|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  974 975 [976] 977 978   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
10.8.2011 15:11:56   
Selma.A.M
Malena je skinuta sa spiska ostale ajmo u red : Jelena,Skvo,Enči,Animagical,Semica(nisam gledala red već onako napamet kako pamtim ) a šta će biti tema za čestitanje aBd ..

Žene moje ja sam hronično umorna user posted image  ....Danas sam kukala mužu da ću početi pucati po šavovima ( mislim na živce user posted image ) Ajna mi se svako malo budi,ne plače već leži u krevetiću i gleda a onda ja obično ne mogu zaspati jer Bože moj ona je budna.
Malac traži pažnju, hoće da se igra da se mazi a ja lagano ludim user posted image  Em me rana svrbi za pobudaliti imam osjećaj da me koža iznutra svrbi user posted image  (valjda zarasta) .
Eto opet sam se požalila malo. user posted image  

Ostale trudnjače user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 24376
10.8.2011 15:15:02   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: Semica

Zumbulcice...i ja sam isto tako kao i ti...udjem u autobus-pun kao sibica...i jadna stojim i skakucem od cupkanja autobusa...cuvam se sto bolje mogu da ne padnem....niko nista...hajde kontam ne vidi se stomak-ne kontaju ljudi...ali zato kad sam odvalila stomacinu..i isto to mi se ponovilo...tako me bijes neki uhvatioo....jos gledaju u mene i niko nista...znas ono fino me odmjere od glave do peteeee...ali se ne pomijeraju...a sto je najzalosnije bude i onih koji na sjediste pored sebe stave neku kesurinu ili torbetinu kako niko ne bi sjeo do njih,e ti su mi najgori....FUJ!!!

Uh, od ovoga mi skace pritisakuser posted image .Neki dan kaze jedan ,,gospodin,, u autobusu:evo sad cu jos malo izac pa mozes ti sjesti!!! e rekoh sta bih ja da nije vas finih ljudiuser posted image user posted image
Bjezi,necu vise na ovu temu,sva sam se zajapurila....odoh prati sudje.

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 24377
10.8.2011 15:17:53   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Semica

Zumbulcice...i ja sam isto tako kao i ti...udjem u autobus-pun kao sibica...i jadna stojim i skakucem od cupkanja autobusa...cuvam se sto bolje mogu da ne padnem....niko nista...hajde kontam ne vidi se stomak-ne kontaju ljudi...ali zato kad sam odvalila stomacinu..i isto to mi se ponovilo...tako me bijes neki uhvatioo....jos gledaju u mene i niko nista...znas ono fino me odmjere od glave do peteeee...ali se ne pomijeraju...a sto je najzalosnije bude i onih koji na sjediste pored sebe stave neku kesurinu ili torbetinu kako niko ne bi sjeo do njih,e ti su mi najgori....FUJ!!!

Ma ne kazem ja, daj Boze da i mi dozivimo da budemo penzioneri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ja vise mislim da je to poremecaj vrijednosti u drustvu. Ja sam isto mislila reko ne vide ljudi stomak, sta cu..... al sad ipak ne mozes da me fulis da sam trudnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Selmic proci ce i ta faza "pucanja po savovima" skontaj samo kako smo mi ostale "ljubomorne" jer se ti vec mazis sa svojom curicom i svojim drugom A user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dzaba i on hoce njeznost i paznju kad si ga navikla

A mi u iscekivanju, niko nam ne ustaje u tramvaju, nervozne, debele, vazda gladne, noge otekle......
Ljubi cupku malu i samo skontaj koliko si bogata zenauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Sensia -- 10.8.2011 15:19:42 >

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 24378
10.8.2011 15:28:48   
Sensia
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MEa jos pola sata

vidim ja ti vec mislima kuci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24379
10.8.2011 15:30:20   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Malena je skinuta sa spiska ostale ajmo u red : Jelena,Skvo,Enči,Animagical,Semica(nisam gledala red već onako napamet kako pamtim ) a šta će biti tema za čestitanje aBd ..

Žene moje ja sam hronično umorna user posted image  ....Danas sam kukala mužu da ću početi pucati po šavovima ( mislim na živce user posted image ) Ajna mi se svako malo budi,ne plače već leži u krevetiću i gleda a onda ja obično ne mogu zaspati jer Bože moj ona je budna.
Malac traži pažnju, hoće da se igra da se mazi a ja lagano ludim user posted image  Em me rana svrbi za pobudaliti imam osjećaj da me koža iznutra svrbi user posted image  (valjda zarasta) .

Ostale trudnjače user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogu mislit kako ti je, ali znash i sama, proci ce! Ima tu i hormona i umora, ali samo sabura, ti si superzena! Zar ti je Ajnić već tako dugo budna?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 24380
10.8.2011 15:31:29   
Selma.A.M
sensia  ma ja sam sretna-umorna majka što valjda ide u paketu jedno sa drugim ali eto valja se nekome izjadati a sa ove teme znam najviše ženica pa ovdje i pišem user posted image
A još malo pa će te i vi aBd grliti i ljubiti svoje pačiće user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24381
10.8.2011 15:34:35   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: palachinken

Mogu mislit kako ti je, ali znash i sama, proci ce! Ima tu i hormona i umora, ali samo sabura, ti si superzena! Zar ti je Ajnić već tako dugo budna?

Tri sata sastavi sna pa onda ide presvlačenje i ručkanje pa onda,maženje i onda najmanje sat ipo provede budna u krevetiću i "zvjerla" naokolo i onda unekad sama zaspi ..........Ja joj nedam da mi zaspi na rukama dok jede već samo pomalo kunja i onda je budnu spustim u krevetac da se sama nauči uspavati (tako sam i sa Amarom) ali eto treba proći vremena da se navikne tek nam je 12 dan user posted image  

Ja malo odo OT ali hajde sad oprostit ćete mi

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 24382
10.8.2011 15:37:02   
Sensia

sensia  ma ja sam sretna-umorna majka što valjda ide u paketu jedno sa drugim ali eto valja se nekome izjadati a sa ove teme znam najviše ženica pa ovdje i pišem user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Samo se ti zali, a mashala ne mogu da se nagledam ove tvoje cupke, ja bas volim kad su curice ovako "garave i cupave" sve krenem al se ujedem da je ne hvalim puno ziva i zdrava bila sto godina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24383
10.8.2011 15:47:46   
megi
samo jedan veliki user posted image  za sve trudnice koje su se nasekirale oko cekanja

u domovima zdravlja ali i u svim ostalim sluzbama imate prednost, ja sam samo jednom u dz cekala kao da budem fina ali kad sam vidjela da je vrag odnio salu i da cu pola dana tu presjediti odem na salter kazem sestrici ja sam trudna i imam prenost i nemam vremena da cijeli dan cekam uputnicu
od tada do kraja trudnoce uvijek sam isla na tu prednost i niko mi nista nije rekao, a i da jeste bas me briga za kolutanje ocima i slicne komentare
samo naprijed user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24384
10.8.2011 15:51:10   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Sensia

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Samo se ti zali, a mashala ne mogu da se nagledam ove tvoje cupke, ja bas volim kad su curice ovako "garave i cupave" sve krenem al se ujedem da je ne hvalim puno ziva i zdrava bila sto godina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24385
10.8.2011 16:10:09   
Bebica11
hej zenice da vas pitam

osjetim neko zatezanje IZNAD pupka, s obje strane u luku, dal moze biti od pomjeranja organa, kao pritisak i zatezanje prema GOREuser posted image

Neposredna veza do poruke: 24386
10.8.2011 16:26:41   
Sensia
Bebice to ti se koza razvalci jer pupo raste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mene je isto tako nekad u tom periodu zatezalo oko pupka, cak ono da malo i bolucka ta koza sto se rasteze....

Sve ok brzo prodje samo se opusti

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 24387
10.8.2011 16:39:27   
drznica
Vi sve otisle sa posla, a ja tek stigla na posao user posted image
Bebice i meni je oko pupka zategnuto pravo napeto hahahaha i svrbi me pupa cesto. Nego ove zrelije trudnice, kako znate da beba bas stuca???

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24388
10.8.2011 16:54:15   
animagical
uh tek se budimuser posted image drznice ma znaces-sigurno, ne mozes promasitiuser posted image ritmicno je, tupo, meni stomak skakuce, a osjetim stuckanje u dnu karlice, taman gdje mu je glava, a stomak odskace citav, valjda dusa poskoci kako stucneuser posted image   gladna sam, kad je bio dorucak...

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 24389
10.8.2011 17:01:53   
Skvo RR
Haj zemske....
Ja nesto usporena...juce sam imala poveci iftar kod mene..pa mozda u kombinaciji sa ovim vremenom..pa sam lagana komica...jos mi se umici pojavilo i malo ture...user posted image ...ali hajde...bit ce akoBogda dobro.
Malenica nam se javila...malo je zateze rana, ali kaze valjda je to normalno...Tahir je veliki djecak  i uziva u njemu.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 24390
10.8.2011 17:07:20   
animagical
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Haj zemske....
Ja nesto usporena...juce sam imala poveci iftar kod mene..pa mozda u kombinaciji sa ovim vremenom..pa sam lagana komica...jos mi se umici pojavilo i malo ture...user posted image ...ali hajde...bit ce akoBogda dobro.
Malenica nam se javila...malo je zateze rana, ali kaze valjda je to normalno...Tahir je veliki djecak  i uziva u njemu.

user posted image za umicu, da brzo prodje tura...meni je tako zao kad su mala djeca bolesnauser posted image
pozdravi malenu ako je kad cujesuser posted image da joj je zdrav i ziv, mogu misliti njene srece kad ga je docekalauser posted image zamisli mazenja i tepanja...user posted image
skvo kad ces se ti poradjati? evo malena otvorila sezonuuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 24391
10.8.2011 17:20:02   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: animagical

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Haj zemske....

user posted image za umicu, da brzo prodje tura...meni je tako zao kad su mala djeca bolesnauser posted image
pozdravi malenu ako je kad cujesuser posted image da joj je zdrav i ziv, mogu misliti njene srece kad ga je docekalauser posted image zamisli mazenja i tepanja...user posted image
skvo kad ces se ti poradjati? evo malena otvorila sezonuuser posted image

[/quote

Hvala Skvo na informacijama user posted image Nadam se da će Uma biti bolje uskoro....Tako je sa malom djecom, sada stvaraju sebi imunitet za čitav život. Bitno je da lako sve prebrode (nekada mi se čini puno lakše od nas odraslih).

E, da Skvo i tebi je vakat user posted image

P.S. Ja danas dobila "kompliment" da sam seljanka od čiče od 90 godina kojem sam se makla da prođe user posted image I t0 imao prostora još 5 metara, ali on baš tik pored mene, i ja se još budala pomijeram da čiča prođe, a on ti meni "Ih seljanko jedna". Ja se šokirala user posted image user posted image Ma reko "Sram te bilo čiča tvojih godina!". A ja ljudi dragi Bože, nevjerovatno.
Poslije mi bilo smiješno jer je mog sina od tri godine to jako pogodilo i cijelim putem me pitao " šta je mama onom čiki? A što nisi i ti njemu rekla ružnu riječ? A hoće li njega sad Allah kazniti za to što ti je rekao?..." Duša moja pametna, kako se on nasikirao, ljubi ga mama. I ja još svratim u prodavnicu da nešto kupim, a moj N sve to prepričava radnici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 24392
10.8.2011 17:30:58   
Skvo RR
Naravno  da cu je pozdraviti..zna ona da mi svi kolektivno mislimo na nju.... a ja jos necu..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ma znat cu mozda detaljnije u ponedeljak imam prvi ginekoloski pregled...pa da vidimo gospoju u kakvom je stanju.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 24393
10.8.2011 17:35:08   
Selma.A.M
O skvo sitno-sitno user posted image
Animagical dobro jutro user posted image
Malena se javila,mašala dobro je,rana je boli ali to je kao normalno,budem joj prenjela vaše pozdrave kad se opet čujemo user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 24394
10.8.2011 17:37:26   
mamina princeza
Kako ste zene .....
Mene neki proljev uhvatio od juce pa sma bas iscrpljena.
Nisam ni danas isla n aposao dok cu sutra bar malo morati.

Sve zaboravim da pitam pa mi sad pade na pamet pa dok ne zaboravim: Pije li ko od vas dodatke kalcijuma u sumecim ili drugim tabletama. Ja mlijecne proizvode ne volim i popijem silom maksimalno pola case mlijeka i nista vise.... trebala bo nesto uklljuciti jel da osim ovih standardnih vitamina? ŽZaboravim i dr pitati ko kad imam hiljadu pitanja pa ova "sporedna" ostanu negdje.

Malena!!!!!

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 24395
10.8.2011 17:38:31   
mamina princeza
skvo kod tebe bas usitnilo nekako ne primjecujem ..... :))))) Uskor opetjavljanje uzivo!!!! :))

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 24396
10.8.2011 17:41:54   
Skvo RR
Sad dobi tremu od vas....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24397
10.8.2011 17:45:31   
mamina princeza
:)))) Sta je Umici prehlada ili nesto drugo.... mi smo danas Dz zvanicno ispisali iz vrtica bas mi je nesto bilo tesko al tako je bolje za nas sada. Evo 20 punih dana smjenjivanja slina kaslja i temperature a jos ljeto....a meni se stislo bas mi se nesto primio vrtic!!!!

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 24398
10.8.2011 17:47:40   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

Kako ste zene .....
Mene neki proljev uhvatio od juce pa sma bas iscrpljena.
Nisam ni danas isla n aposao dok cu sutra bar malo morati.

Sve zaboravim da pitam pa mi sad pade na pamet pa dok ne zaboravim: Pije li ko od vas dodatke kalcijuma u sumecim ili drugim tabletama. Ja mlijecne proizvode ne volim i popijem silom maksimalno pola case mlijeka i nista vise.... trebala bo nesto uklljuciti jel da osim ovih standardnih vitamina? ŽZaboravim i dr pitati ko kad imam hiljadu pitanja pa ova "sporedna" ostanu negdje.

Malena!!!!!

Ovako sam ja i sa prvim sinom, pa sam imala problema - dijete ne voli mlijeko ni mliječne proizvode. Onda sam rekla da ću se u ovoj trudnoći tjerati na mliječne proizvode, ali opet slabo, ne volim i gotovo. Pitala dr. za šumeći Ca, ali mi je on rekao da ne trebam to piti. Uzimam standardne vit. (Pregnacare ili pregnavit) i to je to. Da, još mi je skoro propisao Naf tabl. ali to je natrijumfluorid (nije Ca) i to je kao da zaštiti moje i bebine zube, ali to se ne pije na početku tr. nego mislim tek od 5.mjeseca.

Neposredna veza do poruke: 24399
10.8.2011 17:49:43   
Skvo RR
Ma ako je dijete toliko bolesno..neka si je ispisala...i to je patnjauser posted image ....a ne znam sta je sa Umicom..obicno je odmah ne vodim doktoru...ima samo za sada turu od 37.5 do 38 i jede fino..pa na posmatranju je danas.

Neposredna veza do poruke: 24400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  974 975 [976] 977 978   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  974 975 [976] 977 978   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *