|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Glasaj i ostavi komentar

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Sa maramicama i fiziološkim rastvorom.
Sa pumpom.
Sa usisivačem za bebe.


Komentari:
Za sada još nema komentara!
Komentiraj!



Rezultati ankete

koji omjer?
marny

Ukoliko bi imali dvoje djece koji bi za vas bio idealan omjer?

dva dječaka (13%)

dvije curice (12%)

curica i dečko (76%)


Broj svih glasova: 222
Komentari:

amaniamanic, 18.5.2010
Uzela sam opciju tri...Al mi je ubijek bio interesantan broj troje djece... Ja sam jedinica pa neka djecice sto vise:):):)


teacher75, 18.5.2010
djevojcica i djecak ili dvije djevojcice :)


škorpija, 18.5.2010
mješano :-))))


frenkoza, 18.5.2010
neka ih ima mijesanih.... i troje i cetvero - sto da ne ako se imaju pristojni uslovi za zivot


faris06, 18.5.2010
Djevojcica i djecak kod mene, ali nije lose ni kad sestra ima sestru ili brat brata. Ja imam i sestru i brata i to je super !


anoniman, 19.5.2010
Ja bih najvise voljela imati 4 djece (2 djevojcice i 2 djecaka), pa da svako od njih ima i brata i sestru...:) sad za sad su mi 2 djevojcice i presretna sam zog toga... Kazu, sestra ti je kao majka...samo jos bliza. :)


anoniman, 19.5.2010
djecak i djevojcica Mda je lijepo kada,curica ima sestru nego brata nemam nista protiv muski heheh ja imam 2.seke ....I super su mi :)


Saraya, 19.5.2010
2 djevojcice i 2 djecaka- kao kod mene :)))))


Mirkica, 19.5.2010
kada bi mene neko pitao i ja odredila voljela bih 3 djecaka i jednu curicu :))) da bude prava mala maza i da ono budu stariji od nje da je maze paze i vole


lillyy85, 20.5.2010
Ja bih voljela imati 1 dječaka i 1 curicu..ja sam inače fan dečkića ali bi bilo ipak lijepo imati oboje-da nije monotono...hahahah A više od dvoje ne bih-ko bi poslije snahama i zetovima po silnim ručkovima išao onako star :P


sery, 21.5.2010
imam jedno djete planiramo jeos jedno a ako bude dobro finansiska situacija u buducnosti moze i trece sto da ne al vise od toje djece ne bi


Hanady RR, 22.5.2010
potpisujem pahuljicu farah u potpunosti :)


jasmin, 22.5.2010
Ja molim Boga da ne ostanem samo na dvoje.Voljela bih ih imati dosta,ali u razmacima da se oporavim i pripremim za nove pohode.Naravno da i ne smijem ograniciti,osim ako je zdravlje u pitanju.Kombinacija kod moje nene mi je idealna,njih je 7.Pa kad se svi iskupe prekrasno.Nena ima 15 unucadi i 7 praunucadi-nikad nije sama,hehe.Meni se nekako puno svidja kad ih ima puno i kad se super slazu.


hanabanana, 26.5.2010
ja moram prvi put reči da bezveznije nešto dugo nisam pročitala. govorimo o djeci, kakvi omjeri i kakvi bakrači. Imam dvoje djece...i još nisam rekla da neće biti treće


riba78, 27.5.2010
kakva glupa anketa .:( idealno bi bilo imati zdravo dijete !!


dojbinica, 28.5.2010
da je meni još jedno djete, a pol nije bitan, samo neka je zdravo


sporty mamaa, 28.5.2010
pa nije anketa glupa... Naravno da svi zelimo zivu i zdravu djecu, ali uvijek imaju i one male skrivene zeljice... Ja imam curicu i zeljela bih jos blizance, a spol, ma sta bude-:)))


riba78, 29.5.2010
ja se trudim da dobijem bebu 12 godina ,i kada ovako nešto pročitam :(kakvi omjeri ??? želja ,željica ,pa svi ih imamo naravno ,moja največa želja je zdrava bebara .


Hannica, 30.5.2010
Djevojcica i djecak kada bih imala dvoje,ali mislim da je idealna kombinacija dvije djevojcice i djecak.Djecak da tata ima nasljednika,djevojcica da mama ima svoju princezu,i jos jedna djevojcica da ova prva ima sestru.Ja imam dvije sestre i ne bih ih dala ni zasto na svijetu.Jedino one mogu da budu iskrene prijateljice.


Lowemamy, 31.5.2010
nisam za nikakve omjere..sve što BOG da..samo nek je zdravo i živo..


milenium, 1.6.2010
što više to bolje.moja sveki ima 19 unučadi,svi se lijepo slažemo i kao što netko već reče nema ništa ljepše vidjeti nego kad smo svi na okupu a ja im kuham hahahahhahah


anoniman, 2.6.2010
da je meni makar jedno,a o polu uopšte ne treba razmišljati,samo nek je zdravo i živo


sporty mamaa, 3.6.2010
samo ti kuhaj milenium toliko pa ce ti dosadit....-:))))))


Mirkica, 4.6.2010
bubo to si ti upravu ali ja reko hajde da ne kritikujem na svakoj anketi samo nek su ziva i zdrava da Allah da a et ja sam gore napisala kada bi mene neko pitao :))) a posto me niko nista ne pita daj sta das sam nek je zivo i zdravooo svakom ko zeli pa i meni .



Komentiraj!




Preskoči ovu anketu i prikaži sljedeću >>
Napravi svoju anketu >>




Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *