|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Glasaj i ostavi komentar

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Sa maramicama i fiziološkim rastvorom.
Sa pumpom.
Sa usisivačem za bebe.


Komentari:
Za sada još nema komentara!
Komentiraj!



Rezultati ankete

POMOCCCCC.....
amaniamanic

Dragi moji..poMozite mi...Meni vise ni jedan jastuk ne odgovara.Svi su mi tvrdi...Sta mi predlazazete koji novi da kupim...Imam i heljdin jastuk i njega poneka koristim..al mi treba neki za svaki dan...NAPISITE MI.PORED ODGOVORA... ....POMOC.....

pernati (30%)

anatomski (45%)

vuna (11%)

neki drugi (14%)


Broj svih glasova: 64
Komentari:

teacher75, 21.5.2010
ne kontam sta podrazumijevas ovim "za svaki dan"- ja vec godinama koristim samo heljdin jastuk


Hanady RR, 21.5.2010
ja godinama koristim liove jastuke unutra je lio pamučno punjenje i nikada mi nije smetalo...jel vi imate neku dijagnozu ili je samo vaša odluka da vam jastuk treba biti drugačiji.


teacher75, 21.5.2010
meni je mama jos davno kupila taj jastuk od heljde jer je cula da je jako zdravo spavati na njemu, pa ga od tada koristim. prije toga sam spavala na jako tankom jastuku od perja. inace radije spavam na ravnom nego na visokom jastuku, tako sam navikla


amaniamanic, 22.5.2010
Nemam nikakvu dijagnozu -bar tako mislim...:)..Al znas sta mi se desava kad ustanem ujutro me glava boli i tacno osjetim da je od jastuka,,kao da mi je tvrd...pa imam jastuka i mijenjam..sad jedan sad drugi...i opet na kraju imam osjecaj da mi je najbolje spavati bez jastuka..jer ne mogu visoke jastuke.....Heljdin je super i meni je mama kupila...al i njega moram promijeniti i tako u krug... hvala drage moje na odgorima..


Hanady RR, 24.5.2010
moguće je da su ti napete arterije vertebralis pa je onda najbolje da spavaš na skroz ravnom bez jastuka...ili da samo mali heljdin jastuh uzmeš al ne pod glavu već pod vrat...ako ti to ne paše...porbaj sa onim anatomskim što ga teleshop reklamira...ima ga moja mama on se baš prema tvjoj glavi i vratu oblikuje u uvijek ti je udoban.


taurus, 28.5.2010
ja koristim anatomski Dormeo jastuk i super mi je



Komentiraj!




Preskoči ovu anketu i prikaži sljedeću >>
Napravi svoju anketu >>




Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *