Hanady RR
|
veeseelaa: evo slične teme Kućni red lično ja bi ga mršnula još prvi put, naravno ako bi ocijenila da pretjeruje Skoro ja kod mame, i moja kći i od brata kći se igraju trčkaraju po stanu, lupnu tu i tamo al majke mi ništa strašno a i bi 20 sati Kad neko zvoni, izadjem ja kad dvije djevojke, podstanarke, stan ispod Vele ne mogu da uče od galame Rekoh djevojke možda vam je to samo isprika da ne bi učile, 20 je sati ne pada mi na pamet da u šišu stavljam djecu zbog vas ajmo sad razligu i nikad da vas više ne vidim na vratima... tako i bi Ja kako vidim taj tvoj komšija nije normalan, šipak bi ja sve posklanjala djetetu al valjda takvi nalete na mirne ljude..... Anoniman: i već je zazvonilo na vratima, komšija prijeti da ako se još jednom ponovi vidjet ćemo šta će biti. Mi smo ga zvali u kuću da uđe i porazgovaramo i da vidi šta škripi, ali on je samo galamio na vratima i kada sam mu rekla da je ne mogu bebca zavezati, kaže on da to uradimo. Imate li kakav savjet, ja više ne znam šta da uradim, osim da malca zaista svbežem, a osim toga šta s ovim prijetnjama, imate li iskustva, šta možemo očekivati? veeseelaa: ko je komšija??? neki klošar ili...???? nemoj da se bojite, ako to skonta biće još gori! ako je navalentan prijavite ga policiji, na vrata mu vi ne idite a ako dodje na vaša imate se pravo braniti svim sredstvima i da budete u pravu pred zakonom Breskva: draga moja baš mi je žao što nemaju nimalo obzira, jesul to neki penzioneri??? Ja ih ne bi šljivila to je tvojih par kvadrata i imaš svoja prava...to što su oni isfrustrirani ne dozvoli da ti isfrustriraš svoje dijete zbog njih. Ja bi im otvoreno rekla da se idu liječiti i da nabave sebi apaurina. Mislim za te sitnice se buniti meni je to van svake pameti, saberi ti mnogo djece pa neka malo trče po stanu veeseelaa: očito se ne radi o penzionerima i očito je anonimna preplašena Breskva: IZVORNA PORUKA: Anoniman i već je zazvonilo na vratima, komšija prijeti da ako se još jednom ponovi vidjet ćemo šta će biti. Mi smo ga zvali u kuću da uđe i porazgovaramo i da vidi šta škripi, ali on je samo galamio na vratima i kada sam mu rekla da je ne mogu bebca zavezati, kaže on da to uradimo. Imate li kakav savjet, ja više ne znam šta da uradim, osim da malca zaista svbežem, a osim toga šta s ovim prijetnjama, imate li iskustva, šta možemo očekivati? zovi policiju i kaži da ti prijeti, to je neki pravi psihić... Skvo RR: Prijateljski savjet...dok god se budes izvinjavala za suskanje u svom stanu...on ce te maltretirati...Psihoticni i bezobrazni ljudi prepoznaju labine zrtve (to izvinjavanje je bila velika greska)...otkaci ga....tj..."o..ebi" i vidjeces promjene u ponasanju. I uzmite lonce i sad lupajte svom snagom...ja bi to uradila.