|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringerajin kuvar: Mya_81 RR
Ključne riječi:

image
/11


  • 1 glavica crvenog luka
  • konzerva pelata
  • bijeli luk
  • malo šećera
  • so
  • vegeta
  • biber
  • ostali začini po želji (origano, peršin, lovorov list)


  1. Izdinstati glavicu luka na laganoj vatri i zatim dodati usitnjeni pelat. Posoliti, dodati biber, malo vegete i prstohvat šećera.
  2. Ostaviti da se krčka na laganoj vatri. Par minuta pred kraj dodati 1-2 češnja usitnjenog bijelog luka, te ostale začine po želji.


Sos sa tjesteninom se može i zapeći u rerni, ali u tom slučaju skuhati tjesteninu al dente. naribati preko sira (trapist, parmezan ili mocarela). Staviti u zagrijanu pećnicu na 200 stupnjeva dok se sir ne istopi.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuhar! Pošalji recept!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

jaffa užitak
Ringerajin kuvar: mamabb
4
Punjena jaja
Ringerajin kuvar: Hanady RR
2
Kraljevska jaja
Ringerajin kuvar: Hanady RR
2
Pizza muffini
Ringerajin kuvar: Maja78 RR
2






Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Da li neko od vas drži krave? Ako jeste, šta radite s mlijekom? Ne zezam se, pitam ozbiljno, ne znam sta da radim sa mlekom?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *