|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Trudnoca i prosirene vene
12.11.2007 9:58:08   
Okarica
Drage zene i djevojke! Ja jos nisam radjala, ali volim biti informisana. Voljela bih da, ako ovdje ima neka zena sa problemom prosirenih vena, da mi napise kako se s tim noslila u trudnoci. Ja sam genetski predodredjena za to. Mojoj mami su se pojavile vene i kapilari na nogama kada je mene rodila. Radim na prevenciji, mazem se raznim kremama protiv vena i kapilara u cilju pripreme za (nadam se) trudnocu. Molim Vas za komentare.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Trudnoca i prosirene vene
12.11.2007 10:30:07   
Anoniman
bitno je da puno ne stojis na nogama.normalno kretanje se podrazumijeva.ja sam koristila recimo klasicnu kremu protiv strija i mazala sam po citavom tijelu.imas je u apoteci oko 20 km.a konkretno za vene i kapilare ne znam mozda ti pomogne neka krema predodredjena striktno za to.pozdraw.

(odgovor članu Okarica)
  Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *