|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Podravka donirala 50.000 KM bolnicama u BiH

Uredništvo Ringeraja.ba, 9.4.2020
Nastavlja se i potpora javnim kuhinjama i organizacijama koje se brinu o najpotrebitijima, kao i udruženju Pomozi.ba
Ključne riječi:

image
/11


Sarajevo, 09.04. 2020.

U sklopu svojega društveno odgovornog poslovanja, Podravka u Bosni i Hercegovini nastavlja pružati potporu zajednicama u kojima posluje. Pozivajući na solidarnost i humanost, u okviru svoga odgovora na situaciju nastalu pandemijom COVID-19 svoju potporu u borbi protiv virusa, ukupne vrijednosti 50.000 KM - novčanim donacijama i donacijama u prehrambenim proizvodima za bolničke kuhinje, uputila je zdravstvenim ustanovama diljem BiH. Ovim aktivnostima su obuhvaćene: JU Kantonalna bolnica Dr. Irfan Ljubijankić Bihać, JU Kantonalna bolnica Zenica, Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, Sveučilišna klinička bolnica Mostar, JZU Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, te JZU Univerzitetski klinički centar Tuzla.


Dodatnih 195 prehrambenih paketa Podravkinih proizvoda upućeno je i udruženju Pomozi.ba koje dalje distribuirara donaciju onima kojima je to najpotrebitije. Pojačanim intenzitetom i uvećanjem u vrijednosti od 15.000 KM nastavlja se i redovita potpora  za 25 javnih kuhinja, humanitarnih udruga i organizacija koje se brinu o najpotrebitijima, sa kojima Podravka ima redovitu suradnju.


Podravka u BiH ovom prilikom iskazuje iznimnu zahvalnost svim liječnicima i svom medicinskom osoblju na požrtvovanom radu u teškoj i izazovnoj borbi s pandemijom. Podravka šalje poruku #OstaniDoma, i poziva sve građane Bosne i Hercegovine da ostanu u kućama, brinu o svojem i zdravlju svojih najbližih, pa tako i o zdravlju svojih sugrađana i očuvanju našega zdravstvenog sustava.


Podravka će nastaviti pružati potporu u zajednicama u kojima posluje kroz redovite aktivnosti, te u okviru svojega društveno odgovornog poslovanja nastaviti pomagati najpotrebitijima.


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Znate li šta sve možete praviti u aparatu ...
S ovim praktičnim uređajem nikada nećete morati ponavljati jela. U njemu možete napraviti zdrav smoothie, ukusnu kašu pa...
17
Sretna 2013. godina!
Svim članovima i čitateljima RR.ba želimo sve najbolje u 2013! Od srca Vaša RR.ba!
3
Puzijada u Mostaru!
Održana još jedna utrka/puzijada beba u Mostaru... Piše: sporty mamaa
3
Emocionalno vezivanje u djetinjstvu
Emocionalno vezivanje je primarna potreba, javlja se još na samom rođenju, već prvim kontaktom sa majkom, a ostvaruje sv...
2






Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *