|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ima jedna osoba koja me bas nervira...
1.10.2008 16:05:21   
Amra k
Drage moje morala sam otvoriti ovu temu.
Ja sam jako tolerantna, strpljiva i uopste smirena osoba. Po prirodi sam njezna, osjecajna kao i sve mi zene naravno. Ali ponekad pozelim da jednostavno istucem neku drugu zenu. Nemojte me pogresno shvatiti, ne bi to nikada uradila. Ima nas svakakvih. Jeste li nekad osjetile tu nertpeljivost medju zenama, na prvi pogled. Na primjer mene nervira jedna medicinska sestra kod mog ginekologa. Ja jednostavno osjetim da ona mene ne voli. Nisam joj nikad nista uradila, uvijek sam ljubazna sa njom ali kad se ja pojavim na vratima ona slozi takvu facu da bi ja nekad mogla da joj pridjem, uhvatim je za kosu i lupim joj glavu od sto da malo dodje sebi.Ona nesto ima protiv mene i to je to.Uvijek me cudno odmijera, onako zlobno, znate vec kako to zene znaju. Pokusavam da je ignorisem ali ne ide uvijek. Zadnji put kad sam imala pregled kod dr cekala sam citav sat i pol da me prozove, jos sam i bebu imala sa sobom jer je dojim.
Imate li vi tako jednu koju bi htjele malo pocupati?
Opet da kazem da ne shvatite da sam luda ili slicno. Ne bi to naravno nikad uradila.

< Poruku je uredio Dina RR -- 1.10.2008 16:24:19 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira...
1.10.2008 16:16:04   
almai
Naravno Amra da necemo ozbiljno shvatiti to da bi je htjela istuci.Svi se mi ponekad nademo u takvoj situaciji.Nedavno je i meni doslo da se pobijem sa jednom zenom na sred uliceuser posted image user posted image user posted image i to iz ovog razloga.Ispred trgovackog centra je bilo moje auto zaparkirano,usla sam u trgoviniu i zamolila prodavaca da nade vlasnika auta da bih mogla izaci s autom.Nakon 15min. izlazi iz trgovine jedna plavusa 30ih god.sva arogantna popreko me pogleda i bez ijedne rijeci ude u auto i pomjeri ga samo pola metra da ja izadem sto naravno nisam ponovo mogla.Izlazim iz auta i kazem joj da bih ga trebala jos pomjeriti,a ona sva izfrustrirana pode galamiti i dodade spuru i pogasu ode.Jojjjjj kako me je bila naljutila ,mogla sam joj svu kosu pocupati,ostala sam galameci za njom...uh i sad mi dode onaj bijes samo kad se sjetim te situacijeuser posted image user posted image

< Poruku je uredio Dina RR -- 1.10.2008 16:24:50 >


_____________________________

moja su djeca zlatna...
kad spavaju:))

(odgovor članu Amra k)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira...
1.10.2008 16:56:50   
Anoniman
mene nervira jedna prijateljica mog muža, koja me od trenutka od kad smo se upoznale počela odmjeravati, ono upitno, lažna ljubaznost, a onda se odjednom okrene mom m i meni se više ne obraća, ja bih je odmah po njušci, onda neka priča, jao ona je 'the best', ! I nerviraju me sve koke koje se prenemažu kako su one sretne, zgodne, uspješne, samostalne, njima ne treba muškarac u životu... ni kučeta ni mačeta nemaju oko sebe a za njih si ti jadan, drugim riječima za mene imaju pogrešne prioritete u životu, ali svojom pričom žele da ponište sve ono čemu sam ja posvetila svoj život!
I možda je smiješno, ali ne mogu opisati kako me nervira ona Šejla voditeljica glam-blama, nikad curu ni u putu srela, al kad je vidim na tv, polupala bih ekran!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu almai)
  Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira...
1.10.2008 17:06:12   
Amra k
Jooooj ima i bezveznih situacija kad ne mogu ostati ravnodusna na nerazumijevanje od strane pojedinih zena. Ja npr. idem sa kolicima i ne mogu da prodjem od nje, a ona me pogleda kao da sam joj nekog ubila. Desilo mi se x puta. Cak sam rekla muzu jednom kad smo pricali o tome kako se ne mora iznenaditi ako mu jave da sam se sa jednom potukla. Uh kako me znacajno pogledaouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira...
1.10.2008 17:35:25   
suncan_dan
kod mene ima vise osoba user posted image user posted image user posted image koje me nerviraju.user posted image eh kad bi bila samo jedna user posted image

_____________________________

VOLIM VAS!!!

(odgovor članu Amra k)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira...
1.10.2008 18:29:32   
medavi
ima jednauser posted image user posted image user posted image nemogu javno reci koja
s muzeve strane- totalni promasaj prirodeuser posted image
skija mi po zivcima cesto
najvise svojim lazima i supljim pricama
al imam srecom puno strpljenja
i raste mi s godinamauser posted image user posted image


_____________________________

MAMINI MOMCI
HARIS 18.04.2002
SAMED 04.07.2005

(odgovor članu suncan_dan)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira...
1.10.2008 18:37:36   
lamka
ha ha ha
cik pogodi ko je ta
znam ja znam ja

i meni isto
ako mislimo na istu osobu a mislim da da
uh
no coment


_____________________________

Lamija duša duše moje
21.08.2006

(odgovor članu medavi)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira...
1.10.2008 19:57:12   
Bosanka
aaa ima jedna ma uzas zena,bolesno opsjednuta svojom tezinom(curica joj je zapustena,non stop slinava i bolesna)a ona boluje od toga da ide po teretani da ne bi imala visak pola kg(za mene su to ne samo iskomplexirane vec umno bolesne osobe)zatim se pravi da ima pojma u svakoj sferi zivota  a ona obicna kuharica i to kaze,hej ja sam visoka kuharica.haha ma ne bih ja uopce na takve obracala paznju,al zajedno nam djeca u igraoni pa se zadesi da stane u drustvu.inace biram drustvo i ne volim sa svima al nju sam javno provalila jer je uzeala laprdat kako ovo ono i kako boluje od toga da ide na vjezbe,mislim halo,ides sebi ne meni,drugo zaboli me djon za tvoj izgled i bolesne frustracije a trece meni je dijete najvaznije a ne kao tebi pa da je non stop bolesno(da stvar bude gora ta tipicna koza prati svaku sapunicu na tv..no comment)a otvoreno sam joj rekla da je svejedno na vjezbanje zaista muskobarasta,(ima izgled boze oprosti kao transvestit,i nesto se uzdigla..)uh eto ona me nervirala,al ne dugo,jer je to dno dna od zene...

(odgovor članu lamka)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira...
1.10.2008 21:42:04   
Blue rose RR
Trenutno me nervira kompletna postava DP marketa, u koji dnevno odem minimalno jednom, i upravo su uveli redukciju u najlon kesama (npr. jedna kesa ide na dva hljeba, 4 litra soka, i dva litra mlijeka), a da ne spominjem da nikada nemaju sitno da vrate kusur. Danas ja dajem 50 KM, na račun od 21,60 KM, kaže ona meni imate li 1,60 KM, rekoh: nemam....kaže ona: i šta ćemo sad...user posted image user posted image user posted image user posted image ?
Ništa vratite mi kusur-rekoh...i ona jedva ko preko user posted image  mi vrati kusur.
Bez uvrede, ali gdje Bože nađoše te žene, ni kulture, ni pristupa kupcu?

_____________________________

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu Bosanka)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira...
1.10.2008 22:15:37   
mamabb
Meni idu na živce sve koje, obavezno, u društvu počnu da pričaju o nekom moralu i poštenju - a nisu se ni očešale o njega...od toga mi se kosa diže na glavi i odmah bi joj mogla, što neka spomenu, glavom o sto da dođe sebi.
E da i ima jedna mamina rodica koja kad dolazi u goste obuje bijele čarape da vidi koliko ti je čisto u kući - bolesnik! 

_____________________________

04.12.2008.

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira...
1.10.2008 22:29:41   
Romali
Mene nervira jedna radnica u prodavnici u mom naselju. Kad god kupujem nešto što se mora izvagati, ona brzinom vjetra to stavi na vagu i nacrta se ispred nje i istog trena skida to s vage. Naravno da ne možeš vidjeti od njene pače koliko toga ustvari kupuješ!  Pravo mi bezveze što misli da smo mazlumi pa ne kontamo njene fore. Zato u zadnje vrijeme takvu robu kupujem kad rade druge tete, glup mi osjećaj što misli da me prešla. 

_____________________________

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)




(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira...
1.10.2008 23:23:43   
jasmina_mm
ma ima i mene ko da nervira niste sameuser posted image user posted image user posted image
mene nervira nekoliko osoba, a prije svega nana MM koja mi pokusava nabaciti starinske obicaje ali ne uspijeva. Znam da ne misli nista lose, ali u zadnje vrijeme mi je pocela govoriti kako njena djeca nikada nisutrpala ruke u usta, kako nikada nisu nista sa poda podigla i pojela, kako ih nikada nije zaruzila, kako nikad ni jedno nije imalo cvorugu na glavi user posted image ( mali se malo udario i skocila mu cvorugica, a ona insistira da ga vodim doktoru - pa pobogu nije mu ni prva ni posljednja) ima jos tu milion sitnica koje me nerviraju, ali poprilicno se suzdrzavam jer je starija zena i ne mozes jos nista objasniti jer ona sve znauser posted image ... Ima ih jos ali to su nebitne osobe koje nisu vrijedne ni spomena.

_____________________________

dusha mamina 11.10.2007.

upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira...
2.10.2008 8:03:15   
mamy Sabina
Moja komšinica.
Starija žena,znatiželjna do bola,a nezna normalno doći
do informacija nego sve okolo ispituje.
Žena je toliko naporna da je to čudo.
Inače,bih joj rekla,nisu to neke strašne tajne
,ali kad mi počne s onim pričama naokolo
izludi me.

_____________________________

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?



(odgovor članu jasmina_mm)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira...
2.10.2008 10:55:25   
liebevoll
Kod mene je stvarno podus spisak zena koje me nerviraju. Muzeva nana, koja uvjek kuka kako nema para, i pokazuje racune koji su joj stigli taj mjesec, ne bi li joj mi platili neki. A znam da ima, ostavi joj moja svekrva uvje, i salje i sve to. Dalje, muzeva tetka-papanka i seljanka, fuuujjjj!!! S njom sam prekinula sve moguce kontakte, nisam je vidjela pravo dugo, a kada se desi da je slucajno vidim, nemam napretka taj dan, ali nikako. user posted image
Zatim, jedna moja rodica, koja gazi preko mrtvih da bi dosla do cilja, laze, traca, itd.  I na kraju, mozda je fakat glupo, ali nervira me Sanela Poricanin. Kad je vidim u gradu ili na tv, najradije bi jeuser posted image . A curu ne znam, doduse jednom sam je srela kod Mehmedbasica, uzas jedan kako je ufurana, sva ona poslovna, u tom fazonu, jos plus misli da je neka macka....ma uzas

(odgovor članu mamy Sabina)
Neposredna veza do poruke: 14
   RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira...
2.10.2008 10:57:08   
liebevoll
I ima jedna komsinca preko puta nase kuce u Sarajevu, kad se vracamo iz kupovine maksuz izade u avliju i gleda sta je u kesama. Bolesno user posted image

(odgovor članu liebevoll)
Neposredna veza do poruke: 15
   RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira...
2.10.2008 10:58:18   
Amelaa RR
Radnice u Fis Vitezu.....neljubazno do zla oca...

_____________________________

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu liebevoll)
Neposredna veza do poruke: 16
   RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira...
2.10.2008 11:01:24   
Anoniman
mene nervira,prijatelj od mog muza,tako je dvolicna osoba,voli svasta reci i misli da je  on najpametniji.Gori je od,zena kad sjednu,za kafu pa tracaju on je masio sve...

(odgovor članu liebevoll)
  Neposredna veza do poruke: 17
   RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira...
2.10.2008 11:02:28   
jasmina_mm
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

Radnice u Fis Vitezu.....neljubazno do zla oca...



i ne samo u fisu i u mnogim drugim radnjama - katastrofa. I moja sestra je trgovac ali nije ni ona uvijek ljubazna prema svima user posted image user posted image user posted image

_____________________________

dusha mamina 11.10.2007.

upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 18
   RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira...
2.10.2008 11:13:14   
mamabb
Ma te, trgovke, nije im ni za zamjerit, pitaj Boga za kako malu platu mora da trpi ''stoku'' od ljudi a i nas ima svakakvih (od sebe da krenem prvo-ko picajzla i končiće pregledam da ne visi šta) i još radi svaki dan i možda se jadna istrese baš na nekom na kom nije imala namjeru al' joj je prelio čašu.

_____________________________

04.12.2008.

(odgovor članu jasmina_mm)
Neposredna veza do poruke: 19
   RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira...
2.10.2008 11:41:13   
mali
uh ima ih dosta,mada je na prvom mjestu moja rodica koja je iskompleksirana i užasno zavidna osoba,koja je najsretnija kada može zakuhati na sve strane..Valjda joj je to duševna hranauser posted image ..A trgovci pojedini su užas,meni juće u pekari kaže "reci",nema ni izvolite ni ništa normalnouser posted image

_____________________________

Onaj koji odustaje nikada ne pobjeđuje,a pobjednik nikada ne odustaje.
http://www.fertilityfriend.com/home/1f8e1e

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 20
   RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira...
2.10.2008 11:51:06   
camm
mene nervira komsinica sto uvjek ona ceka da se ja prva pozdravim
i da je pitam jesil se umorila,  da bi ona mene posle udavila sa svojom pričom.
tako da se i ne pozdravljam s njom.user posted image


_____________________________

Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D

(odgovor članu mali)
Neposredna veza do poruke: 21
   RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira...
2.10.2008 13:37:17   
M kao Mama
Nekada samu sebe nervima, pa onda svi oko mene, ali na spisku mojih želja pod broj 1. je moj šef i šefica, njih nešto ne volim u zadnje vrijeme, pa onda pola komšiluka nekulturnog, pa jedna tete u sudu, pa jedna kučka u OSI (Obavještaja sigurnosna sližba) i tako, ima ih još,

(odgovor članu camm)
Neposredna veza do poruke: 22
   RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira...
2.10.2008 16:50:53   
makana
hehhehehhe
fina temica
ponekad zaista krenem od sebe, samu sebe nanerviram
ali ustvari uvijek padam na isti fazon, nerviraju me stalna ponavljanja stvari i priča koje su niđe veze, zatim ljudi koji ne rade svoj posao kako treba ili preko volje


_____________________________

strpljen - spasen

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 23
   RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira...
2.10.2008 18:29:32   
andji
ja nikad nisam poželila prebiti nekoga,ali svakako da ma osoba koje me nerviraju,a u gradu ima sigurno 5 žena koje znam da me ne vole,ljudi su pakosni,a žene pogotovo,sve ti mogu oprostiti ali uspjeh nikad.Nije bitno na čemu,da li su ti zavidne na djetetu zdravom i lijepom,da li na izgledu ili možda dobrom mužu,finansijama,ali ja uvijek kažem za dobrim konjem prašina se diže

_____________________________

E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!

(odgovor članu Amra k)
Neposredna veza do poruke: 24
   RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira...
3.10.2008 14:22:06   
liebevoll
IZVORNA PORUKA: mali

uh ima ih dosta,mada je na prvom mjestu moja rodica koja je iskompleksirana i užasno zavidna osoba,koja je najsretnija kada može zakuhati na sve strane..Valjda joj je to duševna hranauser posted image ..A trgovci pojedini su užas,meni juće u pekari kaže "reci",nema ni izvolite ni ništa normalnouser posted image

Stvarno, kad kazu "reci", kosa mi se digne na glavi! To je pretezno slucaj u pekarama, sto li?

(odgovor članu mali)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *