|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  977 978 [979] 980 981   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
10.8.2011 23:35:32   
animagical
IZVORNA PORUKA: enči80

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Da se i mi "odjavimo" sa ove teme... ljubim vas i budite dobri, nemojte preko reda user posted image

Ja sam ti već zaželjela sreću a pišemo se aBd na high leveluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

enci hoce se to i ti iznenada poroditiuser posted image sta rade ta tvoja djeca? moje gura glavom u grlic, ko na igli za pletenje da sjedimuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 24451
10.8.2011 23:42:18   
Private
kud ces enci kisobran kolica,treba ti nesto ovako http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=221229,da se igras vozica i da zvizdis...

Ja se ne bojim ljudi, već onog neljudskog u njima.

Ivo Andrić

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 24452
10.8.2011 23:44:27   
enči80
Hvala Jelouser posted image user posted image

Ma neću ja još,kažu mi djeca nama fino pa eto mi bi još malo bili a rastežu mi stomak užas živi k'o da mi je od gume i dobila sam dvije male strije oko pupka od tog rastezanja a još se mažem ali eto šta bi..user posted image

Meni je rođendan 22.08 pa možda sama sebi 'kupim' poklonuser posted image

I da i ja sam otvorena taj famozni debeli prstuser posted image user posted image user posted image

Meni je torba spremna ima 10 danauser posted image user posted image user posted image i uspjela sam pojsti čokoladice i mentol bombone iz nje tako da moram u reviziju isteuser posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 24453
10.8.2011 23:44:51   
DIJAMANT
Uletih samo da Jeleni poželim sreću user posted image user posted image user posted image Da se što lakše porodiš i da oporavak bude što manje bolan, a na prvom mjestu, naravno, da doneseš živo i zdravo dijete!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24454
10.8.2011 23:46:01   
enči80

IZVORNA PORUKA: Private

kud ces enci kisobran kolica,treba ti nesto ovako http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=221229,da se igras vozica i da zvizdis...

otvori mi samo početnu???

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 24455
10.8.2011 23:50:43   
Private
klikni na otroski vozicki,nadi peg perego,i deseti po redu.Ovdje su cijene da padnes u nesvjest

Ja se ne bojim ljudi, već onog neljudskog u njima.

Ivo Andrić

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 24456
10.8.2011 23:51:44   
Daja_sa
i od mene Jelena sretno i da sve prodje u najboljem redu...

ja ne mogu da lezim nikako...evo sjedim sa 5-6 jastuka iza ledja...jedino tako se beba smiri a i mene manje boli...

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 24457
10.8.2011 23:54:57   
animagical
jooj kakav pritisak na donji spratuser posted image imam osjecaj upiskih se, odem u wc-nista...par kapi... 

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 24458
10.8.2011 23:59:08   
Daja_sa

IZVORNA PORUKA: animagical

jooj kakav pritisak na donji spratuser posted image imam osjecaj upiskih se, odem u wc-nista...par kapi... 

ista stvar...huh...samo ja jedva ustanem do wc-a od tog pritiska...huh

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 24459
11.8.2011 7:29:23   
Daja_sa
jutro drage...user posted image user posted image user posted image user posted image ...evo jedna jutarnja kafica od mene...spremam se u DZ po uputnice za ctg i bolnicu. Ja sam zaspala u 4 jutros...tek tada se i beba smirila pa sam mogla...zombi mi nije ravan na sta licim ...
Pisemo se kasnije...

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 24460
11.8.2011 7:30:03   
mea29
Prva sam, prva sam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image   Konacno ja pristavljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Morala sam pola sata ranije na posao doci da pristavim prije babilonke i sensie...ne mozes na red doci...uh sad mogu s mirom kafu popiti he he he

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 24461
11.8.2011 7:32:30   
mea29
opet nisam prva...user posted image user posted image user posted image user posted image preduhiti me Daja...user posted image user posted image user posted image user posted image neda mi se nikako...

< Poruku je uredio mea29 -- 11.8.2011 7:33:04 >

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 24462
11.8.2011 8:35:20   
mea29
k'o da sam pristavila sikterušu user posted image user posted image user posted image ...nigdje nikoga...auuuuuu...

joj sto se meni spava...smrc

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 24463
11.8.2011 8:38:56   
Sensia
IH moja MEa pa ne mozes imati stelu za sve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ja cu jednu nesicu bez secera al mozes staviti kasiku meda user posted image

Ostale koje sitno brojite ima li kakvih bolova? Animagical dokle smo? za snahu cemo se dogovoriti, ako nije problem samo CV na engleskom da dostavite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jeloooooooo sretno i da sve prodje u najboljem redu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 24464
11.8.2011 8:39:49   
Ina86
Jutro drageuser posted image
Joj Mea nikako da ugrabis pristaviti tu kafu,hehehe
Daja, gdje se ti planiras poradjati, meni je termin 24.08. ako Bog da, pratim te u stopuuser posted image user posted image user posted image
Ostale, vidim zalite se na pritisak u gospodji, i kod mene je isto stanje, probada dole bas neka tupa boluser posted image
Jelo draga, sretno ti, da sve prodje sutra u najboljem redu user posted image user posted image user posted image

Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 24465
11.8.2011 8:45:34   
zumbulcica
Jutro cure.Kako ste spavale?Jelka nam ode sa teme.user posted image brz oporavak Jelo,zdravog,sretnog i predivnog bebana dovedi kuci sto prijeuser posted image .
Ja vec drugu noc za redom imam osjecaj da cu se poroditi i opet nistauser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24466
11.8.2011 8:47:47   
mea29
oooo pa tek vidim da nam se Jela odjavila...sretno draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i da se sto prije oporavis i budes sa svojom bebicom...kako li je malena, ima li nekih informacija iz prve ruke...

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 24467
11.8.2011 8:49:54   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: mea29

Prva sam, prva sam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image   Konacno ja pristavljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Morala sam pola sata ranije na posao doci da pristavim prije babilonke i sensie...ne mozes na red doci...uh sad mogu s mirom kafu popiti he he he

Oplakah,Mea,probaj da je pristavis naveceuser posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 24468
11.8.2011 8:50:21   
mea29
IZVORNA PORUKA: Sensia

ja cu jednu nesicu bez secera al mozes staviti kasiku meda user posted image

kako se ova mala pazi user posted image user posted image user posted image ...nesica sa medom user posted image user posted image user posted image e moram  i to probati..svasta cu ja ovdje nauciti izgleda..

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24469
11.8.2011 8:53:35   
mea29
IZVORNA PORUKA: zumbulcica

IZVORNA PORUKA: mea29

Oplakah,Mea,probaj da je pristavis naveceuser posted image

ha ha ha ha iskreno i meni je to palo na pamet user posted image user posted image user posted image user posted image kad ustanem u wc ono oko 4-5 user posted image user posted image user posted image pitam se samo sta bi mi mm rekao na to...ej samo ti spavaj, ja odoh za racunar da pristavim kaficu zenicama na rr" ha ha ha

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 24470
11.8.2011 8:57:38   
Zlaatna
Dobro jutro i od mene user posted image
Citam vas stalno i popravljate mi dane, a rijetko kada da sta napisem...pa evo da iskoristim priliku user posted image user posted image
Hvala sto postojite user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni i jos cudnije kako cesto bas to malo nedostaje...

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 24471
11.8.2011 9:00:48   
mea29
IZVORNA PORUKA: Zlaatna

Citam vas stalno i popravljate mi dane, a rijetko kada da sta napisem...pa evo da iskoristim priliku user posted image user posted image
Hvala sto postojite user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A sto se ne javljas user posted image user posted image user posted image bas je ovdje lijepo....slobodno pisi cesce posebno ako nisi neki ranoranilac pa da pristavljas kafu u 6 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zlaatna)
Neposredna veza do poruke: 24472
11.8.2011 9:03:37   
zumbulcica

Pa pisi cesce,da i ti nama popravis danuser posted image .Meni je uz RR trudnoca bas brzo i bezbrizno prosla,sta god me muci,veseli,nasmije...kad god mi je dosadno...na RR ima uvjek nekog s kim mozes popricati i olaksati sebi.

(odgovor članu Zlaatna)
Neposredna veza do poruke: 24473
11.8.2011 9:07:36   
Zlaatna
Heheheh znam...ja sam stalno tu user posted image user posted image user posted image citam redovno.
A ranoranilac sam samo kad moramuser posted image user posted image Radno vrijeme od pola 8 user posted image
Sto se trudnoce tice, ja sve sto me zanima samo na RR trazim user posted image user posted image user posted image

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni i jos cudnije kako cesto bas to malo nedostaje...

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 24474
11.8.2011 9:12:05   
Sensia

Heheheh znam...ja sam stalno tu user posted image user posted image user posted image citam redovno.
A ranoranilac sam samo kad moramuser posted image user posted image Radno vrijeme od pola 8 user posted image
Sto se trudnoce tice, ja sve sto me zanima samo na RR trazim user posted image user posted image user posted image

Ih ako je radno vrijeme od pola 8 onda Mea pored tebe nema sanse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo se ti javljaj user posted image

(odgovor članu Zlaatna)
Neposredna veza do poruke: 24475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  977 978 [979] 980 981   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  977 978 [979] 980 981   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *