|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Svi već znaju…Zimske radosti ne mogu čekati…

Uredništvo Ringeraja.ba, 10.12.2020
Jesu li se već i vašim mališanima začepili nosevi, a temperatura ih malo usporila u školskim aktivnostima?

image
/11


 

 

Žele li na klizanje i čekaju li s nestrpljenjem prve snježne pahulje?


Planiraju li veseli raspust sa drugovima i drugaricama u igri na snijegu i ledu, s kojih se vraćaju smrznutih nosića, rumenih obraza i puni utisaka?


Međutim, i vi znate da mališani često obolijevaju od prehlade i gripe, a - zimske radosti ne mogu čekati!


Gripa i prehlada nisu jedan izolovan simptom. Sa ciljem olakšanja svih simptoma kombinovani preparati su znatno pogodniji za primjenu i povoljniji od kupovine tri ili više pojedinačnih lijekova. Pri tomu ste sigurni da su doze ispravno odmjerene i aktivni sastojci kombinovani tako da su sigurni za primjenu kod djece.


Tylol Hot je tokom dvije decenije prisustva u našoj zemlji ušao u skoro sve domove i pomogao stotinama hiljada začepljenih malih i velikih noseva te u olakšanju i drugih simptoma prehlade i gripe.

 


Za vaše najmlađe, djecu predškolskog i školskog uzrasta (6-12 godina), tu je Tylol Hot Pediatric, a ako je sa ostalim simptomima prisutan i suhi nadražajni kašalj, onda je Tylol Cold Syrup optimalno rješenje.

 

Tylol Hot Pediatric sa okusom narandže ili Tylol Cold Syrup okusa marelice –  koje djeca sigurno neće odbiti!

 

Vaš Tylol Hot!


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Moja mala sovica
Nježna uspavanka!
5
Ne! Nećeš, ne trebaš! Naučite djecu gdje s...
Vi želite da se vaše dijete lijepo ponaša, a iako to nije uvijek očito, i djeca to žele! Zapravo, kada se disciplina pro...
3
Razbili ste živin toplomjer!!!
Nije neobično da se dijete poigra toplomjerom, koji lako puca kada padne na tvrdu podlogu. Tu obično nastane panika ako ...
3
Razvoj govora
S govorom dijete razvija intelektualne sposobnosti – kad nešto kaže, ono pokušava riječima izraziti misli. Tako misli po...
2






Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *