|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Becutan Sensitive - štititi i njeguje kožu beba

Uredništvo Ringeraja.ba, 21.11.2022
Otkrivamo kako pravilno zaštititi i njegovati osjetljivu kožu od samog rođenja uz Becutan Sensitive

image
/11


Izrazito osjetljiva koža kod beba i djece sve češći problem

 

Na radost brojnih roditelja i mališana proteklog vikenda u Sarajevu održan je Dječiji sajam koji je ponudio mnoštvo kreativnih, zabavnih ali i edukativnih sadržaja svim učesnicima. Dječiji sajam bio je i mjesto gde su novopečene mame i tate, ali i roditelji sa iskustvom koji uvijek nastoje svojim mališanima pružiti najbolju njegu, imali priliku saznati korisne savjete kako pravilno njegovati i zaštititi bebinu i dječiju kožu, posebno ukoliko je riječ o iznimno osjetljivoj koži od samog rođenja koja je, nažalost, sve češće dijagnosticirana kao posljedica različitih unutrašnjih i vanjskih faktora.

 

Naime, zahvaljujući Becutanu, koji je dugogodišnji partner Dječijeg sajma, njegovi posjetioci imali su priliku saznati više o pravilnoj njezi izrazito osjetljive kože mališana.

 

 

Od kupanja do njege i zaštite uz  Becutan Sensitive - proizvodi razvijeni prema najnovijim naučnim istraživanjima o osjetljivoj koži

 

 

Na promotivnom štandu Becutan je predstavio svoju novu liniju proizvoda Becutan Sensitive, razvijenih prema najnovijim naučnim istraživanjima o osjetljivoj koži. Stoga je kolekcija, koju čine pet visokokvalitetnih proizvoda: Blagi dječiji šampon, Uljana kupka, Njegujuće mlijeko, SOS dječija krema i Mast od ribljeg ulja, upravo namijenjena bebama i djeci posebno osjetljive kože. Klinički i dermatološki dokazane hipoalergene forumulacije obuhvataju ukupnu rutinu koji roditelji obavljaju sa svojim mališanima, od kupanja do njege i zaštite.

 

Unikatne i izuzetno blage formulacije svih proizvoda nastale su u saradnji sa dermatolozima i pedijatrima te vrhunskom kvalitetom osiguravaju nježnost i najosjetljivijoj bebinoj koži već nakon prvog dodira, što je važna podrška roditeljema koji se suočavaju sa problemom izrazito osjetljive kože kod svojih mališana.

 

Izvrstan učinak na smanjivanje inflamacije i “no tears” efekat

 

Sigurnost proizvoda dokazana je ispitivanjem provedenom u porodilištima pod nadzorom pedijatara i neonatologa, gdje je potvrđeno da proizvodi Becutan Sensitive uljana kupka i Becutan Sensitive mlijeko za tijelo imaju izvrstan učinak na ublažavanje crvenila te na smanjenje inflamacije i kod novorođenčadi osjetljive kože. Klinički dokazana „NO tears“ formulacija šampona Becutan Sensitive, testirana pod nadzorom oftalmologa u EU, ne izaziva iritaciju i suzenje okica, dok istovremeno doprinosi dubokoj hidrataciji kože na tjemenu.

 

Više od 40 godina nježnosti i zaštite

 

Becutan uz kojeg su brojne generacije doživjele neke od svojih najljepših trenutaka odrastanja ali i roditeljstva, besprijekornom kvalitetom proizvoda opravdava više od 40 godina nježnosti i zaštite koju nam nudi već od prvog dodira.

 

Vođeni odgovornošću i povjerenjem potrošača, prateći svjetske trendove u dermatologiji i dječjoj kozmetici, te u stalnoj saradnji s vrsnim pedijatrima i neonatolozima, brend Becutan prepoznao je potrebe za njegom izrazito osjetljive kože beba i djece, te je svoj portfolio obogatio kolekcijom Sensitiv koja će olakšati i uljepšati neka nova roditeljstva i odrastanja.

 

 

Becutan sensitive


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
14
Svi hoće da drže bebu, ali ko drži mamu?
Majčinstvo je neprestano donošenje odluka, pravljenje uspomena, pokušavanje i pravljenje grešaka. Pokušavamo da odgojimo...
8
Zdravo kretanje dojenčeta
Ne preporučuje se stavljanje djeteta u hodalice, pogotovo ne u one kojima pod dotiče samo vrhovima prstiju. Hodalice mog...
2
Masaža bebe i malo starijeg djeteta
Masaža je odličan način uspostavljanja i učvršćivanja veze sa djetetom, jer je svakom djetetu dodir neophodno potreban z...
2






Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *