|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

eKupi.ba vodeći u online trgovini u BiH

Uredništvo Ringeraja.ba, 22.10.2012
eKupi.ba je zauzeo vodeće mjesto u online trgovini u BiH!

image
/51


U vrlo kratkom periodu članica M San grupacije, eKupi d.o.o. našla se na vodećem mjestu među online shopping portalima u Bosni i Hercegovini putem svoje web stranice www.ekupi.ba ostvarivši najvišu prodaju, broj posjeta na site i podjednak broj osoba koji ih prate na facebook stranici te popularnost na drugim društvenim mrežama.

 

eKupi nudi konkurentne cijene u mnogim kategorijama i od strane različitih dobavljača računara, elekronike, malih kućanskih aparata, igračaka, knjiga, parfema i opreme za bebe. Danas, stanovnicima BiH postaje mnogo lakše i pristupačnije obavljati kupovinu putem interneta zahvaljujući različitim faktorima, od kojih je najvažniji to što svi koji kupuju putem eKupi željene proizvode mogu dobiti direktno na kućni prag bez plaćanja troškova dostave. Pored toga, posebne ponude i jeftiniji proizvodi su također bitan faktor  zbog financijske situacije u državi koja život svodi na preživljavanje, te ljudi traže jeftinije proizvode koje će naći na eKupi.

 

Svi oni koji kupuju putem ovog portala imaju mogućost plaćanja na različite načine, bilo da izaberu gotovinu kojom mogu platiti u trenutku isporuke robe na kućnu adresu ili plaćanje  kreditnim karticama bez brige zbog korištenja kartice za online plaćanje jer eKupi posjeduje VerySign međunarodni certifikat za sigurnu online kupovinu.

 

Kao nastavak uspješne priče koju je eKupi već predstavio u Hrvatskoj, Srbiji te nedavno i u Bosni i Hercegovini, ova kompanija počinje sa radom i u ostalim zemaljama balkanskog područja i ima za cilj do slijedeće godine postati „amazon“ istočne Europe.

 

Za posjetioce ringeraja.ba 10 % popusta na dječije igračke 

Više na temi KLIK


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Znate li šta sve možete praviti u aparatu ...
S ovim praktičnim uređajem nikada nećete morati ponavljati jela. U njemu možete napraviti zdrav smoothie, ukusnu kašu pa...
4
Kazna za nasilje nad djecom!
Svi smo potreseni nakon vjesti da se djevojčici "iz komšiluka" bore za život jer ju je očuh pretukao.
3
Emocionalno vezivanje u djetinjstvu
Emocionalno vezivanje je primarna potreba, javlja se još na samom rođenju, već prvim kontaktom sa majkom, a ostvaruje sv...
2
Majčinstvo bez partnera!
Biti samohrana majka je izazov koji traži mnogo strpljenja, izdržljivosti, odricanja i hrabrosti.
2






Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *