Ringerajin kuvar: Teacher

- 250 gr zelenih tagliatella (široki rezanci)
- 300 gr pilećih prsa
- 250 gr svježih šampinjona
- 150 gr smrznutog graška
- 1 vrećica fini mini instant krem juhe od piletine(ili graška)
- 1 vrhnje za kuhanje
- 1 mala glavica luka
- vegeta
- biber
- bosiljak

- Luk nasjeckajte na sitno, te popržite.Narežite piletinu na kockice te dodajte na poprženi luk. Dinstajte sve skupa cca 10-tak minuta dok piletina ne bude gotova. Na to dodajte na kockice izrezane šampinjone(prethodno oprane i očišćene).
- Na to dodajte smrznuti grašak,te ostavite cca 5 min. da se sve prokrčka. U međuvremenu u slanu kipuću vodu stavite kuhati tagliatelle po uputama na pakovanju. Kad je umak skoro gotov (gljive i grašak su omekšali), razmutite instant fini mini juhu sa 1 dcl vode te dodajte u umak. Sve promiješajte, dodajte vrhnje za kuhanje i začine (vegetu, biber, bosiljak). Promiješajte i ostavite na laganoj vatri još 2-3 min. U međuvremenu iscijedite skuhanu tjesteninu,te ocijeđenu dodajte u umak.
Ovo jelo je jako jednostavno i brzo za pripremiti,a ako želite samo vegetarijansku verziju umjesto mesa stavite na sitno narezane sojine medaljone.Jelo poslužite vruće sa malo parmezana.
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Slični sadržaji, koje čitaju drugi korisnici
Čorba od mrkve
Jednostavna i ukusna čorbica
3
Knedle od griza s krompirom
Ringerajin kuvar: Mya_81 RR
3
Toskanski grah
Ringerajin kuvar: Maja78 RR
3
Pureće šnicle
Ringerajin kuvar: Hanady RR
3