|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Nova školska godina - odbrojavanje je počelo!

Uredništvo Ringeraja.ba, 27.7.2014
Exclusive je i ove godine tu za Vas i ponovo nagrađuje Vaše povjerenje.

image
/11


Dragi roditelji,

Exclusive je i ove godine tu za Vas i ponovo nagrađuje Vaše povjerenje.

Obezbjedite kupon kojim ostvarujete popust u iznosu od 10% na školski pribor i zauzmite mjesto u našoj magičnoj kutiji za učestvovanje u nagradnoj igri. Ove godine imamo tri glavne nagrade (tri tablet uređaj za igru i zabavu) i devet poklon iznenađenja Exclusive.

Jedino pravilo je da potrošite 30 KM u našim maloprodajama i tada ostvarujete pravo na popust u iznosu od 10% i na učestovanje u nagradnoj igri.

Ali to nije sve, zajedno sa portalom ringeraja.ba pripremamo humanitarnu akciju, a o čemu se radi pročitajte na našoj temi na forumu KLIK.

Exclusive doo u svome asortimanu nudi mnoštvo kvalitetnog školskog pribora i opreme za Vaše školarce.

Svi brendovi iz naše ponude su pronašli svoje mjesto kod kupaca, a od najpopularnijih izdvajamo Aero, Busquets, Blasetti, Favini, Faber-Castell, Globox, Oxford,  Niji, Lebez, Patio, Port, Pilot, te mnoštvo drugih kao Canon, HP, Asus, Acer, Epson, Lenovo, Lexmark, Orna, Navigator i Sky Copy.

Prepoznatljivi smo po kvalitetu svojih proizvoda, te se kupci uvijek rado vraćaju da iznova obraduju i nagrade svoje mališane interesantnim artiklima iz naše ponude.

 

http://www.exclusive.ba/

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Avanture maloga JU-JU
Pjevajmo s našom dječicom!
4
Razvoj govora
S govorom dijete razvija intelektualne sposobnosti – kad nešto kaže, ono pokušava riječima izraziti misli. Tako misli po...
3
Namještanje dječje sobe
Svi roditelju dođu u period kada djetetu krevetić postane premalen i igračke sve zahtjevnije. Došlo je vrijeme da djetet...
3
Ne tjerajte djecu da spavaju poslije podne
Zbog poslijepodnevnog sna uspavljivanje mališana se nekada pretvori u nemoguću misiju
3






Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *