|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  991 992 [993] 994 995   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
13.8.2011 13:33:42   
senka27
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Nosim za ranu od epija....To su meni unosili prosli put...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ee akoBogda  sljedeci put cu pametnije ...analgincice u torbu i rahat...ja sam bas te od epi bolove trpila a ujutro su bas bili grozni valjda kad je popustila anestezija...

a bas bezveze sto nisu dali da  se stvari unoseuser posted image ...hvala Bogu pa bar neke stvari ide na bolje u nasoj dragoJ BiH

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 24801
13.8.2011 13:34:02   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Ina86

Skvo, moja prijateljica se jutros porodila na Jezeru, kaze samo je kesicu mogla unijeti, i to u nju stavila uloske, vlazne maramice, jednokratne gacice i mobitel,, cak joj nisu dali ni njenu spavacicu nego joj oni dali njihovu, a sve ostalo da joj donese muz... ovo sigurno neka nova pravilauser posted image

Mozda...poslije poroda ti sada muz doda torbu...pa kako se istusiras poslije poroda....u cemu...ovo cu vam provjeriti u ponedeljak...mene ne moze NIKO natjerati da udjem bosa u kadu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ciji peskir.....user posted image ....

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 24802
13.8.2011 13:38:03   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: senka27

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Nosim za ranu od epija....To su meni unosili prosli put...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ee akoBogda  sljedeci put cu pametnije ...analgincice u torbu i rahat...ja sam bas te od epi bolove trpila a ujutro su bas bili grozni valjda kad je popustila anestezija...

a bas bezveze sto nisu dali da  se stvari unoseuser posted image ...hvala Bogu pa bar neke stvari ide na bolje u nasoj dragoJ BiH

Pa meni rekla sestra prosli put..kaze neka ti donesu.MM mi dva sta poslije poroda donio supicu i analgincice.

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 24803
13.8.2011 13:38:46   
Ina86
Mogla je unijeti peskir, ona zaboravila.. Ona pripremila torbu, sestra joj rekla da samo moze unijeti malu kesu, a sve sto je bilo na njoj je skinula samo ostala u papucama i oni joj dali spavacicu.. hajde provjeri molim te, za nas koje smo blizu sa terminom da znamo sta nas cekauser posted image

Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 24804
13.8.2011 13:41:10   
bebacha
opet pisem za porodilista Gracanica i Tuzla jer tu imam iskustvo.
nema sanse da mozes unijet papuce,spavacicu,ogrtac.mob moras sakrivat.meni su u Tuzli kesu istresli i vratili ono sto su smatrali da je nepotrebno.od hrane nemoze ni keks.grozno

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 24805
13.8.2011 13:42:17   
Semica

IZVORNA PORUKA: bebacha

opet pisem za porodilista Gracanica i Tuzla jer tu imam iskustvo.
nema sanse da mozes unijet papuce,spavacicu,ogrtac.mob moras sakrivat.meni su u Tuzli kesu istresli i vratili ono sto su smatrali da je nepotrebno.od hrane nemoze ni keks.grozno

Joj draga nasikira ti mene sad user posted image user posted image user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 24806
13.8.2011 13:42:29   
Skvo RR
Raspitat cu se u ponedeljak...Mislim meni je okej uci u radjaonu sa malom kesicom. ako se na to misliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..a da ti poslije poroda donesu torbu....na kraju i ne treba torba dok se ne porodis......user posted image A obavezno cu to pitati.

< Poruku je uredio Skvo RR -- 13.8.2011 13:43:23 >

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 24807
13.8.2011 13:44:43   
bebacha
mozda je kod nas drugacije,nadam se da jest.
u Tutlu ti moze neko poslije poroda donijet 1 sok,jednu vodu i nista vise.zalosno al tako je

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 24808
13.8.2011 13:50:45   
Silver
Cao zene...

Pa to sto pisete vise slici zatvoru nego porodilistu...jeli treba neko da u pitu sakrije mobitel user posted image ...ili i za to treba da se podmiti neko user posted image  eh Bosno moja...

Skvo obavezno javi u ponedeljak...jeli sve tako crno kao sto zvuci user posted image

zene moje...nocas sam sanjala moje pile malo...tako je prelijep bio...veseo...tako sam bila tuzna kad sam se probudila i shvatila da sam samo sanjala....

Ja sad dosla sa pijace...kupila kupina malina borovnica...malo za slatkog malo za kompota...malo kajmaka i paprika sa sirom mmmm i sad sam jela i sad mi je muka user posted image

Nadam se da ste mi vi sve dobro i zdravo!!!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 24809
13.8.2011 14:08:01   
Ina86
Evo ja nju sad zvala bas da vidim, kaze kad je tek dosla samo kesu unijela i osnovne stvari, a kad su prosla ona 2 sata mirovanja muz joj donio ostatak stvari user posted image

Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 24810
13.8.2011 14:39:37   
animagical
hj zene, sta ima kod vas? jeste sve na broju? gdje su enci i skvo, da mi nisu pobjegle na drugu temuuser posted image ja evo udaram po pekmezu od sljiva i somunu, bas sam ogladnila...i kontam sta sam spakovala za bolnicu, mislim sve sti i skvo, doduse nisam jos stavila punjac, sminku, sokice i slatkise,njih cuvam u frizideru, otopilo bi se...

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 24811
13.8.2011 14:57:00   
Bebica11
Zdravo zenice

evo da se i mi javimo, bebica je nemirna hvala Bogu,lupala je i babu:) a od danas mi mm na godisnjem,uzeo da isposti do krajauser posted image pa cu se rjedje javljati dok je on tu...
Kontamo sta cemo za iftar, gledamo neke dokumentarne filmove,citamo knjigu i tako.

HVALA BOGU bubrezi su me popustili, bas sam se bila nasekirala, al me danas gospoja bila probola, al eto i to je popustilo hvala Boguuser posted image

Pijemo mlijeko i dosli da vidimo jeste li sve na brojuuser posted image

Ja sam skontala prije pregleda ponoviti nalaze jer su oni vec stariji pa da imam svjeze kad odem dr. Posto sam i na dijeti a i jedem-pijem brusnicu, i limun.Nadamo se da ce sve biti ok. To je negdje tek za desetak dana aBd.user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 24812
13.8.2011 15:29:12   
animagical
zene, ako koja uleti-je li se tokom prave ili lazne kontrakcije osjeti potreba za kakanjem? zabolilo me sad nesto od vrha stomaka, tupo, prema dnu i kukovima i ukocilo onda u krsta, kontrakcija nekakva jeste, jer se stomak stvrdnuo, ali imam osjecaj da moram u wc a bila tri puta od jutros... nema vise sta da izade, pardon na objasnjenju... doduse reci ce mi se i samo, ako se nakani ponoviti u iducih sat

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 24813
13.8.2011 15:36:31   
bebacha
kod pravi kontrakcija se javi ta potreba jer je to prirodno ciscenje pred porod.lezi sad i odmaraj,prati vrijeme,ako se nastave to je touser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24814
13.8.2011 15:43:49   
animagical
aBd da je to touser posted image a opet...nikad se ne zna, mozda sam nesto nezgodno pojela...svakih 15 min trcim u wcuser posted image  

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 24815
13.8.2011 15:48:04   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: animagical

zene, ako koja uleti-je li se tokom prave ili lazne kontrakcije osjeti potreba za kakanjem? zabolilo me sad nesto od vrha stomaka, tupo, prema dnu i kukovima i ukocilo onda u krsta, kontrakcija nekakva jeste, jer se stomak stvrdnuo, ali imam osjecaj da moram u wc a bila tri puta od jutros... nema vise sta da izade, pardon na objasnjenju... doduse reci ce mi se i samo, ako se nakani ponoviti u iducih sat

kad su se meni javile one kontrakcije iz krsta i kad sam zavrsila u bolnici isto sam imala da izvinete proljev

a vidjela sam da zene stalno trce u wc pred porod gore u bolniciuser posted image

Neposredna veza do poruke: 24816
13.8.2011 15:48:57   
DIJAMANT
Samo da vam mahnem user posted image  user posted image Ja sam se danas pravo umorila od kućanskih poslova, još evo razvijala kiflice, ma jedva sam sto očistila na kraju. Al kad guz...user posted image . zamirišu iz rerne zaboravit ću na umor. Evo i beba me mašAllah dobro lupa, ko da veli ohani, stani malo, dosta ljuljanja za danas...user posted image user posted image user posted image

Animagical- mislim da bi to mogla biti prava kontrakcija. Ja sam samo u bolnici na porodu imala jednu takvu i požurila u wc (mislila zaostaci poslije klizme) user posted image da sam bila malo više otvorena moglo je biti svašta u školjci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 24817
13.8.2011 15:52:51   
animagical
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

da sam bila malo više otvorena moglo je biti svašta u školjci user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ooo majko moja...

ma ovaj moj beban zeza, ne bi me iznenadilo da ovo i prestaneuser posted image a fino ga molimo da izadje, mm mu obecao i auto kupiti cim napuni 18 samo da se rodiuser posted image user posted image ako sta bude opet ja cu se pohvalitiuser posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 24818
13.8.2011 15:53:17   
Bebica11
DIJAMANT nek si ti kiflice napravila, pa makar se i zamorila malouser posted image

imala bi ovamo vrucu musteriju mmmmmmmmuser posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 24819
13.8.2011 15:56:39   
Bebica11

da sam bila malo više otvorena moglo je biti svašta u školjci user posted image user posted image user posted image

ma ovaj moj beban zeza, ne bi me iznenadilo da ovo i prestaneuser posted image a fino ga molimo da izadje, mm mu obecao i auto kupiti cim napuni 18 samo da se rodiuser posted image user posted image ako sta bude opet ja cu se pohvalitiuser posted image

i ova djeca s nama deveraju, prvo ih molimo da ne izadju prije vremena, kljukamo dabroston, ginipral i sad bi da izadju kad mi hocemouser posted image

jesi li ga probala keksom istjeratiuser posted image ???

hurmica sad ima na svakom cosetu, samo udriuser posted image

mene moja mala vec udara da se trznem i pomjerim s mjesta, masaAllah ojjacala pravouser posted image

Neposredna veza do poruke: 24820
13.8.2011 15:56:50   
DIJAMANT

Ma obećaj ti njemu i polaganje vozačkog odmah, možda će brže izaći user posted image user posted image

Nego, javljaj ti nama, ja sam odmah nešto "ko zapeta puška" user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24821
13.8.2011 15:57:42   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: Bebica11

DIJAMANT nek si ti kiflice napravila, pa makar se i zamorila malouser posted image

Bujrum Bebice, eto te u Ze za satić user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 24822
13.8.2011 15:57:46   
Bebica11
btw cula sam i ananas je dobar za to, eto i maslinovo ulje, i zacinjena hrana...tako vele pa hajde sad znajuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 24823
13.8.2011 15:59:24   
Bebica11

Bujrum Bebice, eto te u Ze za satić user posted image

user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 24824
13.8.2011 16:01:47   
DIJAMANT

i ova djeca s nama deveraju, prvo ih molimo da ne izadju prije vremena, kljukamo dabroston, ginipral i sad bi da izadju kad mi hocemouser posted image

jesi li ga probala keksom istjeratiuser posted image ???

hurmica sad ima na svakom cosetu, samo udriuser posted image

mene moja mala vec udara da se trznem i pomjerim s mjesta, masaAllah ojjacala pravouser posted image

Animagical, dobro ti Bebica kaže keks na eks pa zasladi hurmom! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 24825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  991 992 [993] 994 995   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  991 992 [993] 994 995   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *