|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Televizor u dječijoj sobi?
12.10.2010 12:50:31   
ziki
I moj nemirko je ovo radio ali sam ja fino sve crtane sakrila, nema  više. Stvarno je imao par dana koji su me izluđivali, samo bi ležo i gledo crtane. Sad može po malo, 1-2 epizode crtanog po njegovj želji.

_____________________________

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu dacy)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Televizor u dječijoj sobi?
12.10.2010 13:16:36   
Nedi
JOs uvijek nema tv-a u sobi, samo u dnevnom b. i onako mislim da  previse gleda. Racunar nema sanse jos uvijek, kasnije cemo vidjeti.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: Televizor u dječijoj sobi?
25.10.2010 0:34:15   
milenium

IZVORNA PORUKA: snijeg

Koliko god se trudila da nađem opravdan razlog da joj kupim TV u sobu, ne nalazim ga. I sve dok mi moj razum ne kaže da joj je potreban iz nekog opravdanog razloga neće ga ni imati. I ovaj što imam u dnevnoj sobi rahat mogu nekome poklonit.
Jedva čekam da dođem kući i uživam sa svojom porodicom, taman mi treba da mi likovi iz "čarobne kutije" remete ono najvažnije u životu...a kad mi treba odušak od svega šetam, trčim ili čitam knjigu. Rijetko, zaista rijetko upalim TV, jednostavno mi je program toliko isprazan, nezanimljiv i nesadržajan i stvarno ne vidim razloga da trošim svoje, pahuljicino ili dragocjeno vrijeme mm. user posted image
 


potpisujem,ionako mi gleda puno crtića,još da mu i u sobu stavim.ne ne!

(odgovor članu snijeg)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: Televizor u dječijoj sobi?
25.10.2010 0:51:11   
sporty mamaa
Moja nema sobu, a da ima bih ali negdje sa 10 godina haha.... Mene isto nekad nervira sto je tv uvijek upaljen, kad pijemo kavu, kad pricamo, jos malo i bit ce i kad ljubav vodimo hahauser posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 29
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:








Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *