|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   moja priča
3.11.2009 19:28:00   
Anoniman
Htjela bih sa vama podijeliti nešto što me već duže vremena muči i da mi kažete jesam li pretjerala.Nedugo nakon vjenčanja ostala sam user posted image ,nitko sretniji od mene i mm. Dok sam bila trudna tek koji tjedan, desilo se nešto što nisam mogla niti zamisliti,posebno zato jer sam se odlično slagala sa svojim svekrom.Tog ružnog dana mm i njegov otac su se posvađali.Iako nije bilo tako strašno moj svekar je bio užasno ljut,čak je i mene optužio da sam i j akriva što je njegov sin takav iako vjerujte mi ja sa tom svađom nisam imala ama baš ništa. Kad smo mislili da su se tenzije smirile,mm je otišao u trgovinu nešto kupit,a svekar kao da je puknuo.Počeo urlat,pobacao cijeli ručak sa stola na pod,počeo vrištat da će sve zapaliti....Možete samo zamisliti kakav je to šok za mene bio,ne mogu ni opisati koliko sam se prepala.Te noći probudila me užasna bol koja se vraćala i nekoliko puta tokom dana.Kako mi je kasnila user posted image napravim test i ono user posted image user posted image .Kad sam otišla na prvi pregled bilo me jako strah,kao da sam znala da nešto nije uredu.I nije bilo,beba se jako rano prestala razvijati i uskoro sam morala na kiretažu.Ne znam da li je taj događaj sa svekrom utjecao na moju trudnoću,ali kako vrijeme prolazi a ja ne mogu zatrudniti,prema njemu osjećam sve veću odbojnost i više gotovo ne mogu ni da komuniciram sa njijm.Znam da se to moglo desit i bez obzira na njega,ali otkud znam bili danas imala user posted image da nisam doživjela takav šok.
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: moja priča
3.11.2009 19:38:34   
reallove
draga anonimna kao prvo da ti kazem da mi je zao zbog toga sto si prosla..ja sam imala slicnu situaciju,a nisam ni znala da sam trudna ali bebi hB nista nije bilo..nemogu ti reci da li da ga krivis ili ne,jednostavno Bog je tako htio...zelim ti puno srece i uskoro bebu abd

_____________________________

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"


Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: moja priča
3.11.2009 19:38:40   
Anoniman
DRaga anonimna,  vjeruj da znam kako ti je. Ja nemam svekra, ali neko iz bliže muževe familije mi je nešto tako slično priredio. Tu osobu od te noći mrzim iz dna duše, i nikome ne želim zlo, ali ovoj osobi želim sve najgore, želim da se raspada živ i akobogda i hoće. Ja nisam izgubila bebu, ali taj strah i taj šok dok sam živa  nikada neću zaboraviti.

Akobogda dragi Bog će dati da uskoro zatrudniš i da budete sretni. A tvoj svekrar će sigurno jednog dana shvatiti šta je učinio, ali bit će mu kasno.

Anonimen II samo iz razoga što ovo nikada nisam pisala, i ne želim se ovoga događaja sjećati.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3
   RE: moja priča
3.11.2009 20:06:39   
nikita
anonimna jako mi je zao, stres, šok i sekirancija mogu utjecati na spontani ...meni je ovulacija bila 29.8 a svatovi 6.9., i mislim da je sva ta sekirancija utjecala na to mada ne mora znaciti...isto tako i slucaj sa tvojim svekrom...mislim da ga ne trebas mrziti zbog toga sto si izgubila bebu jer ne vjerujem da je to htio ali u svakom slucaju nije mu u redu sto je tebe napadao i to radio iako ti nisi nista kriva..

_____________________________

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: moja priča
3.11.2009 20:13:53   
Anoniman
Znam da to sigurno ne bih napravio da je znao da sam trudna,zato i ne želim osjećat ovu odbojnost prema njemu,ali to mi sve teže ide posebno kako vrijeme više prolazi...Nikad neću znati je li on utjecao na sve to zato i ne želim misliti o njemu na takav način.Da je i kasnije pokazao bar malo razumjevanja za sve to što nam se događalo,ali nije.

(odgovor članu nikita)
  Neposredna veza do poruke: 5
   RE: moja priča
3.11.2009 22:25:24   
Lulu_
ovo sto sam ovdje procitala me je jako rastuzilo...
ja sam nekad gruba,drska,nisam nimalo mila niti volim cijeli svjet..
ali djecu ne da obozavam vec sam pocela prezirati sve sto je u njihovoj sredini i dovodi ih u opasnit(odnosi se na svu djecu)
mrzim vidjeti neodgovorne mame,prljave mame,neobrazovane mame( na poslu ima jedan covjek kojeg je zena ostavila sa djetetom na sudu je rekla NE ZELIM ZADRZATI DJECAKA BOZE SACUVAJ I SAKLONI!-ODMAH VJESALA)
mrzim oceve koje ne obezbjedjuju svojoj djeci toplinu doma,mrzim svekrve koje sikiraju trudnice(i svekre)
mrzim vaspitacice koje se izdiru na djecu-ja ne znam dali sam normalna ali u meni tolika mrznja vlada prema ljudima koji bilo sta grjese prema djeci da mi se cini kako bi ih htjela ubiti!
ovakvu mrznju nikad nisam osjecala!
sorry off topic je ali morala sam izbacit
djeciceuser posted image user posted image user posted image voli vas teta majauser posted image

_____________________________

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: moja priča
3.11.2009 22:37:11   
Tidzi
Draga moja, bas mi je zao sto ti se to dogodilo! Mogu samo zamisliti koji je to sok bio. Nekako te razumijem. Da se meni tako nesto desilo, mislim da bih isto kao i ti reagirala iako kao ni ti ne bi bila sgurna da li se to desilo zbog tog incidenta... Zelim ti da sto prije zatrudnis i zaboravis na taj los dogadjaj! Neka je sa srecom!!!

_____________________________

Adin 12.01.2007
Elma 22.09.2008
Erna 02.08.2010

"Zivot je procitan roman, samo sto se u romanu mozes vratiti na predhodne stranice, a u zivotu nikad na prosle dane!"

(odgovor članu Lulu_)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: moja priča
3.11.2009 23:05:47   
Amrino
Ne znam sta da ti kazem osim da mi je zao...Nadam se da ce bebica ubrzo pa da ces se na taj nacin razrahatit...ali ako imas mogucnost da odes dalje od njih- uradi to.
Meni su nedavno moji S&S uradili nesto slicno a trudna sam 5. mjesec. Jaaaaako sam se nasikirala ali hvala Bogu bebici nije nista...Iskreno- da je ne daj Boze nesto bilo...ne bih ja nista stigla ni da im uradim MM bi bio brzi...
...tvoj svekar nije znao da si trudna pa mu je to kao neko "opravdanje" a ja znam da svojima nikada ono necu zaboraviti dok sam ziva.


_____________________________

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010



(odgovor članu Tidzi)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: moja priča
4.11.2009 11:37:37   
Anoniman
Amrino ja i mm živimo odvojeno od prvog dana braka,Bogu hvala pa imamo svoj stan,a ovo nam se desilo dok smo bili zajedno na ljetovanju.Nakon ovog više ne bih ni dana provela sa njim u istoj kući.Čak više ni ne idem na ljetovanje u tu kuću,eto mu sve njegovo,meni treba samo m oj mir a to nema cijene.Ovo ne zna nitko osim mm i mene,jer da moji znaju sigurna sam da bi došlo do skandala a to ne želim ni sebi ni njima,jer opet kažem možda je Bog tako htio,možda bi bilo i bez obzira na njega.Što je najgore sin ni danas ne bi razgovarao sa njim da ja nisam inzistirala da sve zaboravimo i očuvamo dobre obiteljske odnose,ali ja opet ne valjam.
Lulu razumijem što si htjela reći i sama ne mogu razumjeti kakvih sve roditelja ima,ali nažalost ima svega i svačega,a moj svekar je samo jedan u nizu takvih.Ne daju ništa od sebe a očekuju jako puno user posted image


(odgovor članu Amrino)
  Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *