|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  903 904 [905] 906 907   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
30.7.2011 13:46:02   
mala86
sorry trudnice sto ulijecem-vezano za ovaj dvd mlijecna staza

ja ne znam jel on vama skroz stane ili samo negdje bude prekid tona user posted image

kod mene se na par mjesta desavalo to od prvog gledanja (njihova greska)ima slike ali nema tona,al to kratko traje

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22601
30.7.2011 13:49:07   
drznica
Sinoc mi rece prijatelj da mu je zena rodila, aliu prije vremena u 36.sedmici. Nisu jos pluca razvijena, beba u inkubatoru. Ona se tesko oporavlja, morala je na CR jer je u prvoj trudnoci dobila secer user posted image
Bas mi je zao, bila je super trudnica ko leptiric i eto dobila kontrakcije, u bolnicu otvorena i odmah CR. Nadam se da ce brzo ozdraviti. Kaze bas teazk ce biti oporavak nakon CR. Ja se nadam da cu prirodno aBd da nece bit potrebe za CR.

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 22602
30.7.2011 13:52:13   
drznica
Sad sam zvala da vidim kako je...kaze prima i danas infuziju, izgubila dosta krvi, ali sutra bi vec mogla na poluintezivnu i sljedece sedmice kuci...a beba je u inkubatoru malo teze dise. Lutka draga!

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 22603
30.7.2011 13:52:22   
Semica
Mala...kod mene ne prekida film ali nakon 20 min nestane tona i nema ga do kraja :(

ja aBd za 10 dana u deveti opALAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image

jelena kod tebe bas bas bas usitnilouser posted image user posted image ...za ocekivat svaki dan...a jesi li se pocela otvarati???ili ces to veceras saznati???

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 22604
30.7.2011 13:54:26   
Anoniman
Drznice bas mi je zao... mene je toga najvise strah posto je meni kasnije ovulacija bila da me prije vremena ne porode, bez obzira sto doktori kazu da kao sto vide na uz sve je razvijeno ne volim ove zakazane termine za CR ili vaginalni porod.

(odgovor članu drznica)
  Neposredna veza do poruke: 22605
30.7.2011 13:56:32   
Anoniman
Semice prije dvije sedmice sam bila 2,5-3 prsta otvorena posle toga me nisu ni cackali dole, a iskreno koja mi i korist otvorenost kad moram na CRuser posted image . Sa Anom sam posle 36 sati bolova na tri minuta bila otvorena samo prst i po i odvedu me u salu na indukciju, a sad bez icega ja se skolski otvaram.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22606
30.7.2011 13:56:49   
drznica
Jelena, ne znam sta bih ti rekla...oduipri se heheh. Sala naravno...nadam se da ces ti to onako na vrijeme kako treba...i aBd jos jedno slatko malo frckavo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22607
30.7.2011 13:58:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: drznica

Sad sam zvala da vidim kako je...kaze prima i danas infuziju, izgubila dosta krvi, ali sutra bi vec mogla na poluintezivnu i sljedece sedmice kuci...a beba je u inkubatoru malo teze dise. Lutka draga!
user posted image zao mi je drznice sto se tice CR svaka osoba je drugacija i svako drugacije to podnosi.Bit ce beba dobro abd ja sam svog rodila u 35 sedm bio 4 dana u inkb. i kuci sam ....brzo izasla.....
user posted image nemoj se sekirati ....

(odgovor članu drznica)
  Neposredna veza do poruke: 22608
30.7.2011 13:58:36   
Semica
a jojjjj Jelo ja zab da ti moras na CRuser posted image ...hajde no sikiriki...eno Selma nam je to prosla pa je superiska...nisi ni prva ni poslednja...samo optimisticno...sjeti se sta ide poslije toga-puno mazenja...ljubljenja...grljenjaa sa bebicom...user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22609
30.7.2011 14:04:09   
drznica
Ma naravno 100 zena, 100 razlicitih poroda...prije 10 dana kod istog dr.porodila mi se prijateljica isto na CR...ona ko leptiric. Nema nikakvih problema, niti je nesto boli. tako da je sve to individualno.
Ima li kakvih novosti od Anice??? Kako je ona?

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 22610
30.7.2011 14:09:06   
Semica
joj...neki dan kupila jogurt u BINGU koji je bio pokvaren iako mu je rok dobar...usmrdio se...i ne htjednem vratit-da se ne maltretiram dzabe oko toga...kad mm sinoc uzeo onaj paladinov budjavi sir-on to jako mnogo voli...kad i on se usmrdio...fuj...odem maloprije da zamijenim i dadne mi isto tako usmrdjeli...i uvjerava me da takav treba biti jer to je-budjavi sir...nisam se htjela prepirat...reko hajd doci ce vam mm kad zavrsi sa poslom jer je i ovaj pokvaren..i odem...ccccccc...bem im njihove frizidere...

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 22611
30.7.2011 14:10:52   
Semica
ee daa..kako je Anica...ima li iko kakve vijesti??? a od Selme???

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 22612
30.7.2011 14:34:55   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Zumbule koji te dr tako isprepadao...meni je identicno tako jedan na Gak-u rekao sa Anom, ja dva dana preplakala, a cetvrti dat od toga se porodila i sve ok bilo i beba nije bila sitna.

Pozdrav drage zene.Jelo,isprepadao me doktor u domu zdravlja na vojnickom,nisam mogla doci sebi.Cim je MM doso s posla odemo privatno,drugom doktoru i on me jos vise ubije u pojam,kaze beba odgovara po dimenzijama za 33 sedmice,a ja vec u 37. nidje veze,pregledao me za 30sekundi,uzeo 70km,ubio u pojam....zakazala sam kod moje doktorice pregled u utorak...Moj Zakljucak:drzi se jednog doktora,eventualno dvauser posted image ...kad krenes da lutas i ides kod svakog,a svaki od njih drugacije mjeri,haos.
Javi sta su tebi rekli,ko ono tebe vodi?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22613
30.7.2011 14:42:05   
zumbulcica
user posted image Selma se porodilauser posted image user posted image user posted image ,cestitam,sve najljepse u zivotu maloj ljepotici a Selmi brzi oporavak zelimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 22614
30.7.2011 14:46:38   
animagical
zumbule nas, kakve su ti mjere bebe bile kod tog privatnika? tog sto ti je rekao da je beba za 33 sedmice...ne brini draga, bitno da je beba zdrava, zrela, a debljanje je lako posticiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 22615
30.7.2011 15:23:17   
Anoniman
Hannice , sta bi jesil isla sa nal. doktoru sta ti je dao  rekao jel se javljala ???
Trudnace izvinite sto vam vako ponekad "ulecem " nadam se da nesmetam user posted image user posted image user posted image
Al zanima me kako je Hanicina mama user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
  Neposredna veza do poruke: 22616
30.7.2011 15:51:51   
animagical
felix, hajd ti idi uradi testuser posted image nesto mi se puno motas oko trudnicauser posted image user posted image user posted image salim se, a vala i mogla bi opet u trudnice, bas je finouser posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22617
30.7.2011 16:03:12   
pahuljica_25
Selmaaaa čestitke na malenoj princezi,neka je sve prošlo s hajrom....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A sad skontah da smo Sensia, Gift i ja tu negdje sa trudnoćom bar mi se tako čini....Meni je termin aBd 08.11. a vama malo ranije zar ne?Izgleda da ćemo mi zajedno odbrojavati aBd heheehh....user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 22618
30.7.2011 16:05:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: animagical

felix, hajd ti idi uradi testuser posted image nesto mi se puno motas oko trudnicauser posted image user posted image user posted image salim se, a vala i mogla bi opet u trudnice, bas je finouser posted image  
pa i sto bi tebe nema user posted image user posted image user posted image vidi ti masallah pred kraj trudnoce
Ma jok ja draga ocekujemuser posted image svaki dan tiba boli samo sto me ne posjeti user posted image .....
Nisam nesto bila aktivna da ti budem iskrena ovi dana mm po terenu previse ima posla oabaveza ovaj mjes. i sledeci tako da je ne moguce ista user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 22619
30.7.2011 16:11:51   
Gift

IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Selmaaaa čestitke na malenoj princezi,neka je sve prošlo s hajrom....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A sad skontah da smo Sensia, Gift i ja tu negdje sa trudnoćom bar mi se tako čini....Meni je termin aBd 08.11. a vama malo ranije zar ne?Izgleda da ćemo mi zajedno odbrojavati aBd heheehh....user posted image

blizu smo pahuljice a nikad se ne zna kojim cemo redomuser posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 22620
30.7.2011 16:46:58   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: animagical

zumbule nas, kakve su ti mjere bebe bile kod tog privatnika? tog sto ti je rekao da je beba za 33 sedmice...ne brini draga, bitno da je beba zdrava, zrela, a debljanje je lako posticiuser posted image

bpd 86 femur 66, a kod moje doktorice prosle sedmice bpd bio 89,5 a femur 72...ispade beba mi se smanjilauser posted image ,sto je prosto nemoguce...eto ti ludih doktorauser posted image

Neposredna veza do poruke: 22621
30.7.2011 16:49:55   
bebacha
imal na ovoj temi neka farmaceutkinjauser posted image hitno

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 22622
30.7.2011 16:52:35   
zumbulcica
Ima pored mene student farmacije,moja seka,pa bujrum,mozda moze pomociuser posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 22623
30.7.2011 17:07:33   
bebacha
interesuje se dali se sntibiotik iz grupe klaritromicin smije koristit tokom dojenja

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 22624
30.7.2011 17:13:31   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: bebacha

interesuje se dali se sntibiotik iz grupe klaritromicin smije koristit tokom dojenja

on je iz grupe eritromicina i smije se koristiti u trudnoci i tokom dojenja,ali nemoj ga piti ukoliko ti ga doktor nije prepisao-

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 22625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  903 904 [905] 906 907   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  903 904 [905] 906 907   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

:)
amaniamanic

Jeste li ikada upali u seksualnu krizu s partnerom?

da (49%)

ne (27%)

desi se (12%)

ponekad nisam zadovoljna (9%)

dobar mi je... (3%)

Broj svih glasova: 112

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *