Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
ja samo da se tuspasim pa odoh citati sta ste pisale jucer da budem u toku...meni bas ovo vrijeme odgovara juhu...jedino mi je nesto stomak napet od jutros...ne znam sta je...danas u 5 idem na pregled...joj joj joj trema je strasna...uvijek isto pitanje da li je sve uredu i sta ce reci dr..
Jutroooo debele Nadam se da ste sve dobro... Semice, cestitke na devetom mjesecu, jos malo i gotovo Ja evo pijuckam kaficu, al nisam se naspavala nikako pa cu sad opet da probam koji sat odspavati, vrijeme je idealno za sna
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
DIJAMANT, pa jesi se ofarbala ? i meni ubrzo stize BIOKAP
SANDRICH, STO NE ODMARAS..BOLI LI TE STA?
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
bravo semice draga!! cestitam svakoj sta se ima cestitati drage zene stvarno vrijeme brzo leti..ja ko da sam jucer radila test na dan neočekivane a vec evo hvala Bogu 4. mjesec
ne boli me nista draga,evo spremam se oram u DZ po uputnice
E neka nam se malo naoblačilo. Vala je bilo džehenemski prethodnih dana. Kažu jučer u Ze bilo 40 C. Ne znam je li provjerena informacija, ali i meni se činilo da je jučer bilo baš tako. Evo smišljam šta ću djetetu za doručak, pa ako koja od mamica ima kakav prijedlog neka kaže.
Ja sam se opet puno udebljala, ali sam skontala od čega. Preko dana ne jedem mnogo, pazim, ali zato kad noću ustajemu wc postajem neuračunljiva Npr. jutros sam ustala i mislila da sam sanjala da jedem Tops....ali nešto mi se činilo previše stvarnim. Reko, hajde da provjerim jeli "Tops gdje je nekad bio" ( već danima me zove pa sam ga sakrila sama od sebe) Kad...imam šta vidjeti...Topsa nema, prazna kutija u kanti za smeće. Nazovem mm na posao da ga pitam je li on pojeo, on se pođe smijati kaže da me je čuo u neka doba kako šuškam po kuhinji Jeste li ovako proždrljive kao ja A onda kukam na kile i sramim se stati na vagu...
P.S. Semice - čestitam na ulasku u 9. mj. Još malo i gotovo
Jelo - Kakvo je stanje kod tebe danas?
Animagical - Ima li kod tebe šta novo?
Selma - Ljubi malu čupkicu (malo sam se nasmijala na ono tvoje " ali ja sam rodila curicu", jer sam ja sestri poslije CR-a kad mi je rekla da će mi donijeti sina rekla "ali moj je Rh pozitivan" Nemam pojma od kud takva konstatacija kad me niko ništa nije ni pitao, valjda posljedica anestezije ).
E pitala ja za maslinovo ulje,kaze sestra nemojte me vi pametne to pitai .
oplakah od smijeha
ni meni nema logike
DIJAMANT, jest jučer gadno bilo, ovo moje dijete se živo oznojilo i osuo se po licu. Da nam hoće ovako bit do kraja mjeseca Žene, ima li malene? Nisam je upratila na temi jučer, da nije s malim Bajrom već?
hajde, hajde...vrati nam se opet
DIJAMANT, pa jesi se ofarbala ? i meni ubrzo stize BIOKAP
SANDRICH, STO NE ODMARAS..BOLI LI TE STA?
Samo ću se slatko nasmijati Nisam se još ofarbala, a kopala sam dok mi farbe nisu stigle Pozvana sam na jednu svadbu u septembru pa ću se valjda do tada okuražiti Sinoć sam srela svoju frizerku i pita me što ne dolazim ( a zvala sam je prije jedno mjesec dana i molila je da isprazni salon da ne udišem lakove i dr. farbe pa da me nazove da dođem da me ofarba. Kad je žena nazvala, ja odustala. Sinoć me pita u čemu je problem, reko bojim se ko dijete kad treba na injekciju ) Sa prvim djetetom se nisam farbala cijelu trudnoću, pa mi sad ni savjest ne da, reko da ne pravim razliku Šalim se, još ću te isprepadati.... Jednostavno čekam "nešto". Znam da ću se ofarbati prije poroda, ali ne znam kad. Možda ću se srediti pred porod da u bolnicu ne idem svakakva
Jutrooooo ,uh sto sam se ja uspavala,haman sam 12 sati testerala Neka bude do vremena
Semice cestitke na 9 mjesecu,sad ce maja pisujica vani
I nama danas puna 31 sedmica
Mea na vjezbicama super,malo vrtile nogicama,odmarale na lijevom boku,cistile bebu . Udostoji se ljencugo pa dodji,pocasti nas svojim prisustvom .
E pitala ja za maslinovo ulje,kaze sestra nemojte me vi pametne to pitai .
Jutro i od mene , cestitke na novim sedmicama,ulasku u deveti . Dan je super,hlaaadno,da se smrznes, samo se nadam da ce na dan dolaska moje bebe ( a taj dan se blizi) biti suncanu,nekako sam tako zamislila I ja se malo raspitivala o maslinovom ulju, ne moze nikako skoditi,ja ga pocela piti (mozda malo prekasno) pa vam javim posle poroda kolko je pomoglo