Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
skvo i ti znaci ...... oba puta .. ma vala ja sam bas mislila d aovja put nesu nekako ......
Jesi li na bolovanju od pocetka? Ja sam se prepala jer je krv crvena al opet sam bila i optimisticna jer sam i prolsi put tako isto pa je bilo ono glavno dobro. Ne znam vala sam nesto naopaka doel izgleda:)
Sta ti pise na nalazu?...Ako pise ab.imminens...mozes otvoriti bolovanje kod svog doktora....ali ces morati imati "drzavnog" doktora.
< Poruku je uredio Skvo RR -- 29.7.2011 9:32:04 >
Ja isla na da mi vade krv da odrede krvnu grupu i upisu u knjizicu (iako znam koja sam KG nemam potvrdu) i dok sam ja to vadila 2 min. MM udje dobrovoljno da da krv eeee jesam ga se nacekalaaaaaaaa (dobrica moja)
Pacalinko hvalaaaaa
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.7.2011 10:00:10
Gift
deste..jestel se naspavale...kod nas kisa samo za dekice i tv.. Sandric ab iminens je ja mislim abortus iminens tj.prijeteci pobacaj..i kod mene je ta dg.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.7.2011 10:29:25
star
Selmic sretno veceras... ostale dobro jutro...ja sam tek ustala i pijem ..lijepo je hladno pa se odmah i spava bolje...doduse citavu noc se budim jer se ukocim na lijevoj strani spavajuci ali sta da radim...sve za bebacu...silver cestitke za bracu...bit ce puno svekrvi ovdje svima
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.7.2011 10:30:50
gerberka
IZVORNA PORUKA: Sandrich
aha..ok...hvala.
sandrich, ab iminens se koristi za svako i najblaze krvarenje i najblazu bol , najblazi grč. sad ja znam da si ti isprepadana, ali pijes terapiju kao i ja i opusti se..hajd na pp!!!!!!
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.7.2011 10:34:01
Nina_Lana
Pozdrav svima, evo sad ugledah da me prebacilo u 5 mj. , Boze kako brzo prolazi ovo vrijeme....
Silver draga cestitam na , meni se ni u prvoj trudnoci nije odmah moglo vidjeti, a ni sad dr. nije 100 % siguran ali kaze da misli da je ovaj put ... Skvo, nisam upratila sta je kod tebe ovaj put??? Prvu trudnocu smo se zajedno druzile ovdje, mislim da si malo prije mene rodila Umicu....
Selma sretno mila, da sve prodje abd kako treba...
ostale
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.7.2011 10:44:43
star
Palachinken vidjela sam slikice na fb tortica sto pravis sad znam ko ce nama torte za rodjendane praviti...preslatke su, svaka cast..imas zahtjev za p na fb
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.7.2011 10:48:46
Bebica11
mamina princezo nek je bebi ok hB, ja sam i 20 puta krvarila u ovoj trudnoci, od lazne menge, pa preko svijetlog pa do jakog s ugruskom pa do smedjeg i hematom i eto sve se nekako predevera hvala Bogu, al eto prosla si to vec jednom
zao mi sto se to opet ponavlja, ja sam mislila da vecinom to bude samo u prvoj trudnoci zenama, al eto , ma nek su bebice ok a ostalo cemo pregurati ako Bog da
selma ubjedjivala si nas da je 30. sad nemoj zezati sa jos 11 dana nego cujem da je veceras veliki trenutak ako Bog da...to je to
SRETNO I HAIRLI
a ti jelo nemoj muza prepadati, ti isto ja, ja samo odhuknem il nesto(pogotovo kad me nadima stomak) a meni muz trci "sta je", ili se vrtim ne mogu spavati "jel te nesto boli", isprepadani
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.7.2011 10:57:38
Semica
Jutrooooooo
Mm i ja zaspali sinoc prije pola 10 i jutros u pola 4 on se probudio i poceo mi stomak maziti i govori mi ja se naspavao Mene zgaravica svakako mucila,ustanem popijem tabletu...malo balkonic otvorimo,slusali kako kisica pada ...i odkunjali do pola 8...ispratila ga na posao i tek onda se pocela gubiti tako da sam maloprije ustala
Silver CESTITKEEEE na Palachinken drago mi je sto dojenje ide fino...ljubi bebicu i Hvala za link Selmaaa-kako si,,,ima li uzbudjenja? Je li veceras taj tren? Dusaaaa-moze je napipati rukom..aaaaaaaaaaaaaaaawwww Nina_Lana CESTITKE na 5 mjesecu Sandrich-no sikiriki...sve ce to biti oki...Mamina_princezo i za tebe to vazi...samo opusteno...sto se vise sikirate vise skodite svojoj bebachi... Ima li jos kakvih vijesti od Anice?
Ja sam jednom prilikom keksa u 15toj sedmici prokrvarilaaa i tooo pravooooooooooooo...po baksuzluku bila subota pa sam morala u hitnu po uputnicu pa na GAK...gore uradili i vaginalni i ultrazvucni pregled i sve je bilo super...rekao dr.-ja uopce ne mogu da vidim izvor krvarenja...sve je u najboljem redu...jedino kaze prilikom kontakta sa mm da se to desilo...ali sam se ja bila prepalaaaa samo takooo...uh!!!
MI DANAS NAPUNILE 34 SEDMICEEE juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ostale
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.7.2011 11:03:12
Selma.A.M
Hvala puno na ljepim željama
Možda je večaras možda sutra ne znam,samo mi je rekla da ako mi bolovi krenu jači i češći da automatski prestanem jesti i piti jer moram u operacionu salu ............
Nalazi su svi ok hB ................Javim vam se večeras makar sms-om
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 29.7.2011 11:05:30
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Hvala puno na ljepim željama
Možda je večaras možda sutra ne znam,samo mi je rekla da ako mi bolovi krenu jači i češći da automatski prestanem jesti i piti jer moram u operacionu salu ............
Nalazi su svi ok hB ................Javim vam se večeras makar sms-om
Sretno!