|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1114 1115 [1116] 1117 1118   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
2.9.2011 18:05:20   
Skvo RR
E, fakat smo nesto zastopale...?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nego, sta ja sa cicibankom?user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 27876
2.9.2011 18:07:35   
nanika
Pozdrav za sve mame koje cekaju svoje bebice.
Drznice i meni je kolostruma bilo po majici od 25 nedjenje sa oboje djece i imala sam puno mlijeka cim su se rodili. To ti je super.

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 27877
2.9.2011 18:08:33   
enči80

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Enci, bas napredne bebe...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Razumijem te....ovo iscekivanje ubija u pojam...user posted image ..ali dobro je sto je bebicama fino unutra..ma ljubim te ja...user posted image user posted image

Jadna moja leđauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a za ovo drugouser posted image user posted image user posted image user posted image

Semice i ja se tješim time da MORAJU nekad izići a ti drznice navratit ću ja oko Kurban -Bajrama pa da vidim dokle siuser posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 27878
2.9.2011 18:12:28   
Daja_sa
samo jedan veliki pozdrav i user posted image svima...
zene prolazim kroz pakao zadnja dva dana...nemam kad ni da spavam...
bili kod pedijatra uzimali bris...sumnja na MRSU...
moja dusica ima gnojne piknice ispod pazuha i po preponama i na "kokari"...
dusa me moja boli kad je vidim kako place dok joj to cistimo...
o nasem zdravstvu necu ni da komentarisem...juce radili bris nalaz gotov tek utorak...
bolnica i dalje cuti o problemu koji nas sviju dodje zivaca i zivaca...
kao luda hodam po kuci...strah me i za S sada...mozel sta na nju da predjeuser posted image user posted image
rekla sam mm da sam u stanju srusiti i bolnicu i doktore ako im bilo sta bude...
izvinite na ovom ovakvom postu ali ja sam vise izvan sebe...

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 27879
2.9.2011 18:12:49   
drznica
hahahahaha...kako je ovo pocelo curit ja se prepadoh da cu prije tebe ne daj Boze.
Znaci beba ce imati sta da  rucki iz ovako malih grudi user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 27880
2.9.2011 18:14:42   
Skvo RR
Pa sta je to sa tom MRSOM...user posted image ...Ja stvarno ne razumijem da oni o tome ne govore..Mislim dajo da ti stariji curetak nije u opasnosti...uradite i njoj briseve za svaki slucaj...

user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 27881
2.9.2011 18:17:57   
Daja_sa
skvo mila user posted image user posted image ...
nisam panicar ali u ovakvim slucajevima se ponekad jednostavno gubim ...svasta prolazi kroz glavu...
ja nemam rijeci za nase zdravstavo...kaze pedijatrica puni domovi zdravlja beba sa sumnjom na mrsu...a oni gore i dalje cute...niko nista...sta covjek da im radi vise da se to zaustavi...
prolazimo pakao od zivota kuci umjesto da uzivam sa princezama...grrrrrrrrrrrr

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 27882
2.9.2011 18:24:11   
nanika
Daja sa nadam se da nije Mrsa. Od moje drugarice je mala imala to.Pila je neke antibiotike, kupala se nekim posebnim samponom. Stalno joj je mjenjala odjecu, podlogu za presvacenje, sve morala prati, otkuhavati, mazati te pristice. Hvala Bogu rijesila se toga i sada je jedna zdrava bebica. Izgleda da je to toliko ucestalo kod djece ali niko o tome ne govori. user posted image user posted image .

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 27883
2.9.2011 18:46:58   
enči80
Daja_sauser posted image iskreno se nadam se da nije mrsa a evo i Jelena se isto danas žalila .user posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 27884
2.9.2011 18:50:23   
Daja_sa
enci ( hehe tako ja nekad tepam ovoj svojoj smizli da znas)user posted image user posted image ... hvala mila...
i ja se nadam da nije ali valja docekati utorak pa da vidimo nalaze...sad mi dan k'o godina uh uh uh

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 27885
2.9.2011 19:02:16   
ciciban26
Evo samo da vam se javim... I ovaj dr. kaze da beba definitivno zaostaje,mjere odgovaraju 31 sedmici s tim da je jaako malo napredovala u zadnje vrijeme user posted image . Nije htio da me ostavlja preko vikenda jer bih dzaba lezala,tako da cu od ponedjeljka  gore na lezanje i pretrage pa vidjet cemo sta ce biti.
Pored svega i pritisak mi je visok ( valjda zato ovoliko oticem) pa je i to dodatni razlog za ostanak u bolnici user posted image .
Daja draga,nadam se da kod bebaca ipak nije rijec o mrsi i da ce sve biti sto prije ok..

Hvala vam drage moje na podrsci,ljubim vas user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 27886
2.9.2011 19:10:22   
animagical
cicibanuser posted image ma nije ni cudo za pritisak, pod kakvim si stresom...bice dobro aBduser posted image bolje da si kuci za vikend, u bolnici je dan ko godina...

dajo, sta je to s jezerom? pa Bog im dao, nova im zgrada, sve uslove imaju....Boze sacuvaj...aBd da nije mrsa...user posted image

ja isla prosetati s muzem...e danas je prvi put da bas jedva hodam...napravili krug od katedrale do kina radnik-i nazad....ma lipsala... hajd mozda sta ubrza...

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 27887
2.9.2011 19:17:26   
Bebica11
haj zenice

meni drugarice otisle,cio dan se smjenjivaleuser posted image bilo puno curica, mazila sam se s jednom bebacom od 7mjuser posted image

silver hvala na infouser posted image

ciciban bas mi je zao sto se sekiras, al bice sve ok, kad je pregurala duze u pubi nego mama, nemas se sta sekiratiuser posted image user posted image

jelo i daja_sa bas mi je zao za MRS-uuser posted image , sad me bas zabrinulo to stanje na GAK-u, strasno...nema se covjek gdje rahat poroditi a svi suteuser posted image user posted image user posted image

animagical ima li kontrakcija?vidim enci i semica nece jos a ni skvouser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27888
2.9.2011 19:17:50   
Selminja
Oh baš mi je žao bebica zbog te mrse, ja sam za nju prvi put ovdje čula, ne znam da li je ima u Tz user posted image
Ciciban sretno draga i ne sikiraj se, visok pritisak ti je garant zbog sikiracije, nije ni čudo...user posted image
Sensia paradajz sos gotov hladi se u teglicama, super ispalo i odlično miriše, još ću jednu turu aBd user posted image ja sam stavila sitno nasjeckanog bijelog luka, baš fino da lijepu aromu. Hvala još jednom na lijepom objašnjenju user posted image
Ja sutra krećem na vježbice prvi put, jedva čekam user posted image
ostale ženice velika pusa user posted image

Neposredna veza do poruke: 27889
2.9.2011 19:22:53   
animagical
 bebice kako skvo nece jos? koliko ja znam ona ode sutra na gak s torbom, gelom i ostalim hepecimauser posted image   mislim da mali drug dolazi prviuser posted image ja drage duse duse pustam i enci prije sebe, njoj je ipak vise dodijalo...

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 27890
2.9.2011 19:25:35   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: animagical

bebice kako skvo nece jos? koliko ja znam ona ode sutra na gak s torbom, gelom i ostalim hepecimauser posted image   mislim da mali drug dolazi prviuser posted image ja drage duse duse pustam i enci prije sebe, njoj je ipak vise dodijalo...

nece prirodno

a tebi nesto curka il sam pogresno vidjela pa neke kontrakcije pa sam se ponadala da ces ti prijeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 27891
2.9.2011 19:33:26   
sanela.asja
Jelo,Dajo nadam se da ce sve biti ok Boze sacuvaj sta je sa ovim bolnicama narocito rodilistima pa to treba sve ko suza da bude,a ono bolnice pune bolescura i virusa user posted image user posted image ni kod u TZ nije nista bolje prijateljicca mi se prije 7 dana porodila kaze zenu porodili s usima i citavu je sobu zarazilamorali ih prskat necim user posted image user posted image katasrofa

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 27892
2.9.2011 19:34:50   
animagical
ma imam neki iscjedak u svim duginim bojamauser posted image   a kontrakcije su pripremne, nisu prave, ih da su prave rodila bi dosaduser posted image nego ja se uzdam da ce neka prije mene...nista mene ne boli tako jako da pomislim da krece

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 27893
2.9.2011 19:36:16   
enči80

ma imam neki iscjedak u svim duginim bojamauser posted image   a kontrakcije su pripremne, nisu prave, ih da su prave rodila bi dosaduser posted image nego ja se uzdam da ce neka prije mene...nista mene ne boli tako jako da pomislim da krece

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jel od od ovoga pregleda plodove vode može ići krv???

Neposredna veza do poruke: 27894
2.9.2011 19:37:53   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Jelo,Dajo nadam se da ce sve biti ok Boze sacuvaj sta je sa ovim bolnicama narocito rodilistima pa to treba sve ko suza da bude,a ono bolnice pune bolescura i virusa user posted image user posted image ni kod u TZ nije nista bolje prijateljicca mi se prije 7 dana porodila kaze zenu porodili s usima i citavu je sobu zarazilamorali ih prskat necim user posted image user posted image katasrofa

tobe ja Rabbi, i to prvi put cujemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 27895
2.9.2011 19:39:05   
animagical
IZVORNA PORUKA: enči80

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moze i te kako...ali to isto tako moze i da ubrza poroduser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 27896
2.9.2011 19:45:22   
enči80

moze i te kako...ali to isto tako moze i da ubrza poroduser posted image

AMINuser posted image user posted image user posted image

Sanela_asja da nije žalosno bilo bi smiješnouser posted image ali tako je nažalost haman svugdje.

Neposredna veza do poruke: 27897
2.9.2011 19:48:18   
animagical
ma moze li se beba podici kad se stomak jednom spusti??? do neki dan mi je stomo bio medju koljenima...sad kad sjedim opet me gura koljenima u rebra...ili se digao ili je bas narastao pa opet dohvaca rebra...u svakom slucaju boli...

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 27898
2.9.2011 20:00:41   
enči80

ma moze li se beba podici kad se stomak jednom spusti??? do neki dan mi je stomo bio medju koljenima...sad kad sjedim opet me gura koljenima u rebra...ili se digao ili je bas narastao pa opet dohvaca rebra...u svakom slucaju boli...

I meni je isto ovako,neku noć su mi bili oboje u donjem dijelu i evo mi sad noge ispod rebara zapinju.Možda si imala kontrakcije pa ga one spustile.Kaže meni dr.danas na uz ja ovdje vidim samo noge i rukeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vodimo 2:0user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 27899
2.9.2011 20:03:41   
animagical

I meni je isto ovako,neku noć su mi bili oboje u donjem dijelu i evo mi sad noge ispod rebara zapinju.Možda si imala kontrakcije pa ga one spustile.Kaže meni dr.danas na uz ja ovdje vidim samo noge i rukeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vodimo 2:0user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hehehe ma skontala sam na ctg-u da je nisko, otkucaje mu hvata haman na gospodji...i jos su me tad izgnjavili, bio se uspavao pa se prevrni pa ustani pa prohodaj, pa vode...
jel to gledas utakmicu? mene mm povremeno istravi kad skoci i zagalami ( kad bude go)

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 27900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1114 1115 [1116] 1117 1118   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1114 1115 [1116] 1117 1118   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *