|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  946 947 [948] 949 950   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
5.8.2011 23:53:32   
idacha
eh, za Selmu znam... uletim ja tu i tamouser posted image
kako si ti? kako guzi? napreduje li?

moji momci su hB dobro.. lopuze, ali dobri su.. :)
zovemo ih ''ovogodisnji'' i ''proslogodisnji''user posted image user posted image user posted image
Tarik je mashallah, ko beba od 3 mj.. doji lijepo, bucko pravi..
Imran lopov na kvadrat... :)

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 23676
5.8.2011 23:58:03   
Anoniman
KoKoga to moje oci "vide" user posted image user posted image user posted image user posted image ... Idachaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 23677
5.8.2011 23:58:27   
animagical
IZVORNA PORUKA: idacha

eh, za Selmu znam... uletim ja tu i tamouser posted image
kako si ti? kako guzi? napreduje li?

moji momci su hB dobro.. lopuze, ali dobri su.. :)
zovemo ih ''ovogodisnji'' i ''proslogodisnji''user posted image user posted image user posted image
Tarik je mashallah, ko beba od 3 mj.. doji lijepo, bucko pravi..
Imran lopov na kvadrat... :)

hehe al se nasmijah na ovouser posted image   ja dobro, evo jos malouser posted image guzi raste ko iz vode, kazuuser posted image   mogu misliti kod tebe svaki dan teferic s njima dvojicom

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 23678
6.8.2011 0:02:04   
animagical
lejla to ti prepadas prvorotke,jeluser posted image user posted image user posted image ma mogu ja i kod miseljica, sad mi je i prilicno svejedno, kad sam se izborila za vaginalni porod, a cujem babice im dobreuser posted image ne dam se ja njima nazor poradjatiuser posted image a vala, da mi neko nesto radi ili daje ili miejnja terapije, a da mi do u detalj ne objasni sta radi i sto, ne dolazi u obzir...nema nikakvih procedura dok ja ne aminujemuser posted image inace ja peglam dr. a oni valjda nisu navikli na svu silu pitanja pa vecini bude zacudo.... e ne bi se ni taj sirovi beciragic fino proveo da mi na zulj stane...

Neposredna veza do poruke: 23679
6.8.2011 0:09:12   
idacha
IZVORNA PORUKA: jelenaT

KoKoga to moje oci "vide" user posted image user posted image user posted image user posted image ... Idachaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

hehehehe.. user posted image user posted image da i ja dam si malko oduskauser posted image user posted image user posted image
kako su cureeeee? jel uziva ancica sa bakom? i baka sa njom?
ja danas ostavila mamu sa njih dvojicom na neka 2 sata i poslije se vracam kuci i zamisljam mamu kako visi na striku, a njih dvojica vriste u stanuuser posted image user posted image user posted image
kako nam je momak u stomki??

animagical, ne pitaj kako jeuser posted image user posted image user posted image nek su zivi i zdravi, ali da hoce vise u skolu krenutiuser posted image user posted image user posted image mashallah za tvog bebija.. jos malko, aBd...... sada ti je sigurno najteze...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23680
6.8.2011 0:12:22   
Anoniman
ma najbolje drugarice postale, baka sve dopusta pa je ana sad najvise voli. Danas ja nahranila Anu i sad mm i ja sjeli da jedemo kad eto sveki, kao odnesoh je gore kod sebe (na gorni sprat) da vi na miru jedete. Ja zavrsila i otisla po nju dijete bjezi i krije se od mene, ja je povela za ruku kad je skontala da hocu da je vodim toliko je pocela vristati da je to bilo strasno, kleknula na koljena i nema sanse da je pomjerim. bebi dobar, slusa...ja otvorena 6prstiju i cekam dan D user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 23681
6.8.2011 0:17:17   
idacha
hehehe, mogu zamisliti njih dvije samo.. sada ti dodjes kao azdajauser posted image user posted image user posted image bar je tako kod mene u takvim situacijamauser posted image user posted image user posted image
znaci ipak si se polijepo otvorila... bas mi je zao sto moras na cr, pored svega.. ali no sikiriki, procice i to aBd...
cujemo se ovih dana svakako.. ja cekam 12ti, skoro kao i ti.. bas sam nekako uzbudjena u iscekivanjuuser posted image

odoh sada da spavam.. bar 3 sata da sastavim...
ljubim vas sve redom
kisssssssssss

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23682
6.8.2011 0:23:30   
animagical
idachouser posted image hajd odspavaj, uh lahko je meni,ali jeli ce biti isto tako...dvoje male djece... 

jelo, ziva bila hajd daj meni tih tvojih 6 prstijuuser posted image placam koliko hocesuser posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 23683
6.8.2011 0:25:05   
Anoniman
Animagical draga gdje si ti pozurila, cekaj dok beba "sazri"... vjeruj mi sjecaces se ovih dana i govorices najbolji je bio dok je bio u stomaku, pozelices i pored sve silne ljubavi da si jos trudna.

Neposredna veza do poruke: 23684
6.8.2011 0:40:25   
animagical
heheh sve ti ja to vjerujem, ali sam sad najvise pozelila da mogu da obujem nesto osim japanki, da se prevrnem u krevetu, pa na stomak, da obucem farmerke-sad mi ne mogu ni plitke-spustio se trbo...i izmedju ostalog da me svaki dan markar dvoje-troje ljudi ne pita jesi li i kad cesuser posted image user posted image user posted image
ma neka ga jos jedno 10-15 dana max...znas koja mi je briga oko ovih boca, jedva cekam da se rodi da znam da mu ne mogu nicim naskoditi...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23685
6.8.2011 8:42:57   
Semica
Dobro jutro debelguze moje user posted image

Eh evo i ja jednom da je pristavim prva
user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisam vas citala pa ne znam sta se dogadjalo juce...sad cu..
uglavnom cestitam svakoj kojoj se ima sta cestitati ( nove sedmice,mjeseci,lijepi nalazi,pregledi ...itd. )user posted image user posted image user posted image

Evo nas danas u 36-toj...huhuser posted image

Ugodan ostatak danaaaauser posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

Neposredna veza do poruke: 23686
6.8.2011 8:53:27   
Sensia
Semice cestitamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jos malkice i to je to user posted image user posted image user posted image user posted image  hehhe blago tebi. mi sutra 28 user posted image user posted image user posted image user posted image  blize nam se tridesete u svakom smislu .......

nek si vala pristavila da ne moram ja svako jutro s posla

idem da se spremam i na izlet user posted image  ostalim zenicama koje pajke jer su sinoc bile treca smjena user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 23687
6.8.2011 8:56:33   
Sensia
Skvo ne viri user posted image  

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 23688
6.8.2011 9:20:08   
Semica
Hehehe hvala Sensiauser posted image user posted image

Ma reko hajde da pristavim da budem i ja nekad od koristiuser posted image user posted image

Neka zenice odmaraju kad mogu...subota im je...meni ce tek sutra subota user posted image ( sutra mm ne radi pa kao da i ja ne radimuser posted image jer se ovako svaki dan budim s njim )

Bravo i vi za 28 sed.user posted image user posted image user posted image sad ce to proletit zacas...dok se okrenes oko sebe ti pred poroduser posted image user posted image barem je meni brzo proletilo od 25-te pa do sada...user posted image

Neka zenica je pisala da joj se prije trudnoce znalo desavati da ostaje bez daha,da joj srce "zatitra"...da je pocne boljeti izmedju plecki...i ja sam imala iste probleme,pa sam u cetvrtom mjesecu trudnoce isla na UZ srca i radila EKG ( tata insistirao -panika ga neka uhvatilauser posted image ) i hB sve je ok...nista te ne kosta da odes i da se pregledas...bolje ces se osjecati...meni su rekli da su mi aritmije i ti svi problemi bili zbog anemije...

ANICE dobro nam dosla nazad...miruj mila...cuvaj tu bebicu...i sve ce biti superiska...

Idachooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Animagical-kako si nam danas?

Cicibanko nasa-no sikiriki za bebicu...najvaznije je da ima napretka...da bebica raste...da se sve fino razvija...da je dobila na kilazi...a sve ostalo je manje bitno...kao sto su ti i ostale zenice rekle-kako mi nismo sve iste tako nisu ni bebice...neko je visok 150 neko 180...neko cijeli zivot ima 50 kg a neko 80kg...sve je to individualno...opusti se,mazi pupu i uzivajuser posted image

Ljub ljub

< Poruku je uredio Semica -- 6.8.2011 9:23:11 >

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 23689
6.8.2011 9:26:44   
Semica
Virka mama male Ajne user posted image user posted image user posted image
lijepo ime Selma user posted image user posted image user posted image

Kako si nam? Kako djecica? Je li se momcic snasao sada kad je dobio sekicu?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 23690
6.8.2011 9:33:58   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Semica

Evo nas danas u 36-toj...huhuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 23691
6.8.2011 9:36:56   
Semica
Hvala veliki brate user posted image

Kako ste nam vi danas? user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 23692
6.8.2011 9:38:58   
gerberka
IZVORNA PORUKA: animagical

ja bila, primio me dr beciragic, uradili ctg beba je sasvim okuser posted image a nije ni mama loseuser posted image ugl rekao mi da mu dodjem za 10 dana da se dogovorimo kada cu se poradjati, zbog clexanauser posted image moj proljev i mucnina su priprema za poroduser posted image nemam virozu, nego se valjda cisti organizamuser posted image bol u krstima je dijelom jer i beban malo lezi na bubrezima-mojim, koji  nisu bas kakvi...kontrakcije blageuser posted image isto pripremne...i dalje jedan debeli prst otvorena,ali kaze prvorotka, nece to ihihi...

user posted image user posted image user posted image bravo..ja sam odmah i pomislila da se čistiš...bravo animagival user posted image samo naprijed user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

Neposredna veza do poruke: 23693
6.8.2011 9:40:47   
gerberka

user posted image user posted image user posted image evo mila, ustala pa lagano spremam doručak..jucer sam zaspala na pola priće , pa sad citam sta se desilo user posted image a onda cu se odjaviti na par dana, imam obaveza oko uređenja stana, pa će laptop u kutiju i ostavu user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 23694
6.8.2011 9:44:31   
Semica

IZVORNA PORUKA: gerberka

user posted image user posted image user posted image evo mila, ustala pa lagano spremam doručak..jucer sam zaspala na pola priće , pa sad citam sta se desilo user posted image a onda cu se odjaviti na par dana, imam obaveza oko uređenja stana, pa će laptop u kutiju i ostavu user posted image

Uh kod vas znaci radno narednih dana...hajde neka...samo polako-sve sto mozete ostavite za sutrauser posted image
Nemoj pretjerivati sa fizickim aktivnostima....ti navijaj a drugi neka rade user posted image user posted image user posted image user posted image
Nedostajat ces nam...user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 23695
6.8.2011 10:05:49   
gerberka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i vi meni, necu dugo, samo koji dan..jedino ako budem išla kod mame da uletim malo..pusa user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 23696
6.8.2011 10:07:35   
gerberka
i vi ćete meni user posted image user posted image user posted image   to je samo dva, tri dana..ako budem isla kod mame javim se user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 23697
6.8.2011 10:13:39   
pahuljica_25
user posted image user posted image user posted image i od mene...Uh ja sam jučer imala naporan dan,taman se obradovala petku konačno a onda kod kuće problemi.Imala sam problem sa slabom peristaltikom crijeva,i jučer sam bukvalno plakala na wc šolji,ma mislila sam da ću se prije poroditi nego....i sinoć sam smučkala svakakvih gluposti u stomaku,od kompota,preko svježih i suhih šljiva pa sve do pola litre soka od kruške i napoooookonn jutros sam obavila i tu misijuuser posted image user posted image
Uhhhh trudnoća,trudnoća...
Danas idem kod mame da pravimo džem od domaćih kupina,pozdravljam vas i čuvajte mi se.... 

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 23698
6.8.2011 10:14:42   
Silver
Cao curiceeee....

Cestitam Semice na 36-toj!!!user posted image user posted image user posted image  Sad ce to zacas izgleda...

Ja sam malo umorna, sinoc imala brata na iftaru, veceras, kuma i sestra, sutra moji i mm roditelji...malo me ledja bole...ali eto...izdrzace se valjda...

Nama je danas puna 18-ta sedmica...

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 23699
6.8.2011 10:32:03   
Semica
Hvala Silveruser posted image
Polako draaga...bit ce to sve superiska...uzivat ces u drustvu svojih najdrazih...a ledja ce proci..user posted image
CEstitke za 18 sedmicaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

Pahuljice i meni je isto tako...maloprije kad nisam crkla u wcu...isto tako imala sam osjecaj da cu se prije porodit nego....user posted image
Ali hajde...bit ce to dobro....za nasa malena stvorenja-sve!!! user posted image

< Poruku je uredio Semica -- 6.8.2011 10:33:20 >

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 23700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  946 947 [948] 949 950   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  946 947 [948] 949 950   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *