Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 12:52:25
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Silver
Bebice bas sam se pitala gdje si i kako si? Jos uvijek mirujes? Jeli inace sve ok???
Mea... za to salo u vodi...
Tu sam
Bila sam kod mame jedan dan, i odmah falim postala sam inventar na ovoj temi
a drago mi je da vam falim
Uvecer se slabije javljam, mm dodje s posla pa zajedno kuhamo njemu iftar(posto se i ja smijem malo kretati) onda citamo jednu knjigu skupa, pa onda iftarimo tj on a ja jedem nesto malo s njim, nekad odemo skupa na teraviju, nekad propustimo i tako...a veceras idem svojoj naj drugarici na iftar
Hej zenice ja ne bih ni smjela razmisljati o toj kadi, poplavu bih gore napravila sa svojih haman 90kg sad , salim se...gledala sam emisiju o tome, super je ko se usudjuje, a ja cu svoju pisuljicu debelo da osjetim, a neka cu, toliko sam je cekala aBd
Evo rucala sam napokon, drugarica me zvala pa nikako da sjednem kao covjek, bio je oslic i pire s integralnim hljebom i sad u vodu iscijedim malkice limuna radi bakterija i to je to...evo odmah malo ljepse beba udara
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 12:53:06
Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29
sensia ne viri nego fino priznaj sta si jela danas
heheheh pecivo 5 zrna i ABC, a sad ko da si me virila, dosla s pauze i tamanim onu fitnes cokoladicu sa zitaricama ..... pa sve nesto kontam jest im mala gramaza, mogle bi se dvije pojest
A forino zaobilazim u siiiiiiiiiiiiiirokom luku inace mi zvrk ne gine
uh jos 3 sata imam iftar veceras pa vec kontam kako da se organizujem
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 13:01:05
sanela.asja
Evo i mene dosla sa kontrole vidjela svog pisonju tezak je svega 2.563 sve sa njim HB uredu,al me gospodja zeza imam jaku upalu unutra a sasvim malo sekreta pa DR.kaze da je neka bakterija u pitanju uzela mi vaginalni i cervikalni bris pa cemo vidjeti strah je da ne ode na plodovu vodu ta bakterija i rekla mi da hodam bez gacica po kuci hocu MM izazivat evo u haljinici kad se sagnem ono hopa cupa .. I da danas sam kupila ogradicu za krevetic,par bodica i benkica malo pamucnih pelena i tako tih sitnica asja mi se sturila samo preslaze Sta ima kod vas bas i mene interesuje kako je Malena cujeli se ko snjom ,cure moje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 13:27:21
mama2009
samo da vas obavijestim da me kontaktirala Jelena, moraju je raditi pod spinalnom anestezijom, malo je iznenadjena i koliko sam mogla po glasu zakljuciti uplasena, nadam se samo najboljem ....da nam sutra budu dobro ako Bogda oboje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 13:27:32
Bebica11
IZVORNA PORUKA: sanela.asja
Evo i mene dosla sa kontrole vidjela svog pisonju tezak je svega 2.563 sve sa njim HB uredu,al me gospodja zeza imam jaku upalu unutra a sasvim malo sekreta pa DR.kaze da je neka bakterija u pitanju uzela mi vaginalni i cervikalni bris pa cemo vidjeti strah je da ne ode na plodovu vodu ta bakterija i rekla mi da hodam bez gacica po kuci hocu MM izazivat evo u haljinici kad se sagnem ono hopa cupa .. I da danas sam kupila ogradicu za krevetic,par bodica i benkica malo pamucnih pelena i tako tih sitnica asja mi se sturila samo preslaze Sta ima kod vas bas i mene interesuje kako je Malena cujeli se ko snjom ,cure moje
kako ti je vidio upalu,jel te pregledao ginekoloski ili???
i ja imam malo sekreta i sve mi nesto subha,voljela bih te briseve odraditi za svaki slucaj
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 13:28:43
Bebica11
IZVORNA PORUKA: mama2009
samo da vas obavijestim da me kontaktirala Jelena, moraju je raditi pod spinalnom anestezijom, malo je iznenadjena i koliko sam mogla po glasu zakljuciti uplasena, nadam se samo najboljem ....da nam sutra budu dobro ako Bogda oboje
a sto moraju???
nek se ne sekira, tu smo uz nju ,jel rekla kada ce je raditi???
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 13:29:43
mama2009
IZVORNA PORUKA: Bebica11
a sto moraju???
pa zbog njene anamneze i dijagnoza koje ima ne smiju opcu anesteziju bez nalaza pulmologa, za kojeg nemaju sad vremena da radi dodatne analize i preglede....sutra je rade ujutro
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 13:36:17
mea29
ja se iskreno nadam i vjerujem da ce sve biti uredu i da je tako najbolje za nju i bebana...drzimo fige za nasu Jelu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 13:36:57
sanela.asja
kako ti je vidio upalu,jel te pregledao ginekoloski ili???
i ja imam malo sekreta i sve mi nesto subha,voljela bih te briseve odraditi za svaki slucaj
jel ti muz bolje???
Svaki put kad dodjem na pregled ona mene ginekoloski pregleda imam ranicu na grlicu pa zbog toga najvise.Ma cim sam digla noge vidjela je da imam crvenilo,a i ja sam osjetila jer me kad se tusiram sve me ujeda pa sam se prala kamilicom al et nije mi nista pomogla,i ja sam suha dole bas kad mokrim kad se brisem osjetim.. Hvala sto pitas muz mi sutra vadi konce pa cemo vidjeti kao ce dalje al bolovi su jaki,puno je nervozan .. Ja mislim da mozes traziti da vadis al neka te prvo pregleda mozda nemas potrebe..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 13:39:43
Bebica11
a sto moraju???
pa zbog njene anamneze i dijagnoza koje ima ne smiju opcu anesteziju bez nalaza pulmologa, za kojeg nemaju sad vremena da radi dodatne analize i preglede....sutra je rade ujutro
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.8.2011 13:47:35
Silver
Imam osjecaj da me bebica lupa u m.besiku
odmah dobijem nagon za wc na par sek i malo je neugodno,eh sta mi radi maleno
Ja ponekad imam osjecaj da sjedi na m. besici...osjetim povremeno pritisak dole...ali nije nista sad bolno ili previse neugodno... mah...sve je ovo novo i za mene...pa mi je sve zanimljivo a i svega me strah pomalo...