|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Obradovani mališani u vrtićima širom BiH

Uredništvo Ringeraja.ba, 15.9.2016
Na radost naših najmlađih uspješno, je provedena akcija Violete i Konzuma pod geslom „Uljepšajmo zajedno život djece u vrtićima“.
Ključne riječi:

image
/61


Kupnjom Violeta Double Care pelena, kupci u Konzumu su izdvajali sredstva koja su donirana za uređenje vrtića u Bosni i Hercegovini. Za učestvovanje u osvajanju nagrade, mališani su dostavili svoje kreativne video poruke iz vrtića ili maštovite fotografije.

U akciji je prikupljeno 4.500,00 KM, a iznos je podijeljen na top tri uratka po 1.000,00 KM, te još tri vrtića po 500,00 KM. Novčanim iznosom nagrađeni su: Dječji vrtić Sveta obitelj - Sarajevo, Dječji vrtić don Ivica Čondrić - Žepče, Dječji vrtić Miki Maus - Banja Luka, te Vrtić Mašin svijet - Istočno Sarajevo, Dječji vrtić Pčelica - Zenica, Dječji vrtić Bajka - Posušje.

Oduševljenje odzivom i pristiglim materijalima rezultiralo je odlukom da svi vrtići koji su sudjelovali dobiju vrijedne Violeta poklon pakete, koje su osobno uručili predstavnici Violete i Konzuma.

 „Jako sam sretna i iznenađena da smo baš mi osvojili nagradu! Drago mi je da smo prepoznati kao jedni od kreativnijih, a posebno sam sretna zbog naših mališana koji su se zaista potrudili. Veliko hvala Konzumu i Violeti na ovoj aktivnosti“, izjavila je Aleksandra Malević, direktorica dječjeg vrtića Miki Maus iz Banja Luke.

Mg.sc. Sestra Kata Ostojić, ravnateljica Caritasove PU Dječji Vrtić Sveta Obitelj Sarajevo, također iznenađena nagradom, izjavila je : „Odlična vijest za nas, oduševljeni smo zbog osvajanja nagrade! Zajedno sa djecom, iskreno smo se potrudili u stvaranju videa, te uživali u kreativnosti i dječjim radostima. Od srca hvala Violeti i Konzumu!“

„Presretni smo i iznenađeni da smo baš mi među sretnim dobitnicima! Nismo očekivali nagradu, pa je naše veselje još i veće. Sredstva će nam jako dobro doći za ulaganje u vrtić i uljepšavanje prostora u kojem našim mališani borave. Violeti i Konzumu iskreno hvala“ , izjavila je ravnateljica dječjeg vrtića Edita Vuković Antolović.

Iz Violete i Konzuma poručuju da ovdje nije kraj njihovoj suradnji, te da će i dalje svojim aktivnostima nastojati pozitivno utjecati na stvaranje bolje i ljepše sredine u kojoj živimo.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Znate li šta sve možete praviti u aparatu ...
S ovim praktičnim uređajem nikada nećete morati ponavljati jela. U njemu možete napraviti zdrav smoothie, ukusnu kašu pa...
34
Emocionalno vezivanje u djetinjstvu
Emocionalno vezivanje je primarna potreba, javlja se još na samom rođenju, već prvim kontaktom sa majkom, a ostvaruje sv...
2
Majčinstvo bez partnera!
Biti samohrana majka je izazov koji traži mnogo strpljenja, izdržljivosti, odricanja i hrabrosti.
2
Razvodite se! Kako reći djeci?
Znamo da je razvod stresan događaj za muškarca i ženu koji više ne mogu zajedno. Još je stresniji ukoliko je u braku bil...
2






Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *