|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  261 262 [263] 264 265   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
8.3.2011 9:53:32   
Lady26
Mya, pije xiclav na 12h po 2,5ml...to sam ja "trazila" od dr jer prosli put je pila cefaclor i tokom terapije dobije jos jacu upalu grla...onda su joj dali xiclav (na 8h po 5ml cini mi se) i on je pomogao odmah, tako da ga je i sada dobila ali tek na 12h pola mjerice.

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6551
8.3.2011 9:55:13   
mojbebac
dame moje drage, zelim Vam svima srecan 8.mart, i da Vam svaki dan bude podjednako lijep, pun ljubavi i paznje kao i ovaj danas .....
ja sam od muza dobila kes ( on mi inace nikad nista ne kupuje osim cvijeca, uvijek da pare user posted image ), a sef nas pusti ranije, tako da odoh u neki mini soping ......
inace smo dobro, nije bilo reakcije od vakcine, sve super proslo, pakujemo se za sutra, idemo na skijanje, i anja ce sutra probati skijice ..... jedva cekam!!!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6552
8.3.2011 9:56:30   
Mya_81 RR
Hvala vam curice moje user posted image

Lady, kad je jači antibiotik onda ide na veće razmake. Ma, samo da to bude ok, a treba 2, 3 dana da počne djelovati. Trebalo bi tada da temperatuura prestane...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6553
8.3.2011 9:57:43   
Anoniman
mojbebac zar ste vi to primili bocu od 18 mjes. znaci nema reakcije od nje joj mene tako strah jer mu imunitet nije neki ,pa bojim se da posle boce ne fasuje nesto kao i uvjek sto nas nikad nije tura zaobilazila i posle dodje do upale grla kako ni sama neznamuser posted image posle svake vak. je zavrsio na antibi.

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 6554
8.3.2011 9:59:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Mya, pije xiclav na 12h po 2,5ml...to sam ja "trazila" od dr jer prosli put je pila cefaclor i tokom terapije dobije jos jacu upalu grla...onda su joj dali xiclav (na 8h po 5ml cini mi se) i on je pomogao odmah, tako da ga je i sada dobila ali tek na 12h pola mjerice.
nekontamuser posted image user posted image jel ti to po svom pomices ili su ti tako oni rekli ?

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6555
8.3.2011 9:59:10   
Lady26
Ja dobila i prvi cvjetic, kuranfil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , donio nam kolega....
A evo po internetu svrljam trazim sebi poklon user posted image , tj parfem, sad ce mi i rodjendan uskoro pa mi je muzek rekao da izaberem, da ne gledam cijenu...pa ni ne gledam ih user posted image hahahahaha...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 6556
8.3.2011 10:02:25   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

nekontamuser posted image user posted image jel ti to po svom pomices ili su ti tako oni rekli ?

Hahahahaha felix user posted image user posted image user posted image . Pisala sam da je prosli put pila svakih 8h (prije mjesec i po dana)
Sada je dobila isti sirup samo 2,5ml svakih 12sati - jasno?! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A i jesam ga zbrljala...mislim post... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6557
8.3.2011 10:03:46   
Anoniman
felix drago mi je da je bris uredu,uh i mene strah ti vakcina mi još ni onu od godinu ne promišmo,ja kontala da ga odvedem da primi ovu od 18 mjeseci a da onu preskočimo
Ma suti draga meni se nikako ne da da vodim , a znam da nema vise pa me to makar tjesi
Bojim se vjeruj , da se bojim.
Da sve je o.k sto se nal. tice al se bojim (joj ja se samo bojimuser posted image ) nedo Bog nahlade neke upale grla strah me da se baja ne vrati a valjda nece .
Idetel vi u setnju ?
Mi neuser posted image koja novost zar ne heheh
zima vani brrrr.
Da vas pitam jesul vasa djeca skrticeuser posted image , da nedaju drugoj djeci svoju igracku ?Kad vam tko dodje u goste ?
A. je posto skrticauser posted image recimo kad dodje tko od djece on ne silazi sa autica strah ga da mu tko ne uzme svu noc presjedi na njemuuser posted image voza se ili sjedi.
Kad drugo djete uzme recimo autic pa ga voza ,ovaj place i vice me MAMAAAA daj anju bibi  ja dam drugi on nece oce bas taj user posted image
Sinoc je bilo okrsaja s njim za sto god ovo djete uzme anel trazi hoce i on bas to.

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 6558
8.3.2011 10:03:53   
emi7908
dobra si lady "kuranfil" user posted image user posted image  uvijek me ovo nasmije... ne znam kakve parfeme voliš ali imam jedan savjet "Clinique" ima divnu liniju parfema, jesu malo poskupi ali vjeruj mi ja nikad nisam požalila...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6559
8.3.2011 10:05:35   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: felix

Hahahahaha felix user posted image user posted image user posted image . Pisala sam da je prosli put pila svakih 8h (prije mjesec i po dana)
Sada je dobila isti sirup samo 2,5ml svakih 12sati - jasno?! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A i jesam ga zbrljala...mislim post... user posted image

e jesam smotana eheheh sory nisam se jos odjutrilauser posted image
Ja sam juce dobila poklon ne kuranfiluser posted image cvijece ne volim , kupio mi maskaru i parfem bas po mom cefuuser posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6560
8.3.2011 10:06:21   
Hannica
Sretan praznik drage moje.user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 6561
8.3.2011 10:07:27   
Lady26
Tako kaze Elza Zikina  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
Volim blaze parfeme....svidja mi se Bruno Banani ali ne znam koji je, tj naziv pa gledam po bocicama user posted image user posted image user posted image user posted image ne bil se sjetila a sve su prilike da cu do CM-a odsetati

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 6562
8.3.2011 10:10:16   
marinčii
felix ma i ja sam ista stalno se nečeg bojim ,nikako da se opustim i uživam sa djetetom di god da odem pazim oće li šta dirnuti i onda trka da mu perem ruke ,ma užasna sam postala ne može dijete normalno da se igra,mm me ruži tsalno al šta mogu kad sam paničar i svašta mi nešto ružno dolazi na pamet,točno ću skroz procvikatuser posted image user posted image ;a u šetnji ni mi nismo odavno bili jer je vrijeme ružno bilo al evo danas je već bolje  pa ćemo malo izaći

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 6563
8.3.2011 10:12:01   
Amani12
Lady ne znam kakve su cijene u CM-u,ali mislim da je u DM-u snizenje 30% na parfeme.
Mislim da je,treba provjerit...
Ja trenutno koristim Armani-She (nikad mi ne dosadi) i Escada-Magnetism ...
Meni je super i Naomi,predivan user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6564
8.3.2011 10:13:29   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Amani12

Lady ne znam kakve su cijene u CM-u,ali mislim da je u DM-u snizenje 30% na parfeme.

joj volim i ja armani she, bas je po mom ukusuuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 6565
8.3.2011 10:13:37   
Hannica

Tako kaze Elza Zikina  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
Volim blaze parfeme....svidja mi se Bruno Banani ali ne znam koji je, tj naziv pa gledam po bocicama user posted image user posted image user posted image user posted image ne bil se sjetila a sve su prilike da cu do CM-a odsetati

BLV Omnia Cristallyne,prdivan je,sigurno ce ti se svidjeti ako volis blaze parfeme.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6566
8.3.2011 10:13:39   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image marinci dobro nisam ja sad bas ko ti ti bi mogla sa mm pod ruku sto se toga ticeuser posted image ja sam panicar u bolesti recimo nahladama kad kise nos curi grlo upaljeno tura i to.
Sad da nisam opustena kad god idem lagala biuser posted image jest da gledam ocel past ocel ga tko gurniti i tako to ili ocel on koga udariti .al vecinom mm paziuser posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 6567
8.3.2011 10:15:00   
Hannica

Mislim da CM ima najbolje cijene parfema,ne znam da li ima neki popust za praznik,ali inace su ok i imaju bas veliki izbor,sve osim D&G i Diora.

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 6568
8.3.2011 10:15:32   
Amani12
IZVORNA PORUKA: teacher75

Uvijek se iznova vracam tom parfemu,bas je savrsen i nikad mi ne dosadi.user posted image
A i podsjeca me na period kad smo se mm i ja poceli zabavljati,pa jos jedan razlog vise da mi bude omiljeni.user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 6569
8.3.2011 10:15:53   
Lady26
Ima ima...evo kataloga preda mnom hahahahahahaha snizenje... user posted image user posted image
Tako da cu sebi naci makar 2 poklona po cijeni jednog user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 6570
8.3.2011 10:16:22   
teacher75

Ima ima...evo kataloga preda mnom hahahahahahaha snizenje... user posted image user posted image
Tako da cu sebi naci makar 2 poklona po cijeni jednog user posted image user posted image user posted image user posted image

koji su na snizenju? haj napisi ako ti nije mrskouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6571
8.3.2011 10:17:25   
Lady26

Uvijek se iznova vracam tom parfemu,bas je savrsen i nikad mi ne dosadi.user posted image
A i podsjeca me na period kad smo se mm i ja poceli zabavljati,pa jos jedan razlog vise da mi bude omiljeni.user posted image

Ja volim blaze, onako da fino mirise, kakav je ovaj? A cijena? Da nije astronomska user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 6572
8.3.2011 10:18:01   
Lady26

koji su na snizenju? haj napisi ako ti nije mrskouser posted image

Evo ti link, ako hoces?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 6573
8.3.2011 10:18:03   
marinčii
hehe felix onda ti i mm bi isto mogli pod ruku user posted image ,ma ja sam grozna ,izludi me ova stalna briga sve kontam kako bude veći manje ću se sekirat a izgleda ništa od toga ja još gora,a što se tiče škrtosti Matej i nije baš toliko da neda,jedino ako mu neko baš iz ruke oće nešto uzet onda se bori i čupa  ,al on neda da mene iko zagrli ili dirne ni mm neda odma vrišti i plače i gura ga od mene user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6574
8.3.2011 10:19:22   
sheri
dobar dan!
samo da vas malo pozdravimo, pozelimo bolesnima da brzo ozdrave, a ovima koji ne pricaju da propricajuuser posted image user posted image user posted image
pusa za mame i bebe

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  261 262 [263] 264 265   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  261 262 [263] 264 265   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *