|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Pitajte naše doktore! - Bahceci

Bahceci, 18.3.2015
Doktori Bahceci Centra za neplodnost i vantjelesnu oplodnju odgovaraju na vaša pitanja putem FB stranice.

/21


Bahceci Centar za neplodnost i vantjelesnu oplodnju pruža mogućnost svim parovima koji sumnjaju da se suočavaju s problemom bračne neplodnosti da putem naše Facebook stranice postave pitanje našim doktorima, specijalistima ginekologije, akušerstva, neplodnosti i embriologije.
 
Ukoliko imate pitanje za naše doktore pozivamo vas da četvrtkom ispod najave "Pitajte naše doktore" ostavite svoje pitanje. Naši doktori će u najkraćem roku pokušati da vam pruže odgovore na vaša pitanja.

 


"Gdje život počinje": Besplatni pregledi i konsultacije za parove 


U sklopu projekta "Gdje život počinje" do danas smo posjetili Bihać, Tuzlu i Zenicu, a neki od pacijenata s kojim smo se susreli danas već očekuju potomstvo. 

Radi velikog interesovanja građana, projekat nastavljamo i u narednom periodu u Mostaru i Podrogici. Više infomacija o terminima besplatnih pregleda i konsultacija možete pratiti na našoj Facebook stranici.

 

 


Bahceci Centar za neplodnost i vantjelesnu oplodnju već dugi niz godina priprema video materijale za naše pacijente kako bi stekli što bolji uvid u proces liječenja neplodnosti.

Od prošlog mjeseca svi video materijali dostupni su i na našoj web stranici u sklopu našeg online kanala Bahceci TV, gdje možete pogledati priloge u kojim naši doktori pružaju savjete o neplodnosti i vantjelesnoj oplodnji sa prevodom.

 


Dr. Umit Goktolga, specijalist ginekologije, akušerstva i neplodnosti, je medicinski direktor Bahceci centra za neplodnost i vantjelesnu oplodnju u Sarajevu. Prije dolaska u našu zemlju Dr. Goktolga predsjedavao je Udruženjem ginekologa Turske, a u svojoj dvadesetogodišnjoj praksi objavio je preko 40 naučnih radova u oblasti ginekologije i neplodnosti.

U ragovoru za Dnevni avaz Dr. Goktolga govori o uspješnim rezultatima u procesu liječenja neplodnosti u našoj klinici, a povodom rođenja 80 zdravih beba u Bahceci centru samo u mjesecu februaru 2015.


Kontaktirajte nas! 

 

t. +387.33.420.194
e. bihivf@bahceci.com

 

http://www.dodaj.rs/f/12/wU/11X8dmEr/unnamed-3.jpg

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Fizička i psihološka priprema za trudnoću
Osnovne pripreme za trudnoću... Piše dr. Nejra Pašić
3
Plodnost je osnova svakog života
Kada žensko tijelo izgubi plodnost, PROfertil® female će je ponovo uspostaviti korak po korak.
2
Spolni hormoni u potpomognutoj reprodukciji
Godine 1926., Bernhard Zondek i Selmar Aschheim dokazali su ulogu hormona u održavanju funkcije jajnika u prvom biološko...
2
Vjerovatnoća za začeće
Kakva je vjerovatnoća da žena zatrudni u jednom ciklusu? (engleski video)
2






Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *