|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Ringerajin kuvar: Radich

image
/11


  • 3 l svježeg punomasnog mlijeka
  • 1 žlicakiselog vrhnja
  • 3 žlice čvrstog jogurta


  1. Kad mlijeko proključa maknuti na stranu i ubaciti u sredinu jogurt i kiselo vrhnje bez miješanja(ja sam kupila u ruskom dućanu). Zamotati u dva velika ručnika i ostaviti preko noći da se hladi.Spremiti u frižider.Za idući domaći jogurt možete koristiti 4 žlice od ovog koje ste prethodno napravili.


Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!

 

 

Budi i ti Ringerajin kuhar! Pošalji recept!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Krem supa od gljiva
Ringerajin kuvar: Mya_81 RR
3
Salata s jajima
Ringerajin kuvar: Umahmed
3
Pečena riječna pastrmka
Ringerajin kuvar: Visnja RR
3
Povrtna juha
Ringerajin kuvar: Senka
3






Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *