JABUKA
|
IZVORNA PORUKA: AIDA RR Ha-ha-ha... Sverkrve, ko bi jim stao na kraj! Zar opče postoji 1 ženska na svijetu, koja nema problema sa svekrvom? Moj odgovor je NE i 1000 puta NE! Zašto? Jer su naučile biti glava sinovima i tako misle, da ču biti glava i njihovim ženama! Najbolji recept koji ja poznajem je, što manje se petljajo sa njima, to če nam bolje biti. A tvoj je muž stvarno mudar! Baš me zanima, koliko muškaraca bi se to sjetilo! Ha-ha-ha... Poznaš vic o svekrvama: Dogovaraju se snaha i svekrva. Kaže snaha: - Ako vidiš kako tegla na prozoru stoji na lijevoj strani, onda sam dobre volje; ako je na sredini, onda sam tako-tako; a ako stoji na desnoj strani, onda sam loše volje! Kaže svekrva: - Ako vidiš da ja ujutro popijem jednu rakiju, onda sam dobre volje; ako popijem dvije rakije, onda sam tako-tako; a ako popijem tri rakije, onda me baš briga gdje tvoja tegla stoji! Šta kažeš? Mislim da ipak snaha kaže ovo što si ti napisala da kaže svekrva. Barem sam ja čula ovakvu verziju, i u pitanju je bila ruža za uhom kod svekrve. a...svekrve ... uffff ... ... svaka se u početku predstavi kao , sve će ti učiniti, maziće te, paziće te i sl ... a onda ... no, međutim ... ja sam ... a ona i još pa malo i , ali ko je još
|