Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.8.2011 23:44:27
enči80
Hvala Jelo
Ma neću ja još,kažu mi djeca nama fino pa eto mi bi još malo bili a rastežu mi stomak užas živi k'o da mi je od gume i dobila sam dvije male strije oko pupka od tog rastezanja a još se mažem ali eto šta bi..
Meni je rođendan 22.08 pa možda sama sebi 'kupim' poklon
I da i ja sam otvorena taj famozni debeli prst
Meni je torba spremna ima 10 dana i uspjela sam pojsti čokoladice i mentol bombone iz nje tako da moram u reviziju iste
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.8.2011 23:44:51
DIJAMANT
Uletih samo da Jeleni poželim sreću Da se što lakše porodiš i da oporavak bude što manje bolan, a na prvom mjestu, naravno, da doneseš živo i zdravo dijete!
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
jutro drage... ...evo jedna jutarnja kafica od mene...spremam se u DZ po uputnice za ctg i bolnicu. Ja sam zaspala u 4 jutros...tek tada se i beba smirila pa sam mogla...zombi mi nije ravan na sta licim ... Pisemo se kasnije...
Jutro drage Joj Mea nikako da ugrabis pristaviti tu kafu,hehehe Daja, gdje se ti planiras poradjati, meni je termin 24.08. ako Bog da, pratim te u stopu Ostale, vidim zalite se na pritisak u gospodji, i kod mene je isto stanje, probada dole bas neka tupa bol Jelo draga, sretno ti, da sve prodje sutra u najboljem redu
Morala sam pola sata ranije na posao doci da pristavim prije babilonke i sensie...ne mozes na red doci...uh sad mogu s mirom kafu popiti he he he
Oplakah,Mea,probaj da je pristavis navece
ha ha ha ha iskreno i meni je to palo na pamet kad ustanem u wc ono oko 4-5 pitam se samo sta bi mi mm rekao na to...ej samo ti spavaj, ja odoh za racunar da pristavim kaficu zenicama na rr" ha ha ha
Dobro jutro i od mene Citam vas stalno i popravljate mi dane, a rijetko kada da sta napisem...pa evo da iskoristim priliku Hvala sto postojite
Pa pisi cesce,da i ti nama popravis dan .Meni je uz RR trudnoca bas brzo i bezbrizno prosla,sta god me muci,veseli,nasmije...kad god mi je dosadno...na RR ima uvjek nekog s kim mozes popricati i olaksati sebi.
Heheheh znam...ja sam stalno tu citam redovno. A ranoranilac sam samo kad moram Radno vrijeme od pola 8 Sto se trudnoce tice, ja sve sto me zanima samo na RR trazim