Ina86
|
IZVORNA PORUKA: Bebica11 IZVORNA PORUKA: Ina86 Mozes tako, nazovi taj broj, to je broj sa UZ i mozes pitati kada je neka od tih dr na UZ, to ti je od 10 do 14h, a dezura je od 14 h. Ja idem u dezure jer mi je lakse sa mm, obicno oko 19 ili 20h samo nazovem svog dr. A kada dodjes gore na salter kod sestrica samo reci da hoces kod te i te dr i nece biti problema nadam se. I meni tako odgovara u dezuru zbog mm, jer nismo se odvajali od pocetka trudnoce, nit sam sjela za volan ovako kriticna hajde probacu ovako sa dezurom iiii molim te iskreno mi reci jel dajes novac svom dr, i da li ce te dr od mene ocekivati novac jer ja cu otici privatno njima i platiti im sta god zamisle al ja koverte ne mogu nosati po bolnicama, jednostavno nisam tako odgojena, takvi mi principi da znam ako me otkace da je zbog toga Protivnik sam koverti, iskreno, a i nisam se dogovorila sa dr da me on porodi tako da nemam namjeru davati novac, samo idem na preglede i stvarno nemam problema, covjek mi sve lijepo objasni, pokaze, ljubazan je, ja otisla kod njega prvi put po preporuci prijateljice kojoj je vodio trudnocu i lijepo rekla da bi ja i dalje kod njega dolazila, i trazila br. telefona, on dao, ne znam da li ocekuje kovertu ili nesto, ali kazem ti skroz je ok a nemam namjeru da dajem ikakve pare... Nadam se da ces uspjeti naci dr, koji ti odgovara.