Ringerajin kuvar: Amanullah
- 8 komada cannellona
- 400 gr mljevenog mesa
- 200 gr edamer sira
- jedno pakovanje bepamel umaka
- malo vrhnja
- začini ( vegeta, papar, origano )
- dvije kasike ajvara
- Cannellone staviti u vrelu vodu sa par kapi ulja da baci ključ. u medjuvremenu, prepržiti crveni luk, zatim dodati mljeveno meso, malo vrhnja te ostale začine i ajvar. Ovom smjesom, u koju se doda malo rendanog sira, napuniti cannellone. Cannelonne poredati u vatrostalnu zdjelu, preliti bešamel umakom i ostatkom rendanog sira te zapeči u rerni na 200 stupnjeva.
Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Slični sadržaji, koje čitaju drugi korisnici
Krem supa od krompira
Ringerajin kuvar: Hanady RR
6
Slani palačinci
Ringerajin kuvar: Amela RR
6
Punjena jaja
Ringerajin kuvar: Hanady RR
2