Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja bi joj savjetovala da poradi na svom samopouzdanju, svaka žena je lijepa na svoj način ako si buca smršaj malo, uhvati se kakvog teretli posla Fokusiraj se malo na porodicu, zatrudni Ne bi ti preporučila razvod jer ko zna šta bi s tobom bilo, bar ne sad za sad, malo se stabilizuj pa donosi konačnu odluku
ja mislim da si bas zaljubljive prirode, zadnji romantik na ovom svijetu, i ja sam bila slicna ali dok sam bila mlada i slobodna doduse ja se udadoh sa 33 godine a ti si vjerovatno puno mladja, mozda bi bolje bilo da se nisi tako rano udala kad si vec takve prirode, mozda bi se vremenom uozbiljila kao sto sam ja
E u ovom srž leži,baš u tome,ja se udala sa 19,ali tad luda mlada mislila samo da mi se udati za mm,da smo stalno skupa,da se volimo,mislila niko sretniji od mene biti neće,hah,nezrela,naivna,a niko me odgovoriti nije mogao,džaba mi govorili da sam mlada,da ću kasnije žaliti,govorile mi neke koje su se i same tako opekle,a ja se mislim u sebi niste se vi dovoljno voljeli,to se meni i mm ne može desiti,nema šanse,a vidi sad,baš to se desi,ali sad mi kasno
kasno za sta?
ma ja se to malo salim, meni je to taman, a narodu je kasno- al sam odavno naucila da narodu nikad ugoditi
ma nisam mislila na tebe ticerko ... nego na nju ...sad joj kasno je njena zadnja recenica... nije brate mili ...ima lijepi razvod pa nek uziva ostatak zivota i rastereti tog jadnog muza...mogu misliti kako je njemu...
pa drag ženo gdje od svih pjesma na dunjaluku ti nađe ovu za pubertetlije...pa bona uz ališi sam plakla sa 15...aman... i do svih filmova ti baš kuduz našla sebe sa bademom da porediš...noge idu pa isu...pa naučno je dokazano d aje Badema bila slučaj za sebe...psihološki...kuduz je ba istinita priča... pa sine stavrno... meni sad žao tog insna što spava kraj tebe
ja bi joj savjetovala da poradi na svom samopouzdanju, svaka žena je lijepa na svoj način ako si buca smršaj malo, uhvati se kakvog teretli posla Fokusiraj se malo na porodicu, zatrudni Ne bi ti preporučila razvod jer ko zna šta bi s tobom bilo, bar ne sad za sad, malo se stabilizuj pa donosi konačnu odluku
ovo se sad potpuno slažem....
iskreno pravo si nezrela...al bolje da ostaneš u braku sada inače ko zna koji bi tebe muškarac sada nakon razvoda lako prevario.... možeš sebi samo da život otežaš još više... u pravu je vesela moraš se malo stabilizovati.
pa nakon nekoliko razocarenja, skontala bi sta je sustina svega. covjek se uci na vlastitom iskustvu, nazalost, rijetko ko se nauci na TUDJIM greskama
vidi nje sad..pvro nas sve u red dovedeš da joj pomognemo savjetima i ti se sad smiješ ovdje...nemoj tako teacherko...ja se živa isikirah za ovom ženicom... Bogami nije njoj lako...vidi bona i u intruktora se zaljubila...pa bolan nju dva puta u granapu na kasi muškarac da dočeka i pozdravi je ona bi s ezaljubila... nije to dobro...samopouudanje ona na čudan način gradi sada je rag slabo ima.
ama pa i meni je, al bi stvarno voljela da me posluša, zbog svoje budućnosti Razvest se lako al šta poslije??? obzirom da je tako zaljubljiva pa muškarci bi je iskorištavali, obzirom da nije zrela i da "noge odoše same" bila bi garant ostavljana i onda opet sve u krug, dokle
A malo me rastužiše vaši odgovori ali vjerujem da su iskreni pa hvala opet,a citira hanady jr se i ja baš pitam šta mi je,a ne mogu dokučiti,iskreno vam odgovori šta je i kako je,a to je tako umeni i ne mogu protiv toga,a ne znam sa svakom se ja od vas slažem u nečem ali osta ja takva kakva jesam,zasad,pa budemo vidili šta dalje,hvala vama u svakom slučaju na odvojenom vremenu i napisanim odgovorima,pa možda mi budu od pomoći,i još jednom kažem ne izmišljam i ne glupiram se,sve što sam napisala istina je
jao sto me nasmijaste, meni ova anonimna bas simpaticna
vidi nje sad..pvro nas sve u red dovedeš da joj pomognemo savjetima i ti se sad smiješ ovdje...nemoj tako teacherko...ja se živa isikirah za ovom ženicom... Bogami nije njoj lako...vidi bona i u intruktora se zaljubila...pa bolan nju dva puta u granapu na kasi muškarac da dočeka i pozdravi je ona bi s ezaljubila... nije to dobro...samopouudanje ona na čudan način gradi sada je rag slabo ima.
ma meni je smijesan vas nacin pisanja, bas mi je nekako sve simpa, mislim na ovu kompletnu komunikaciju sa anonimnom
pa nakon nekoliko razocarenja, skontala bi sta je sustina svega. covjek se uci na vlastitom iskustvu, nazalost, rijetko ko se nauci na TUDJIM greskama
rijetko al ima ih zašto ne bi bila medju rijetkim? evo nek malo sagleda situaciju, zar nismo u pravu???
koliko nekoliko razočarenja... pa šta sad treba jedno 10-15 muškaraca u životu da ima da skonta da može nekoga da voli malo duže
vesela bona...baš zato što je strajtivna i lijepa ona je u belaju samopouzdanje ne raste sa ljepotom miša mu... hipter manje lijepih žena i manje zgodnih od klaudije šhifer imaju izgrađenu sebe i svoju ličnost, znaju šta žele i šta imati mogu....
e Bome anonimna nije ti lako...baš si mi nekakva munjena
imam ja poznanicu mojih godina kojoj rade hormoni od kad je znam, a poznajem je jos iz srednje skole. varala svog momka a kasnije muza koji je bio pravo fin tip, al zaljubio se i nije kontao, rodila mu dijete, varala ga. koketirala u braku, i nakon nekoliko godina se razvela. i eno sad razvedena i dalje koketira i ganja frajere. zena nimfomanka prava
imam ja poznanicu mojih godina kojoj rade hormoni od kad je znam, a poznajem je jos iz srednje skole. varala svog momka a kasnije muza koji je bio pravo fin tip, al zaljubio se i nije kontao, rodila mu dijete, varala ga. koketirala u braku, i nakon nekoliko godina se razvela. i eno sad razvedena i dalje koketira i ganja frajere. zena nimfomanka prava
pliz odvoji koketiranje od varanja, to su dva različita pojma Sve žene manje više koketiraju, s drotom, s konobarom, s pumpadžijom, mesarom i sl
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.