|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Jana - Voda s porukom u zimskom ruhu!

Uredništvo Ringeraja.ba, 28.11.2014
Čaroliju dobrih promjena prenose poruke na Jana bočicama

image
/11


http://www.dodaj.rs/f/12/Sp/4TuvPGM8/jana-zimska-1.jpg

 

Ove zime se i Jana „Voda s porukom“ oblači u zimsko ruho. Novim, zimskim etiketama nastavlja s inspirativnim porukama koje donose čaroliju dobrih promjena.

 

 

Kampanja Jana „Voda s porukom“ predstavljena je tržištu kako bi kroz seriju motivacijskih i inspirativnih poruka na poleđini boca, svima poručili kako i mi sami trebamo biti izvor inspiracije, pokrenuti se, te poticati na dobre osjećaje i pozitivne promjene. Nakon univerzalnih poruka, u junu 2014. predstavljena je edicija s citatima iz djela Paula Coelha.

S dolaskom zime Jana nastavlja s porukama, koje prenose osjećaj čarolije dobrih promjena za koje je potrebno otvoriti srce kako bismo u današnjem, neizvjesnom i izazovnom vremenu pružili utjehu, inspiraciju i najavili dobre promjene. 

 

Kampanja Jana „Voda s porukom“ ima i svoj humanitarni aspekt. Iako traje nepunih godinu dana  svojim je djelovanjem vratila osmijeh na lica mnogih kojima je pomogla. Želeći inspirirati djelima, a ne samo riječima, Jana “Voda s porukom” u sklopu svog humanitarnog djelovanja pomogla je velikom broju udruga u cijeloj regiji.

S novom edicijom etiketa, nastavlja se i humanitarno djelovanje, te će se putem web stranice www.vodasporukom.com i dalje sakupljati humane kapljice koje Jana pretvara u donacije.

 

 

Posjetom www.vodasporukom.com donirate kapljicu, jer svaka kapljica je korak bliže realizaciji dobrog djela, a dobro se dobrim vraća!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Znate li šta sve možete praviti u aparatu ...
S ovim praktičnim uređajem nikada nećete morati ponavljati jela. U njemu možete napraviti zdrav smoothie, ukusnu kašu pa...
37
2. regionalno RR.ba druženje u Zenici
Danas je održano dugo očekivano i planirano 2. regionalo druženje članica RR.ba u Zenici.
5
Emocionalno vezivanje u djetinjstvu
Emocionalno vezivanje je primarna potreba, javlja se još na samom rođenju, već prvim kontaktom sa majkom, a ostvaruje sv...
2
Majčinstvo bez partnera!
Biti samohrana majka je izazov koji traži mnogo strpljenja, izdržljivosti, odricanja i hrabrosti.
2






Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *