|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Glasaj i ostavi komentar

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Sa maramicama i fiziološkim rastvorom.
Sa pumpom.
Sa usisivačem za bebe.


Komentari:
Za sada još nema komentara!
Komentiraj!



Rezultati ankete

Podvezivanje jajnika!
Tidzi

Imamo dijece onoliko koliko smo zeljeli i ja bih sada da podvezem jajnike. Vasa misljenja za i protiv podvezivanja i objasnjenja. Hvala puno! I molim Vas nemojte mijesati vjeru u ovo.

Podvezati. (37%)

Ne podvezivati. (56%)

Cula sam losa iskustva u vezi toga. (6%)

Cula sam sve najbolje o podvezivanju. (1%)


Broj svih glasova: 107
Komentari:

Mya_81 RR, 19.5.2010
Ja lično nikad ne bih ovo uradila samo da bi na taj način spriječila da zatrudnim ponovo. Mislim da ima puno jednostavnojih i isto učinkovitih metoda da se to postigne. Na bilo kakve operativne zahvate bih išla isključivo iz zdravstvenih razloga.


anoniman, 19.5.2010
ja bih prije poslala muza na vazektomiju :)))


milenium, 20.5.2010
slažem se s mijom.a i s dadadom,uostalom zašto bi ti bila ona koja će riješiti problem,nek on to riješi,ode na vazektomiju,jer to ima manje posljedica i nuspojava nego da ti odeš :)))


amaniamanic, 20.5.2010
Da slazem se i ja...Jos si rodila pa trebas i na to misliti..Nek malo on vodi racuna da ne ostanes opet trudna..Ima puno vise nacina da ne ostanes trudna..Sto znamo svi.. poz


Mona Mohamed, 20.5.2010
Necemo mjesati vjeru, ali hocemo zdrav razum. Na kraju krajeva, opet nam dode na isto. Uglavnom.:) I ja se slazem sa prethodnim forumasicama. Ima i drugih nacina i metoda. Lijepi pozdrav.


anoniman, 20.5.2010
Ziva bila, kakvo podvezivanje jajnika... I ovdje mi fali oaj smajli sto koluta ocima..hahahahh


anitaMO, 21.5.2010
muža pošalji.


frenkoza, 21.5.2010
ja poznajem zenu koja je presla 40-te godine i ostala trudna "slucajno"... ima dovoljno djece, i previse :)))... kad je abortirala, odlucila je da podveze jajnike... jer ako sad nije rodila, nece sigurno nikad u buducnosti.... jer ipak je presla 40-te, a i zdravstveno stanje joj nije bas najbolje.... tako da u takvom slucaju, sto da ne


frenkoza, 21.5.2010
a slazem se s ostalim forumasicama - nek on uradi vazektomiju.... ne znam koliko ti je godina, ali i spirala je meni super rjesenje,,,,


smajli80, 21.5.2010
Slažem se sa ostalim forumašicama podvezivanje je baš radikalna metoda Da sam na tvom mjestu odlučila bih se na spiralu.


veeseelaa, 24.5.2010
on on podveže... znaš već šta


veeseelaa, 24.5.2010
nek on podveže


Leva, 25.5.2010
Zašto ne bi muža poslala na vazektomiju?


Mirkica, 25.5.2010
ja zasto mi zene uvijek , da pijemo tablete da ovo da ono ma neka se on podveze sto bi rekla vesela . Eh sada ostalim da kazem ima zenea kojima ni tablete ni mnoge druge metode ne pomazu jer zene jednostavno ostaju lako trudne i pomocu tableta su ostale i normalno je da taj neko trazi nacin da se sigurno zastiti posebno ako ima vise djece ,cistiti se nezeli znaci bolje ova opcja nego da se cisti.


abh, 25.5.2010
Ja bih poslala muza na vazektomiju.


sporty mamaa, 25.5.2010
rodila, dojila, presvlacila, kuhala, prala, cistila, ustajala nocu po sto puta.... I sad bi jos trebala i to trpit... Daj zeno sta ti je, nek on sad malo preuzme na sebe-:))9


jasmin, 27.5.2010
Tako je sporty mama... Mislim zasto?Ipak podvezivanjem remetis prirodan tok odvijanja neophodnih radnji u organizmu polno zrele zene.Ja sam protiv,al ko sam ja na ovom malom `svitu`?!



Komentiraj!




Preskoči ovu anketu i prikaži sljedeću >>
Napravi svoju anketu >>




Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *