|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  262 263 [264] 265 266   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
8.3.2011 10:19:59   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: Amani12

IZVORNA PORUKA: teacher75

Lady ne znam kakve su cijene u CM-u,ali mislim da je u DM-u snizenje 30% na parfeme.
Mislim da je,treba provjerit...
Ja trenutno koristim Armani-She (nikad mi ne dosadi) i Escada-Magnetism ...
Meni je super i Naomi,predivan user posted image

joj volim i ja armani she, bas je po mom ukusuuser posted image

Uvijek se iznova vracam tom parfemu,bas je savrsen i nikad mi ne dosadi.user posted image
A i podsjeca me na period kad smo se mm i ja poceli zabavljati,pa jos jedan razlog vise da mi bude omiljeni.user posted image

Ja volim blaze, onako da fino mirise, kakav je ovaj? A cijena? Da nije astronomska user posted image

Sto nisi blize da ti ja prodam jedan parfem pa da svi budemo hepi.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6576
8.3.2011 10:22:02   
teacher75

Lady ne znam kakve su cijene u CM-u,ali mislim da je u DM-u snizenje 30% na parfeme.

Uvijek se iznova vracam tom parfemu,bas je savrsen i nikad mi ne dosadi.user posted image
A i podsjeca me na period kad smo se mm i ja poceli zabavljati,pa jos jedan razlog vise da mi bude omiljeni.user posted image

Ja volim blaze, onako da fino mirise, kakav je ovaj? A cijena? Da nije astronomska user posted image

posalji link, i ja volim blaze, a armani je upravo takav, divan, i za preko dana i za navecer, probaj, neces se pokajatiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6577
8.3.2011 10:23:21   
Lulu_08

posalji link, i ja volim blaze, a armani je upravo takav, divan, i za preko dana i za navecer, probaj, neces se pokajatiuser posted image

Armani Emporio She je mooojj miris njami, njega i Chanel Coco Mademoisselle koristim već evo godinama, i dalje sam prezadovoljna!!

Ženice, kako su nam dječica? Kako se vi osjećate ovog sunčanog osmog marta? hihih

Čujem neka dječica pajke čitavu noć jupiii, čestitam vam!!!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 6578
8.3.2011 10:25:33   
Lady26
Ja sam jutros bila user posted image , bez posebnog razloga ali sad sam vec happy....
Dobila sam i drugi kuranfil user posted image ....
Koje su cijene otprilike tih parfema, eto npr taj Armani?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 6579
8.3.2011 10:26:10   
Anoniman
hej djana pa sta ima kako je drugarica jel ozdravila.
A. je dobro hb .user posted image odma sam i ja .....kod nas suncano je zubato al je ipak sunce
lijepo je vidjeti da sja ...
Ocel koja zena veceras izlaziti gdje ???

(odgovor članu Lulu_08)
  Neposredna veza do poruke: 6580
8.3.2011 10:29:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hannica

reklama...

Ja ne mogu da nadjem parfeme nigdje. user posted image

nisam ni ja mogla naci. Ja ne volim menjat parfeme vjerna sam Angel user posted image
meni je super platim 50km i rahat hej ti ga hejuser posted image user posted image meni je licno predobar.user posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 8.3.2011 23:45:57 >

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 6581
8.3.2011 10:29:39   
Lady26
Pri dnu stranice u lijevom uglu ima cm magazin, to je katalog user posted image - ZA CM
A za DM - idete na asortiman pa na akuelnu ponudu ....
Ja znam gdje je pa kontam svi znaju user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 8.3.2011 10:30:40 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 6582
8.3.2011 10:41:08   
Mya_81 RR
Eh, jeste se raspisale oko parfema user posted image

Ja sam dosljedna prirodnim miomirisima user posted image user posted image user posted image

Šala, šala...volim slatkaste parfeme, ali da opet nisu prejaki. Trenutno koristim samo B. Spears user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6583
8.3.2011 11:25:42   
Lady26
Drage moje ja vas pozdravljam, idemo na rucak pa kuci user posted image .... Ljubim vas i djecicu user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 6584
8.3.2011 12:00:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Jutro user posted image

Sretan vam žene 8.mart! user posted image

Spavali smo grozno...to jest nismo spavali...nos ju je mučio cijelu noć tako da je spavala nikako user posted image evo me ko zombi...

Andrej još malo i ulazi u 'veliku ekipu'. Meni je nekako druga godina baš nekako prelazna...valjda jer se i starost uglavnom više ne broji u mjesecima pa mi se onda čini da su baš narasli i da nam više nisu bebe user posted image

upravu si...tako brzo "odrastu" tj narastuuser posted image ...neki dan sam mu dala flasicu  i njinjala ga u krilu dok nije zaspao...kao kad je bio beba...jest da su mu noge virile pola metrauser posted image ...moja mama se smije i gleda...a nama doslo da se "bebamo"user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 6585
8.3.2011 12:01:10   
tekja
cipelice, snalice, pomadice, parfemiuser posted image user posted image user posted image ...

Naucili smo danas nove rijeci:
koko-oko
tauto-auto
uo-uho
be-benuser posted image ...evo ga sam zaspao, doduse morala sam lezati kraj njega i pri tom istrpiti nekoliko uboda u kokouser posted image ...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6586
8.3.2011 13:02:18   
Malenaoduvijek
ljubice moje evo i mi da se javimo,

Sretan 8.mart user posted image user posted image user posted image .

ja se moram pohvaliti da sam dobila od muzeka veliki buket cvijeca. ali ode danas na put, sve sam psovala njegove s posla gdje danas da idu idioti pravi.

zvala sam za nalaz , prva UK imamo Streptococcus faecalis, a druga nam je sterilna
user posted image user posted image user posted image , a sutra ce nam biti treca gotova.
ja se nadam de ce i ova biti sterilna pa da necemo morati vise piti sirupe.

pravo mi je drago da smo se rijesili dosade eserihije, ali decko i dalje pije cajeve vrijedno.

a vidim djecica prave zijane razne, posebno anelcic.

drago mi je da je tura otisla kod male raje i neka se ne vraca nismo je zvali, nije dobro dosla.

a vidim zenice sebe caste parfemima, ja isto volim blage osvjezavajuce mirise trenutno sam na Omnia Green Jade Bvlgari vec duzi period i skroz mi je ok.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 6587
8.3.2011 13:46:30   
Anoniman
mala bas mi je drago za nalazeuser posted image user posted image user posted image user posted image drzim fige da bude i treca o.k
Ja sam zvala u 1. nalaz je ureduuser posted image user posted image user posted image al i dalje pijemo cajeve user posted image
Za mjeSec ponoviti nalaz urina ponovo .

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 6588
8.3.2011 13:47:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tekja

cipelice, snalice, pomadice, parfemiuser posted image user posted image user posted image ...

Naucili smo danas nove rijeci:
koko-oko
tauto-auto
uo-uho
be-benuser posted image ...evo ga sam zaspao, doduse morala sam lezati kraj njega i pri tom istrpiti nekoliko uboda u kokouser posted image ...
user posted image user posted image user posted image user posted image e PA  vidi kako je meniuser posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 6589
8.3.2011 14:56:12   
Anoniman
hej žene.. uskoro po nikolu idem pa samo da virnem malo, danas me nije nitko zvao iz vrtica, razgovarala sam s tetom i sve rijesila i odjednom nikola vise ne place nego super slusauser posted image sad vidim da nije do djeteta nego do nje i njenog bezobrazluka,eh... bila na faxu ,kasnije idemo do bake,maskare su nam danas,kupila sam mu odijelo klauna i malo cemo u hodancijuuser posted image veceras idem  s prijateljicama na veceru,nadam se da ce nikola slusat mm ..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6590
8.3.2011 15:08:33   
Hannica
IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: Hannica

user posted image

Ja ne mogu da nadjem parfeme nigdje. user posted image

nisam ni ja mogla naci. Ja ne volim menjat parfeme vjerna sam Angel user posted image
meni je super platim 50km i rahat hej ti ga hejuser posted image user posted image meni je licno predobar.user posted image

Ma gdje kupis ovaj parfem za 50 KM???? Ovaj parfem je inace preskup. Dobar je ,ali prejak,nije za ljeta nikako.

< Poruku je uredio Hanady RR -- 8.3.2011 23:46:24 >

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6591
8.3.2011 15:10:32   
niki83
drage mame zelimo vam cestitati ovaj lijepi praznik...user posted image
mi smo cijelu noc spavale lijepo, sve do 5h ujutro kad se razbudila i ja tek onda primjetim da opet ima temperaturu, mozda je jadnica imala i cijelu noc, ali ja sam bila toliko umorna da se nisam budila uopce, a nju tura opet uspavala...i dalje nema nikakvih simptoma bolesti, znaci opet zubici..sreca u nesreci user posted image
jutros mi onda bas tesko palo kad sam jje morala ostaviti pod turom i otici na posao, ali eto vratila sam se do 13.30 i vidim i dalje 38user posted image dala samo joj sirup, veceras ce biti sigurna i veca pa cemo opet cepice..user posted image a tako sam se radovala suncu, i mislila da cemo danas setati, ali nazalost nistauser posted image
cuvajte nam bebice, pusa i lijep provod mamicama koje veceras idu da se malo zabave user posted image

N&N

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6592
8.3.2011 18:02:14   
mala86
caoo svima user posted image
evo da i ovdje zazelimo sretan Dan zena user posted image user posted image user posted image

mi smo bili vani 2x ,ali smo se zadnji put bas smrzli oboje,neki ruzan vjetar puse

ja cu poslije sa prijateljicama malo,mada nemam pojma gdje user posted image ,nismo nista rezervirale,valjda cemo naci mjesto

mm i malac se veceras druze user posted image ,a s malim nesto nije uredu user posted image ,pravo mi cudan-spavo 2 puta,stalno nam se vrti po krilu,nece da se igra,nema ture,ne djeluje bolestan uopset,ali ovo nije njegovo stalno ponasanje user posted image

Niki bas mi je zao zbog ture,a ja vas bas mislila zvati danas,al sam u zadnji tren odlucila kod mame(iako smo se vidjele jutros)!nadam se da ce drugarica biti dobro sto prije pa da se vidimo ove sedmice user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 6593
8.3.2011 18:06:39   
Anoniman
Hannica mala tajnauser posted image user posted image user posted image rodica mi salje iz dojclanda svaki put kad nestane  ja njoj dam 50km ne svaki puta da znam da je preskup taj parfem al ja ga obozavam znas koliko mi dugo ova bocica moze biti godisnje uzimam user posted image ...
Mala i anel je danas 2 puta spavaouser posted image nesto je cudno u zraku a i ja snjim spavala

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 6594
8.3.2011 20:53:10   
Hannica
IZVORNA PORUKA: felix

Hannica mala tajnauser posted image user posted image user posted image rodica mi salje iz dojclanda svaki put kad nestane  ja njoj dam 50km ne svaki puta da znam da je preskup taj parfem al ja ga obozavam znas koliko mi dugo ova bocica moze biti godisnje uzimam user posted image ...
Mala i anel je danas 2 puta spavaouser posted image nesto je cudno u zraku a i ja snjim spavala

Dobra ti rodica,reci joj nek i meni posalje jedan za te pare.Ovdje kod nas bocica Angela od 50 ml kosta 120 KM i to na crno,u radnji jos vise.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6595
8.3.2011 21:00:06   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image ma znam znam . Ja volim da mi to posalje nego neznam koju robu . Eto donosila mi ljetos kad je dolazila , i sad ga imam a mm mi vecinom toci naomi mi je isto fin miris al ovom sam bas vjerna user posted image
Probala sam ja jednom da mi natoce kod nas za 10km ma ni blizu ovom org. mirisuuser posted image bas ruzan miris .
Al et ...
Ja i Moj A, spavali danas ustali u 6 . pitaj Boga kad ce veceras lec .
Sta je ovo nidje nikog mora da su zene izasle .Ja nemam dje A. ostaviti da imam izasli biuser posted image ....
Al poraste ce i on ima da sve namjerim hihi

< Poruku je uredio felix -- 8.3.2011 21:02:18 >

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 6596
8.3.2011 21:11:07   
Hannica
Ista situacija i kod mene felix,nema ni ja gdje Hanu ostaviti,ali nema veze,ja sam najsretnija kad sam s njom i ako mi s vremena na vrijeme dobro dodje kratak predah.user posted image
Danas smo bili vani,malo setali,shopingirali i td.user posted image
Meni dobro dodje sto idem svaki dan na kurs engleskog pa odmorim po 2 sata i od stana i od Hane,inace...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6597
8.3.2011 21:13:14   
Lady26
Veceeeeeeeeeee....
Lana spava, mm gleda ekmu a ja rekoh da vidim sta ima, sta nema....
HB danas nije imala turu nikako user posted image user posted image user posted image , sirup radi svoj posao user posted image .
Niki bas mi je zao, nadam se da ces imati mirnu noc i da curica nece imati turu, grozno...noci se izgleda svi bojimo kad su user posted image bolesne u pitanju...
MAla, Felix drago mi je da su UK ok user posted image
Vidim parfemi jos aktuelni user posted image , jesam vam zadala temu user posted image , danas sam dobila predivnu ruzu u lijepom pakovanju od mm i 50KM da kupim parfem koji sam zapikala user posted image , odluka je pala - bruno banani "pure woman"...na snizenju 30KM u CM-u i jos kupim sebi neku sitnicu, mirna Bosna a i ja user posted image ...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6598
8.3.2011 21:17:10   
Hannica
Joj danas sam probala jedan parfem bruno b. u dm.ne znam kako se zove,roza bocica,malo se nagela u stranu,i dodje neka narukvica na njemu,bas je fin.
Da nemam obraza rekla big muzu da mi kupi.user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6599
8.3.2011 21:24:00   
Anoniman
Lady i ti znas sta valja dobro i svog muzeka oguliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  262 263 [264] 265 266   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  262 263 [264] 265 266   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *