|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Zubić vila poklanja pohranjivanje matičnih ćelija!

BioEDEN, 19.6.2015
Odlučili smo da produžimo krajnji rok prijava na takmičenje do 30. 6., kada ćemo pobjedničkom zubiću pokloniti ovaj vrijedni poklon.

image
/11


Prije nepunih mjesec dana BioEden kompanija je objavila nagradno takmičenje gdje je nagrada pohrana matičnih ćelija iz mliječnog zubića na čak 20 godina .

Početkom mjeseca juna, Zubić vila je žurno krenula u potragu za pobjedničkim zubićem. S obzirom na veliki odaziv, i broj upita, odlučila je da  produžimo krajnji rok prijava na takmičenje do 30. 6., kada ćemo pobjedničkom zubiću pokloniti ovaj vrijedni poklon. Do tada, sa zadovoljstvom pozivamo sve roditelje i dječicu da nam se pridruže u lovu na pobjednički zubić i prijave se na takmičenje, o kojem sve detaljne informacije možete pronaći na našoj facebook stranici, kao i na našem sajtu.

Danas je već jasno da se regenerativna medicina smatra jednom od osnovnih grana medicine a matične ćelije su njena osnova. Pohranjivanjem matičnih ćelija, osigurat ćete da one budu dostupne u svim periodima života – u slučaju da bude potrebno njihovo korištenje. Vlastite matične ćelije odgovarajuće kvalitete, koje osigurava patentirani proces BioEden kompanije, predstavljaju najveću mogućnost za primjenu u budućnosti, bez straha da će ih organizam odbiti u trenutku kada one budu potrebne za lječenje.


 http://www.dodaj.rs/f/43/9z/2JoccOyR/106411068993209801190182.png


Za sigurniju budućnost Vašeg djeteta – BioEden, pionir u pohrani matičnih ćelija iz mlijenih zubića, patentiranim procesom izolira ćelije iz zuba po ispadanju, te ih pohranjuje za cijeli život. 

BioEden već 9 godina roditeljima pruža mogućnost ove vrste osiguranja zdravlja.  Ovaj neočekivani izvor matičnih ćelija istraživačima nudi novu početnu tačku sa koje se mogu uzgajati i regenerisati ljudska ljudska tkiva poput kosti, nervi, hrskavice i drugih.

'' Više od same aplikacije u stomatološke svrhe, ovo otkriće nudi veoma širok spektar korištenja, '' naglašava razvojni biolog Igor Adameyko pri Karolinska Institutu u Stokholmu. '' Ove matične ćelije se mogu koristiti pri regeneraciji hrskavice, kao i kostiju.''

Kao pioniri i globalni lider u prikupljanju matičnih ćelija  iz mliječnog zubića i umnjaka, BioEden osigurava vrhunske usluge svojim porodicama. Metoda postupanja i pohranjivanja matičnih ćelija se bitno razlikuje od postupka koji koriste sljedbenici. Dok jedni pohranjuju cijeli mliječni zub, BioEde ide korak dalje. Mi pohranjujemo dovoljan broj živih matičnih ćelija, čime se osigurava najveći mogući potencijal za terapiju. U prilog tome, bitno je naglasiti da se ćelije iz laboratorije BioEden kompanije već uspješno koriste u medicini.



BioEden grupacija organizuje međunarodnu nagradno takmičenje – Zubić vila svojim BioKidzima nudi brojne nagrade! Više informacija svakako potražite na našoj stranici http://thebiokidz.com/competition/.

Stoga, ne propustite jedinstvenu priliku da osigurate budućnost svog djeteta! Posjetite našu FB stranicu https://www.facebook.com/biosave.ba i sudjelujte u nagradnom takmičenju. Možda upravo Vas odabere naša Zubić vila. 


http://www.dodaj.rs/f/1s/j4/2QHGfEG6/rr.jpg

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Da li ste spremni za još jedno dijete?
Kako donijeti odluku kada biološki sat otkucava, a vi razmišljate o novoj bebi? Postavite si 10 pitanja?
4
Znakovi višeplodne trudnoće
Znači li višeplodna trudnoća i posebne znakove trudnoće? Da, .... i ne.
2
Začeće - 1. dio
Pogledajmo kako se odvija kompletan proces začeća.
2
Mučnina u trudnoći!
Mučninu u trudnoći? (video)
2






Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *