Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
eh, za Selmu znam... uletim ja tu i tamo kako si ti? kako guzi? napreduje li?
moji momci su hB dobro.. lopuze, ali dobri su.. :) zovemo ih ''ovogodisnji'' i ''proslogodisnji'' Tarik je mashallah, ko beba od 3 mj.. doji lijepo, bucko pravi.. Imran lopov na kvadrat... :)
hehe al se nasmijah na ovo ja dobro, evo jos malo guzi raste ko iz vode, kazu mogu misliti kod tebe svaki dan teferic s njima dvojicom
lejla to ti prepadas prvorotke,jel ma mogu ja i kod miseljica, sad mi je i prilicno svejedno, kad sam se izborila za vaginalni porod, a cujem babice im dobre ne dam se ja njima nazor poradjati a vala, da mi neko nesto radi ili daje ili miejnja terapije, a da mi do u detalj ne objasni sta radi i sto, ne dolazi u obzir...nema nikakvih procedura dok ja ne aminujem inace ja peglam dr. a oni valjda nisu navikli na svu silu pitanja pa vecini bude zacudo.... e ne bi se ni taj sirovi beciragic fino proveo da mi na zulj stane...
hehehehe.. da i ja dam si malko oduska kako su cureeeee? jel uziva ancica sa bakom? i baka sa njom? ja danas ostavila mamu sa njih dvojicom na neka 2 sata i poslije se vracam kuci i zamisljam mamu kako visi na striku, a njih dvojica vriste u stanu kako nam je momak u stomki??
animagical, ne pitaj kako je nek su zivi i zdravi, ali da hoce vise u skolu krenuti mashallah za tvog bebija.. jos malko, aBd...... sada ti je sigurno najteze...
ma najbolje drugarice postale, baka sve dopusta pa je ana sad najvise voli. Danas ja nahranila Anu i sad mm i ja sjeli da jedemo kad eto sveki, kao odnesoh je gore kod sebe (na gorni sprat) da vi na miru jedete. Ja zavrsila i otisla po nju dijete bjezi i krije se od mene, ja je povela za ruku kad je skontala da hocu da je vodim toliko je pocela vristati da je to bilo strasno, kleknula na koljena i nema sanse da je pomjerim. bebi dobar, slusa...ja otvorena 6prstiju i cekam dan D
hehehe, mogu zamisliti njih dvije samo.. sada ti dodjes kao azdaja bar je tako kod mene u takvim situacijama znaci ipak si se polijepo otvorila... bas mi je zao sto moras na cr, pored svega.. ali no sikiriki, procice i to aBd... cujemo se ovih dana svakako.. ja cekam 12ti, skoro kao i ti.. bas sam nekako uzbudjena u iscekivanju
odoh sada da spavam.. bar 3 sata da sastavim... ljubim vas sve redom kisssssssssss
heheh sve ti ja to vjerujem, ali sam sad najvise pozelila da mogu da obujem nesto osim japanki, da se prevrnem u krevetu, pa na stomak, da obucem farmerke-sad mi ne mogu ni plitke-spustio se trbo...i izmedju ostalog da me svaki dan markar dvoje-troje ljudi ne pita jesi li i kad ces ma neka ga jos jedno 10-15 dana max...znas koja mi je briga oko ovih boca, jedva cekam da se rodi da znam da mu ne mogu nicim naskoditi...
Nisam vas citala pa ne znam sta se dogadjalo juce...sad cu.. uglavnom cestitam svakoj kojoj se ima sta cestitati ( nove sedmice,mjeseci,lijepi nalazi,pregledi ...itd. )
Evo nas danas u 36-toj...huh
Ugodan ostatak danaaaa
Bravo i vi za 28 sed. sad ce to proletit zacas...dok se okrenes oko sebe ti pred porod barem je meni brzo proletilo od 25-te pa do sada...
Neka zenica je pisala da joj se prije trudnoce znalo desavati da ostaje bez daha,da joj srce "zatitra"...da je pocne boljeti izmedju plecki...i ja sam imala iste probleme,pa sam u cetvrtom mjesecu trudnoce isla na UZ srca i radila EKG ( tata insistirao -panika ga neka uhvatila ) i hB sve je ok...nista te ne kosta da odes i da se pregledas...bolje ces se osjecati...meni su rekli da su mi aritmije i ti svi problemi bili zbog anemije...
ANICE dobro nam dosla nazad...miruj mila...cuvaj tu bebicu...i sve ce biti superiska...
Idachooooo
Animagical-kako si nam danas?
Cicibanko nasa-no sikiriki za bebicu...najvaznije je da ima napretka...da bebica raste...da se sve fino razvija...da je dobila na kilazi...a sve ostalo je manje bitno...kao sto su ti i ostale zenice rekle-kako mi nismo sve iste tako nisu ni bebice...neko je visok 150 neko 180...neko cijeli zivot ima 50 kg a neko 80kg...sve je to individualno...opusti se,mazi pupu i uzivaj
Ljub ljub
< Poruku je uredio Semica -- 6.8.2011 9:23:11 >
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
ja bila, primio me dr beciragic, uradili ctg beba je sasvim ok a nije ni mama lose ugl rekao mi da mu dodjem za 10 dana da se dogovorimo kada cu se poradjati, zbog clexana moj proljev i mucnina su priprema za porod nemam virozu, nego se valjda cisti organizam bol u krstima je dijelom jer i beban malo lezi na bubrezima-mojim, koji nisu bas kakvi...kontrakcije blage isto pripremne...i dalje jedan debeli prst otvorena,ali kaze prvorotka, nece to ihihi...
bravo..ja sam odmah i pomislila da se čistiš...bravo animagival samo naprijed
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
evo mila, ustala pa lagano spremam doručak..jucer sam zaspala na pola priće , pa sad citam sta se desilo a onda cu se odjaviti na par dana, imam obaveza oko uređenja stana, pa će laptop u kutiju i ostavu
evo mila, ustala pa lagano spremam doručak..jucer sam zaspala na pola priće , pa sad citam sta se desilo a onda cu se odjaviti na par dana, imam obaveza oko uređenja stana, pa će laptop u kutiju i ostavu
Uh kod vas znaci radno narednih dana...hajde neka...samo polako-sve sto mozete ostavite za sutra Nemoj pretjerivati sa fizickim aktivnostima....ti navijaj a drugi neka rade Nedostajat ces nam...
i vi ćete meni to je samo dva, tri dana..ako budem isla kod mame javim se
i od mene...Uh ja sam jučer imala naporan dan,taman se obradovala petku konačno a onda kod kuće problemi.Imala sam problem sa slabom peristaltikom crijeva,i jučer sam bukvalno plakala na wc šolji,ma mislila sam da ću se prije poroditi nego....i sinoć sam smučkala svakakvih gluposti u stomaku,od kompota,preko svježih i suhih šljiva pa sve do pola litre soka od kruške i napoooookonn jutros sam obavila i tu misiju Uhhhh trudnoća,trudnoća... Danas idem kod mame da pravimo džem od domaćih kupina,pozdravljam vas i čuvajte mi se....
Cestitam Semice na 36-toj!!!Sad ce to zacas izgleda...
Ja sam malo umorna, sinoc imala brata na iftaru, veceras, kuma i sestra, sutra moji i mm roditelji...malo me ledja bole...ali eto...izdrzace se valjda...
Nama je danas puna 18-ta sedmica...
< Poruku je uredio Semica -- 6.8.2011 10:33:20 >