|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Vrtić - Mašin Svijet

Uredništvo Ringeraja.ba, 6.11.2018
Mašin svijet postoji već pet godine i broji oko 90 mališana. Mašin svijet za njegu mališana koristi Johnsons proizvode... Pročitajte više o ovom čarobnom vrtiću!

image
/101


Predškolska ustanova, dječiji vrtić Mašin svijet postoji već pet godine i broji oko 90 mališana od 8 mjeseci do predškolskog uzrasta.


Naši veseli osmjesi ušuškani su u Istočnom Sarajevu.


Mašin svijet za njegu mališana  koristi Johnsons proizvode pa zato imamo kupanja bez suza, njegovanu kožu i kosicu, mirne snove... I sretno djetinjstvo s bezbroj osmjeha.


U galeriji fotografija ćemo vam predstaviti mališane Mašinog svijeta koji se rado igraju s Johnsons prizvodima...


 

Mašin svijet o sebi:

Pristalice smo zdravog načina života, kako u pogledu ishrane, tako i u preventivnim zdravstvenim aktivnostima, fizičkim aktivnostima, gdje imamo i priznanje Ministarstva prosvjete i kulture. Dobitnici smo brojnih nagrada i priznanja gdje smo učestvovali za poboljšanje zdravstvenih navika kod djece predškolskog uzrasta.

Takođe, dobitnici smo nagrade "Uljepšajmo zajedno život djece u vrtićima" za 2016. godinu. Realizovali smo projekat Vodenih Vivia radionica, ukazavši na očuvanje i zaštitu voda i važnost unosa vode u organizam. (septembar 2017.)

Održali smo mnogobrojne radionice sa Vijekom Kramer i Nutribullet i Delimano BIH. Bili smo domaćini projekta „Zdravo jedem da zdravo rastem“ s ciljem  promocije zdravih prehrambenih navika: povećanja udjela voća, povrća i mliječnih proizvoda u svakodnevnoj prehrani djece predškolskog uzrasta. (oktobar 2017)

Bili smo i domaćini projekta "Jedan džem, jedno dijete" (april 2018)

Mnogobrojne kreativne i edukativne radionice, učešće na dječijim festivalima i sajmovima, posjete Zoo vrtu, aerodromu, Muzeju, organizovanje škole plivanja i škole skijanja su iza nas, a sve to u službi vaspitanja, obrazovanja i ulaganja u budućnost mališana.

Možete nas pratiti na našoj FB stranici

FB Mašin svijet

 

http://static1.ringaraja.net/uploads/SLO/uploads/ac45616c8cfdf20bc04ab15631ad0054.jpg

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

15 razloga zašto bi djeca trebala čitati k...
Današnja djeca ne čitaju jer su naučila da je čitanje dosadno, nezanimljivo, naporno i nekorisno. Isto kao što su naučil...
5
Namještanje dječje sobe
Svi roditelju dođu u period kada djetetu krevetić postane premalen i igračke sve zahtjevnije. Došlo je vrijeme da djetet...
4
Važnost željeza u prehrani
Anemija ili slabokrvnost u zemljama u razvoju pogađa čak više od 42% djece mlađe od pet godina, a učestalost anemije naj...
4
Privikavanje na tutu
Koji su koraci privikavanja na tutu? (engleski video)
3






Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *