Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 13:05:22
ciciban26
Ja, majke mi,nista pitala nisam Zena sama prica,ni jedne vjezbice bez te teme ne prolaze ..Sensia reci im... Ja evo mjesecima cekam prvi dan devetog e onda cu u akciju
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 13:06:42
sweet BaBy
Ja sam 33. nedjelja, doc. kaze da je djevojcica, a trebam ovih dana na kontrolu pa cemo vidjeti je li jos uvijek ili raste cuna sorry animagical na kasnjenju
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 13:07:26
Silver
IZVORNA PORUKA: sweet BaBy
smajli80 samo polahko, dosadjivat cemo im postepeno Eh ove vruce teme nisu bas za mene, mogu samo baliti Čika doc. rekao Ne NE a sad vala po ovim vrucinama i sa ovom kilazom i ne bih mogla malo cemo pred kraj to ubrzati
no sikiriki...danas im ni ja nemogu konce pohvatati...ali zatooo kad odem na bolovanje...gotove ste...mahalusa will be back!!!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 13:12:11
ciciban26
Sensia nije moj ormar pun,kod animagical nema vise mjesta . Ostario ti taj grah,probaj ga nekad i zamjeniti . Uh usmekas li halinicu kupuj...Oduzit cu ti se,stvarno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 13:12:48
smajli80
Hajde bolan babyšta fali na jednom kolačiću neće doco vidjeti Ni ovaj drugi nije loš-njamiiii ,ima da budemo DEBELE ALI SRETNE Vidim ima ovde još rođendana ,sve same djevice Veselo društvanjce nema šta
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 13:14:06
animagical
IZVORNA PORUKA: smajli80
Hajde bolan babyšta fali na jednom kolačiću neće doco vidjeti Ni ovaj drugi nije loš-njamiiii ,ima da budemo DEBELE ALI SRETNE Vidim ima ovde još rođendana ,sve same djevice Veselo društvanjce nema šta
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 13:15:23
ciciban26
IZVORNA PORUKA: animagical
cicibanko, suti ne izdaji se ne znam ja gdje vi na vjezbe idete...ja bila jednom prilikom na otoci, ma spomenula zena nije...
Eh bas na otoci je ta prica... Sad zavisi ili si bila u pogresnom terminu ili teta nije bila u fazonu Sta mislis sto mi ni jedan pon. ne preskocimo,pa tehniku disanja smo vec naucile
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 13:16:30
star
IZVORNA PORUKA: animagical
IZVORNA PORUKA: smajli80
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 13:22:03
sweet BaBy
Ma ne kaze doc. nista za kolacic, a ni jedee mi se po ovoj vrucini imam ja naslaga iz prosle trunoce jos koliko hoces + ove sad kile = ali eto od nove godine aBd bice stroga dijeta (nadam se ) Budite sadf pozdravljene, moram praviti kcerki supicu.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 13:23:35
star
ja u 9-ti aBd ulazim za 3 dana (po babygaga)(ako vec nisam u 9-om neznam ni ja) pa moze i meni ta pp s pozama...oklagiju imam, hurme imam, muza raspolozenog imam
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 13:24:23
babilon
IZVORNA PORUKA: sweet BaBy
Hvala na pomoci i razumijevanju poslije cu pokustai i taj ticker A sto se tice Azela, bolje je da se fino rasporedite kad ce koja, jer je uzasno uska i malena radnja, 2-3 trudnice max. To je preko puta skole "Vladimir Nazor" kod starog Robota, a za one koje ne budu mogle uci ima pored super buregdzinica hehhehe
Hahahhahaha sto me slatko nasmija s buregzinicom, pogotvoo sto je tema glavna bila jedno vrijeme tikvenjaca... Reci ti nama, je li ima tikvenjaca tamo? Ako ima, mozda dosta trudnica zaobidje Azel ;))))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 13:27:24
ciciban26
Ahahahhahahhahahha sto se zene za poze interesuju.. Eh uz cuvenu pozu vam saljem i broj mog ZR. Cijena - koliko god uplatite dobro je,nakon sto novac uredno legne na ZR dobijate detaljne informacije.
Ovo stavih da SVI vidite da je Lejla Ka tu :))) sshh! :D
Ciciban ja svecano dajem svoju rijec da necu PPIPNUTI ni jednu stvarcicu za curice u Azelu ;)) haj PP meni prvoj :))) meni doktor skinuo ''ne ne'' joj kad zaskocim muza u sexi gacama i stomakom ahhahahah
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 13:31:15
sanela.asja
Ahahahhahahhahahha sto se zene za poze interesuju.. Eh uz cuvenu pozu vam saljem i broj mog ZR. Cijena - koliko god uplatite dobro je,nakon sto novac uredno legne na ZR dobijate detaljne informacije
Ciciban ne zaj nego reci kako sta i na cemu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 13:34:50
gerberka
vidim da se moji postovi množe s 0 ili dok se bebici odgovori na sva pitanja i podpitanja zaboravi se
ipak da upišem: danas u 18h nam je redovni uzv pregled..jedva čekamo i malo smo nervozni
pusa za evribadi na livadi
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.8.2011 13:37:47
Gift
helouuu.. ja sad sa kontrole...bebce je odlicno ...mama iskritikovana zbog kg sta cu ..pitala mogul makar malo setat, kaze dr. ne moze, strpite se jos 4 sedmice..pa reko ja cu onda imat 100 kg...zamolila da mi smanji ginipral, jer me u zadnje vrijeme jako trese, pa mi je tu udovoljio...eto ne pamtim kad sam sa pregleda dosla zadovoljnija e zna li neko sta znaci ''Percentile (EFW)'' na nalazu?