|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringerajin kuvar: Mya_81 RR

image
/11


  • Za marinadu:
  • 1 limun
  • 1 glavica crvenog luka
  • 1 čehna bijelog luka
  • 1 kašičica ružmarina
  • 1/2 kašičice timijana
  • 1 kašičica soli
  • 0,5 dl maslinovog ulja
  • 1 dl vode
  • Ostalo:
  • 800 gr skuše
  • maslinovo ulje


  1. Ribe očistiti, oprati, pa staviti u posudu u kojoj će se marinirati.
  2. Sok od limuna pomiješati sa vodom i uljem, dodati so i začine, sitno isjeckan crveni i bijeli luk. Ovom marinadom preliti ribe i ostaviti ih u frižider 30 minuta.
  3. Nakon 30 minuta ribe ocijediti, pa ih ispržiti na zagrijanom ulju, a marinadu ukuhati te preliti preko ispržene ribe i tako servirati.


Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!

 

 

Budi i ti Ringerajin kuhar! Pošalji recept!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Slani krekeri
Ringerajin kuvar: Hanady RR
4
Kupus dijeta - Magična čorbica
Ringerajin kuvar: Visnja RR
3
Punjena jaja
Ringerajin kuvar: Hanady RR
2
Kraljevska jaja
Ringerajin kuvar: Hanady RR
2






Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Da li neko od vas drži krave? Ako jeste, šta radite s mlijekom? Ne zezam se, pitam ozbiljno, ne znam sta da radim sa mlekom?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *