Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.8.2011 21:44:54
babilon
SEMICE - sretno!!! :D :D :D
ZUMBULCICE - Cestitam draga :D da se ti brzo oporavis a bebi dug iz drav zivot ;)
GIFT - kontala sam i ja da uzmem 56, ako bude manji lakse zavrnuti :)) / Gledala sam maloprije onaj spisak, pa cu po 5kom uzeti 56 i 5kom 62 vel... necu ni da pretjerujem...
Zene, gje su najbolje pamucne pelene u Sarajevu za uzeti? Savjet?
AZEL HRASNO - je l iiko isao, kupio? jeste se usutile :)))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.8.2011 21:46:08
Vodolija83
Zumbulcice,cestitam i sve naj,naj... Anice,ma DAX je zakon ! Gift,zelim ti brzo ozdravljenje !!! Animagical,Semice,Skvo,Enci...kod vas pravo usitnilo SRETNO !!! Babilonko ti uvijek privlacis sa tim slikama,uhh...gdje ih samo nalazis...Kod tebe il gozba il relaksacija
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.8.2011 21:55:01
Vodolija83
Babilonko,jesi ti u Sa? Kod tebe je djecak,jel tako? Ja bila u Azelu baby u Hrasnom juce,ama bas nista za djecake nema,samo jedan bodi je meni bio sladak teget i bijele prugice sa 2 dugmica,7 KM,pa ako ti treba idi da ugrabis,1 je ostao.Za djevojcice se moze svasta naci,nekih dzemperaka ,ko med. Ja nisam uzela taj bodic,jer imamo slican vec.Ne znam...meni su bodici najbolji u onoj radnji na Socijalnom,Euromark ili tako nesto...i u Amku sam kupovala na Mojmilu,malo i u Lindexu iako su skuplji... Neke robice je i djecarac naslijedio...tako da ce dobro doci. Pelena imas svugdje,u Amku,na Socijalnom u toj radnji,na Otoci u Merkuru,al ako ces iskreno meni je prijateljica koja kupuje malcu sve znaci bas ono skupo...rekla da su pelene najbolje na Ciglanama na pijaci i da je komad 1,5 KM.Kaze da su se najbolje pokazale,a eto ona ima iskustva,jer je djecaku vec 16 mjeseci. U ovim radnjama ti se krece 10 kom od 25-29 KM uglavnom.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.8.2011 22:12:34
Semica
IZVORNA PORUKA: ciciban26
Semice dokle su tvoji bolovi
Nema nistaaaa jos uvijek...eto od 20:47 nije bilo bolova...osjetim mozda neku blagu napetost ali onih jakih nije bilo vise...veceras necu moc zaspat od uzbudjenja...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.8.2011 22:17:17
Skvo RR
haj....vidim imamo vecras trudove..... , mene samo ledja bole....... , nista specijalno se ne desava...kontam sutra nazvati doka, da ga pitam kada bi trebala ponoviti ctg...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.8.2011 22:22:35
Semica
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
haj....vidim imamo vecras trudove..... , mene samo ledja bole....... , nista specijalno se ne desava...kontam sutra nazvati doka, da ga pitam kada bi trebala ponoviti ctg...
Uh a mene vise stomak zaboli nego krsta...sve se zgrci unutra...i stezeee sve jace do poprilicno velikog stepena bola...i onda pocne popustati...i to jedna traje i po 2,3 min...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.8.2011 22:25:35
Skvo RR
pa vjerovatno imas stomacne trudove, moji su ledjni, vrlo slicni menstrualnim bolovima....umu sam rodila nije me stomak zabolio, samo krsta....mlaka voda i tusiranje, to ti je moj savjet...opusta, a stimulise trudove.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.8.2011 22:29:14
Semica
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
pa vjerovatno imas stomacne trudove, moji su ledjni, vrlo slicni menstrualnim bolovima....umu sam rodila nije me stomak zabolio, samo krsta....mlaka voda i tusiranje, to ti je moj savjet...opusta, a stimulise trudove.
Pa izgleda da su ti...jer krsta me skroz blago boluckaju...ali zato stomaaakk...uhhh...bas sad kontam da idem da se tusnem....usput cu se i rashladiti tako..kod mene je sauna u stanu...UZAS!!!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.8.2011 23:13:49
Silver
vecer zenicee...ja sad sa iftara kod rodjaka...bilo prelijepo, bilo dosta madih parova sve familija...muz mi sad radi nocnu, tako da ja dezuram veceras na RR-u i cekam mustuluke...vidim bice zanimljivo...
Sad cu prvo jedan apaurin da "zveknem" citavo vrijeme kod njih me je stomak bolio, ukocila sam se bila...
Odoh i da citaam sta se desavalo ...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.8.2011 23:24:30
animagical
hej zene kod mene jos ovo traje...nikako da usitne...svako pola sata me zaboli, nekako kao da dobijem po dnu stomaka, pa u krsta sa strane... preznojim se u momentu...tako da odoh pod tus...jos pomalo curim,ali nije krv vec smedje i rijetko... i znojim se uzasno