sabinos

| 

IZVORNA PORUKA:  gvendolina      IZVORNA PORUKA:  pocahontas      Tuča:      R. se tuče, ali tuče svog tatu i svoju mamu (mene po guzi                  )..onda mu je tata objasnio kako se može hrvati samo s tatom i to samo kada su kući (da ne shvati ozbiljno i da mu negdje in the public ne zvekne šamar) i  da mamu ne smije ni slučajno udarati...to mu je zanimljivo-tatu moze, a daaaaaagu mamu neće...            a djecu u parku i igraoni nikako..kako da ga naučim da se brani             ja mu neki dan rekla-vidiš kako te gurnuo ovaj braco, sada mu ti lijepo vrati..a kaže on meni: "a šta da mu vatim mama"                            jao Rafi legendo,bas me nasmija                  Podsjeca me na A i on se ne tuce,drago mi je sto nije agresivan ali bi voljela da se zna braniti....tako ako mu neko uzme nesto on se usuti ili pocne plakati    ....to je najcesce kad je neko nepoznat,kao kad odemo do merkatora na dobrinji ili u Importane ,kada su one radionice za djecu i kada crtaju...obicno je drama oko bojica ili oklagija i nozeva          samo sto odnedavno zna mene klepiti po licu     a mm zna i cesce lupiti....ali je jos uvijek jaaako ljubomoran ,ne dozvoljava mm da mi pridje           a psovke najcesce od mene pokupi  pa se bas suzdrzavam da ne psujem pred njim, a ja kada ga cujem da nesto opsuje sledim se,bas mrzim to i uopste mi nije smijesno....mi to naprosto ignorisemo,odnosno pravimo se da ga ne cujemo iako mi se kosa na glavi dize...i stvarno on to vrlo brzo zaboravi i ni jednu psovku ne koristi ,ponovi par puta vidi niko nista i zaboravi          aj gvendolina kao da si opsiala mog Ajdina,MM i mene.sve identicna situacija.nisam vise pametna,ne znam sta mi je gore ili da se tuce ili da se ne tuce odnosno nece da se brani    

|