Anoniman
|
vesela , majke mi, kraljica si! hahahahhaha, super slika, ma u originalu ;) ..... Tek sad nadjoh vremena da malo procackam vase komentrare pa da vam odgovorim.... Ne zivimo sa tetkom u istoj kuci, njena je kuca pored nase, e sad drage moje, glavni je problem sto je pitanje imovine ne rijeseno.... zna se (otprilike) cije je sto, ali se ta tetka jednog jutra probudila i palo joj na pamet pa zasto ja to ne bi sve sebi uzela???? frka je izbila kad sam renovirali oko kuce, tj. ispred nasih vrata i ona ti je dosla sa lopatom ( bas kao na slici hahahhaha ) i sve nam pokvarila, mm je za to platio 500KM i ja sam se tu razbjesnila... mnogo je toga bilo . ogovaranja, tracanja, sve sam presutila ali to vise nisam mogla.... kako joj pada na pamet da to radi, kad je ona svoje radila niko joj nista nije reko, jos mi govori "sta se ti javljas, nije ovo nista tvoje, ja sam gazda ovdje" hahahhahaha.... a eto zamislite vaseg supruga u toj situaciji da samo suti...... Vjerujte nisam osoba koja se voli svadjati, stvarno izbjegavam svadje i uvijek sam tako cinila, tako sam odgojena, ali svako dodje do neke granice gdje vise ne moze trpiti i ja sam dosla tad do svoje..... zamislite vi vase dijete da u tom trenutku unosite u kucu , bojeci se da budali nece slucajno pasti na pamet da vas napadne...... ma uzas!!! nemam vam sta vise reci... ta osoba je umrla za mene, prekrizila sam je za sva vremena...... a solidarnost je mm trebao u tom trenutku iskazati, jer se ja nisam svadjala zbog sebe nego zbog nas cijeline znaci zbog sebe , mm i dijeteta... mm-u je sveki napunila glavu kako se on ne treba svadjati, kako je to nekulturno a mm ne shvata da sveki boli briga, ona ne zivi tu , ona zivi dalje i bas je zaboli briga sta ce ona budala uraditi.... evo otovorila sam jos jednu temu hahahhahahahha i ako mi nije do smijeha moram se malo nasmijati, hvala ti vesela
|