Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mya, pije xiclav na 12h po 2,5ml...to sam ja "trazila" od dr jer prosli put je pila cefaclor i tokom terapije dobije jos jacu upalu grla...onda su joj dali xiclav (na 8h po 5ml cini mi se) i on je pomogao odmah, tako da ga je i sada dobila ali tek na 12h pola mjerice.
dame moje drage, zelim Vam svima srecan 8.mart, i da Vam svaki dan bude podjednako lijep, pun ljubavi i paznje kao i ovaj danas ..... ja sam od muza dobila kes ( on mi inace nikad nista ne kupuje osim cvijeca, uvijek da pare ), a sef nas pusti ranije, tako da odoh u neki mini soping ...... inace smo dobro, nije bilo reakcije od vakcine, sve super proslo, pakujemo se za sutra, idemo na skijanje, i anja ce sutra probati skijice ..... jedva cekam!!!!!
Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.
mojbebac zar ste vi to primili bocu od 18 mjes. znaci nema reakcije od nje joj mene tako strah jer mu imunitet nije neki ,pa bojim se da posle boce ne fasuje nesto kao i uvjek sto nas nikad nije tura zaobilazila i posle dodje do upale grla kako ni sama neznam posle svake vak. je zavrsio na antibi.
Mya, pije xiclav na 12h po 2,5ml...to sam ja "trazila" od dr jer prosli put je pila cefaclor i tokom terapije dobije jos jacu upalu grla...onda su joj dali xiclav (na 8h po 5ml cini mi se) i on je pomogao odmah, tako da ga je i sada dobila ali tek na 12h pola mjerice.
nekontam jel ti to po svom pomices ili su ti tako oni rekli ?
Ja dobila i prvi cvjetic, kuranfil , donio nam kolega.... A evo po internetu svrljam trazim sebi poklon , tj parfem, sad ce mi i rodjendan uskoro pa mi je muzek rekao da izaberem, da ne gledam cijenu...pa ni ne gledam ih hahahahaha...
Hahahahaha felix . Pisala sam da je prosli put pila svakih 8h (prije mjesec i po dana) Sada je dobila isti sirup samo 2,5ml svakih 12sati - jasno?! A i jesam ga zbrljala...mislim post...
felix drago mi je da je bris uredu,uh i mene strah ti vakcina mi još ni onu od godinu ne promišmo,ja kontala da ga odvedem da primi ovu od 18 mjeseci a da onu preskočimo
Ma suti draga meni se nikako ne da da vodim , a znam da nema vise pa me to makar tjesi Bojim se vjeruj , da se bojim. Da sve je o.k sto se nal. tice al se bojim (joj ja se samo bojim ) nedo Bog nahlade neke upale grla strah me da se baja ne vrati a valjda nece . Idetel vi u setnju ? Mi ne koja novost zar ne heheh zima vani brrrr. Da vas pitam jesul vasa djeca skrtice , da nedaju drugoj djeci svoju igracku ?Kad vam tko dodje u goste ? A. je posto skrtica recimo kad dodje tko od djece on ne silazi sa autica strah ga da mu tko ne uzme svu noc presjedi na njemu voza se ili sjedi. Kad drugo djete uzme recimo autic pa ga voza ,ovaj place i vice me MAMAAAA daj anju bibi ja dam drugi on nece oce bas taj Sinoc je bilo okrsaja s njim za sto god ovo djete uzme anel trazi hoce i on bas to.
dobra si lady "kuranfil" uvijek me ovo nasmije... ne znam kakve parfeme voliš ali imam jedan savjet "Clinique" ima divnu liniju parfema, jesu malo poskupi ali vjeruj mi ja nikad nisam požalila...
Hahahahaha felix . Pisala sam da je prosli put pila svakih 8h (prije mjesec i po dana) Sada je dobila isti sirup samo 2,5ml svakih 12sati - jasno?! A i jesam ga zbrljala...mislim post...
e jesam smotana eheheh sory nisam se jos odjutrila Ja sam juce dobila poklon ne kuranfil cvijece ne volim , kupio mi maskaru i parfem bas po mom cefu .....
Tako kaze Elza Zikina .... Volim blaze parfeme....svidja mi se Bruno Banani ali ne znam koji je, tj naziv pa gledam po bocicama ne bil se sjetila a sve su prilike da cu do CM-a odsetati
felix ma i ja sam ista stalno se nečeg bojim ,nikako da se opustim i uživam sa djetetom di god da odem pazim oće li šta dirnuti i onda trka da mu perem ruke ,ma užasna sam postala ne može dijete normalno da se igra,mm me ruži tsalno al šta mogu kad sam paničar i svašta mi nešto ružno dolazi na pamet,točno ću skroz procvikat ;a u šetnji ni mi nismo odavno bili jer je vrijeme ružno bilo al evo danas je već bolje pa ćemo malo izaći
Lady ne znam kakve su cijene u CM-u,ali mislim da je u DM-u snizenje 30% na parfeme. Mislim da je,treba provjerit... Ja trenutno koristim Armani-She (nikad mi ne dosadi) i Escada-Magnetism ... Meni je super i Naomi,predivan
Lady ne znam kakve su cijene u CM-u,ali mislim da je u DM-u snizenje 30% na parfeme. Mislim da je,treba provjerit... Ja trenutno koristim Armani-She (nikad mi ne dosadi) i Escada-Magnetism ... Meni je super i Naomi,predivan
joj volim i ja armani she, bas je po mom ukusu
marinci dobro nisam ja sad bas ko ti ti bi mogla sa mm pod ruku sto se toga tice ja sam panicar u bolesti recimo nahladama kad kise nos curi grlo upaljeno tura i to. Sad da nisam opustena kad god idem lagala bi jest da gledam ocel past ocel ga tko gurniti i tako to ili ocel on koga udariti .al vecinom mm pazi
Mislim da CM ima najbolje cijene parfema,ne znam da li ima neki popust za praznik,ali inace su ok i imaju bas veliki izbor,sve osim D&G i Diora.
Uvijek se iznova vracam tom parfemu,bas je savrsen i nikad mi ne dosadi. A i podsjeca me na period kad smo se mm i ja poceli zabavljati,pa jos jedan razlog vise da mi bude omiljeni.
Uvijek se iznova vracam tom parfemu,bas je savrsen i nikad mi ne dosadi. A i podsjeca me na period kad smo se mm i ja poceli zabavljati,pa jos jedan razlog vise da mi bude omiljeni.
Ja volim blaze, onako da fino mirise, kakav je ovaj? A cijena? Da nije astronomska
hehe felix onda ti i mm bi isto mogli pod ruku ,ma ja sam grozna ,izludi me ova stalna briga sve kontam kako bude veći manje ću se sekirat a izgleda ništa od toga ja još gora,a što se tiče škrtosti Matej i nije baš toliko da neda,jedino ako mu neko baš iz ruke oće nešto uzet onda se bori i čupa ,al on neda da mene iko zagrli ili dirne ni mm neda odma vrišti i plače i gura ga od mene