|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringerajin kuvar: Visnja RR
Ključne riječi:

image
/11


  • 2 jaja
  • 4 kašike zobenih mekinja
  • 2 kašike pšeničnih
  • 1 prašak za pecivo
  • 2 kašike svježeg sira
  • 2 kašike mlijeka
  • sol, biber po želji


  1. Pomiješati sve sastojke i peći u vatrostalnoj zdjeli (namazanoj sa par kapi maslinovog ulja) na 190 stepeni - 25 min :) Odličan je dok je topal s malo sirnog namaza...a i kad se ohladi. Ja ga jedem 2-3 dana,samo ga pokrijem s folijom.


Kad ohladi pokriti folijom i traje 2 - 3 dana.Ako nema pšeničnih može sve sa zobenim mekinjama.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuhar! Pošalji recept!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Pečurke sa krem-sosom od limuna
Ringerajin kuvar: Hanady RR
6
Kremasti sos s okusom vanilije
Ringerajin kuvar: Mya_81 RR
4
Punjena jaja
Ringerajin kuvar: Hanady RR
2
Kraljevska jaja
Ringerajin kuvar: Hanady RR
2






Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Da li neko od vas drži krave? Ako jeste, šta radite s mlijekom? Ne zezam se, pitam ozbiljno, ne znam sta da radim sa mlekom?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *