .
Sad si veliki decko ali ipak moj mali sincic,i uvijek ces to ostati.Ti si majkino prvo radovanje,majkina zakletva i zauzimas posebno mjesto u mom srcu,a ti i ja znamo zasto je to tako.
Budi mi uvijek zdrav,sretan i veseo i neka ti se ostvare sve tvoje male i velike zelje,a mama je tu za tebe uvijek i zauvijekuser posted image


_____________________________

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 37
   RE: Duša duše moje
4.11.2011 9:15:39   
tajcika
draga moja djevojcice,sretan ti 11. rodendan i da si mi puno godina ziva i zdrava,vesela i mila,uvijek u zivotu sretna mi bilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 38
   RE: Duša duše moje
8.11.2011 9:15:10   
damma
sunce moje malo sretan ti 3. rodjendan, da mi budes uvijek zdrav, nasmijan,veseo....
...ne znam sta vise da ti pozelim, srce mi je danas ko kuca od radosti...user posted image
user posted image user posted image user posted image

_____________________________

2004.
2008.

(odgovor članu tajcika)
Neposredna veza do poruke: 39
   RE: Duša duše moje
4.3.2012 21:13:34   
smajli80
...pa zar je toliko vremena prošlo?Već sutra ti stavljamo 4.svjećicu na tortu anđele moj mali.Uvijek ću se sjećati te noći kad sam nestrpljivo i u velikom bolovima očekivala tvoj dolazak na svijet.Kroz glavu su mi prolazila mnoga pitanja:kako ćeš izgledati,kave će ti oči biti,hoću li te znati voljeti...
I onda samo 10 min.iza ponoći začuh tvoj prvi plač...To je bio najljepši plač koji sam ikad čulaOojednom je nestao sav strah i na sva svoja pitanja sam imala odgovor-izgledala si kao anđeo sa velikim smeđim očima,...i da zavoljeh te kao niko nikoga na svijetu!!!
Ove godine zavoljeh te još više,jer sam ti poklonila najljepšeg brata na svijetu,ikao što nekad neko reče što sa svakim novim djetetom ljubav se množi...
Srećan ti 4.rođendan anđele moj mali


_____________________________

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 40
   RE: Duša duše moje
25.4.2012 11:03:52   
Lulu_08
user posted image

Duso duse moje, prije 4 godine u ovo vrijeme mama se jako brinula. Molila sam dragog Boga da sve bude uredu, da mi na svijet dodjes ziva i zdrava, a ni sanjati nisam mogla niti smjela da ce mi dragi Bog podariti bas tebe, tako divnu, tako lijepu, sretnu, veselu, pametnu, milu, punu zivota, snage, vedrine i veselja.

Mila moja budi mi uvijek ovakva, a prvenstveno zdrava i sretna.

Mama i tata te vole najvise na svijetu!!!!!!!!!!!!!

_____________________________

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 41
   RE: Duša duše moje
25.6.2012 0:34:05   
Hanady RR
Prije tačno 6 godina u ovo vrijeme imala sma bolove koji su poruzrokovali najljpši osjećaj koji sam mogla doživjeti...rodila sam tebe. Sve ove godne iza nas bile su mi brze, mislila sam koliko god one letile ti ćeš biti samo moja prva beba...međutim polako shavatm da iz moga naručja bježiš u školu, da tamo biće i drugih da budu mjesto za odgoj, učenje i igranje...da to nikako nije naš mali svijet više.
Al da znaš ti ćeš moja prva beba i moja prva bebeća radost uvijek ostati...vjerujem da i kad svoju djecu budeš imala ja ću tebe svojom bebom prvom zvati...

Ono što ti želim u ove redove stati ne može...šat sve jedna mama može poželjeti...
al sebi, sebi mogu jer na to imam pravo ja sam te rodila...želim sebi da mi budeš zdrava i vesela dugo i da pamtiš sve naše lijepe dane uvijek i kada veća budeš...

Ti sad spavaš...a ja kontam kako je onda boljelo i odjednom sve prestalo kad su mi te stavili na grudi...
oooooooo da znaš kako sam ti ja tada sretna bila...

sretan je mama i sada što mi tamo u sobici spavaš mirno, bezbrižno...
što sutra slaviš sa svojom rajom...
što sma znaš spiska raje napisati da mama nekoga ti ne zaboravi...
što si haljinu ostavila na mjesto da bude čista za sutra...
što si legla sa željom da te ujutro čeka ''savršena'' torta...

sretna je mama puno...a tebi još više do ove sreće želim ako je moguća...
moja dušo, srećo, kućo, oko i ružo...a svi ostali svoje mjesto imaju ....
user posted image


_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 42
   RE: Duša duše moje
30.6.2012 19:53:13   
Apotekarka
Maleni moj djecacicu...Vec tri godine su prosle kako si se rodio na danasnji dan....
Te tvoje velike okice taj dan u prije tri godine uljepsale su mi dan a i zivot....I svaki dan mi ga uljepsaju....
Mama je ponosna na tebe....MOja sreca je tvoj osmijeh i zdravlje....Zelim ti sto vise tih najljepsih osmjeha ,sto vise zdravlja i da uzivas sa svojom mamom i tatom....
Nek ti je sretan rodjendan misicu moj....

_____________________________

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 43
   RE: Duša duše moje
8.10.2012 0:10:26   
teacher75

IZVORNA PORUKA: teacher75

Prije tacno godinu dana, u ove iste sate, tvoja mama ni slutila nije da ce za samo 12 sati dobiti najljepsi poklon na svijetu... Duso duse moje, jos samo 12 sati nas dijeli od godisnjice tvoga izlaska na svijet, trenutka kada si iz korijena promijenila zivot svom tati i meni, svojoj mami. Mama je presretna sto te ima, u isto vrijeme tuzna sto vise nisi njena mala beba vec djevojcica ciji se karakter vec nazire, koja zna sta voli i sta hoce... Nadam se da ces voljeti svoju mamu i tatu pa makar i upola koliko oni vole tebe, da ces uvijek biti sretna i vesela, voljena...Zelim ti najsretnije djetinjstvo puno prijatelja, igre i smijeha, najuspjesnije skolske i studenstske dane sa puno petica i prvih poljubaca....Zelim ti sve najbolje u zivotu...Zelim ti sretna tvoj 1. rodjendan! Ljubi te puno i najvise tvoja mamauser posted image user posted image user posted image

Sunasce moje, mamino zlato, zivote moj... Pisem nakon dvije godine. gledam te dok spavas, nisi vise moja beba... Sada si velika curica, imas "tli"godine...Mami je zao sto je nekad nervozna i umorna, sto se osjecas zapostavljeno sada kad imas svog malog brata, al znaj mama ga je tebi rodila, prvo tebi pa onda sebi i tati, da ne budes sama kada mame i tate vise ne bude, da se volite i pazite...Duso, duse moje, zivote moj, neka ti je sretan ovaj treci rodjendan, da si mi sretna jos puno, puno rodjendana a da uvijek ostanes mala curica koju mama voli najviseuser posted image

_____________________________

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 44
   RE: Duša duše moje
8.10.2012 0:13:10   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75


IZVORNA PORUKA: teacher75

Prije tacno godinu dana, u ove iste sate, tvoja mama ni slutila nije da ce za samo 12 sati dobiti najljepsi poklon na svijetu... Duso duse moje, jos samo 12 sati nas dijeli od godisnjice tvoga izlaska na svijet, trenutka kada si iz korijena promijenila zivot svom tati i meni, svojoj mami. Mama je presretna sto te ima, u isto vrijeme tuzna sto vise nisi njena mala beba vec djevojcica ciji se karakter vec nazire, koja zna sta voli i sta hoce... Nadam se da ces voljeti svoju mamu i tatu pa makar i upola koliko oni vole tebe, da ces uvijek biti sretna i vesela, voljena...Zelim ti najsretnije djetinjstvo puno prijatelja, igre i smijeha, najuspjesnije skolske i studenstske dane sa puno petica i prvih poljubaca....Zelim ti sve najbolje u zivotu...Zelim ti sretna tvoj 1. rodjendan! Ljubi te puno i najvise tvoja mamauser posted image user posted image user posted image

Sunasce moje, mamino zlato, zivote moj... Pisem nakon dvije godine. gledam te dok spavas, nisi vise moja beba... Sada si velika curica, imas "tli"godine...Mami je zao sto je nekad nervozna i umorna, sto se osjecas zapostavljeno sada kad imas svog malog brata, al znaj mama ga je tebi rodila, prvo tebi pa onda sebi i tati, da ne budes sama kada mame i tate vise ne bude, da se volite i pazite...Duso, duse moje, zivote moj, neka ti je sretan ovaj treci rodjendan, da si mi sretna jos puno, puno rodjendana a da uvijek ostanes mala curica koju mama voli najviseuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 45
   RE: Duša duše moje
8.10.2012 0:32:07   
rose
user posted image tiki, prelijepo...sretan treci rodjendan user posted image user posted image

_____________________________

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 46
   RE: Duša duše moje
8.10.2012 9:56:04   
damma

IZVORNA PORUKA: teacher75


IZVORNA PORUKA: teacher75

Prije tacno godinu dana, u ove iste sate, tvoja mama ni slutila nije da ce za samo 12 sati dobiti najljepsi poklon na svijetu... Duso duse moje, jos samo 12 sati nas dijeli od godisnjice tvoga izlaska na svijet, trenutka kada si iz korijena promijenila zivot svom tati i meni, svojoj mami. Mama je presretna sto te ima, u isto vrijeme tuzna sto vise nisi njena mala beba vec djevojcica ciji se karakter vec nazire, koja zna sta voli i sta hoce... Nadam se da ces voljeti svoju mamu i tatu pa makar i upola koliko oni vole tebe, da ces uvijek biti sretna i vesela, voljena...Zelim ti najsretnije djetinjstvo puno prijatelja, igre i smijeha, najuspjesnije skolske i studenstske dane sa puno petica i prvih poljubaca....Zelim ti sve najbolje u zivotu...Zelim ti sretna tvoj 1. rodjendan! Ljubi te puno i najvise tvoja mamauser posted image user posted image user posted image

Sunasce moje, mamino zlato, zivote moj... Pisem nakon dvije godine. gledam te dok spavas, nisi vise moja beba... Sada si velika curica, imas "tli"godine...Mami je zao sto je nekad nervozna i umorna, sto se osjecas zapostavljeno sada kad imas svog malog brata, al znaj mama ga je tebi rodila, prvo tebi pa onda sebi i tati, da ne budes sama kada mame i tate vise ne bude, da se volite i pazite...Duso, duse moje, zivote moj, neka ti je sretan ovaj treci rodjendan, da si mi sretna jos puno, puno rodjendana a da uvijek ostanes mala curica koju mama voli najviseuser posted image


rasplaka ti mene..
sretan rodjendan i ovdje nasoj djugajici lani, da bude zdrava i sretna jos dugo godina svojim roditeljima i bratu..


_____________________________

2004.
2008.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 47
   RE: Duša duše moje
25.10.2012 22:28:45   
salmy
 
Nisi ni svjestan koliko si radosti unio svojim dolaskom ...neznamo kako smo zivjeli bez tebe tolike godine

Volimo te do nebauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 48
   RE: Duša duše moje
17.12.2012 21:35:41   
MicoTico
"Evo
idem pred tobom,
dijete moje,
svakom stopom tvojega puta
pomna srca prolazim
po raskržjima ti ostavljam svjetiljke
da ti kažu kamo ti valja poći
da ih prolaznici i vjetrovi ne pogase...

Idem pred tobom, dijete moje,
svaku bol i svaku radost
što na tebe čeka
svom dušom proničem
i svaki osmijeh, svaki muk, suzu, pjesmu
svako odmorište i čežnju cjelivam,
kako bi stobom bili mudri, kako bi ti bili krilati.."


Srećan rođendan ljepotice mamina!

_____________________________

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 49
   RE: Duša duše moje
28.12.2012 23:10:23   
veeseelaa
pile moje lijepo, mama te rodila na današnji dan prije četiri godine
rekla ti je mama , sve su se zvijezde na nebu popalile to veče kada si me pogledala svojim crnim okicama
kako je samo mama sretna bila
izvini što ovih dana nisam baš naj, mama će sve to tebi nadoknaditi
štene moje, volim te i želim ti sve najbolje dušo moja
mama i tvoj babilo će sve uraditi za tvoju sreću
budi nam dobra, zdrava i vesela a za sve drugo postaraće se tvoji roditelji





_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *