|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1117 1118 [1119] 1120 1121   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
3.9.2011 10:30:10   
Silver
IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: Silver

jutro curee...

da se pohvalim danas nam je puna 22 sedmica user posted image  pocinjemo 23-cu! Uskoro cemo u 6-ti mjesec user posted image  

Nego da pitam...ja volim cesto da se "oklagijam" ali nece to skoditi u mojoj fazi trudnoce zar ne???user posted image user posted image user posted image

silver smanji oklagijanje ukoliko imas te bolove, nije bas preporucljivo ko ima kontrakcije nazalostuser posted image user posted image user posted image

ma sve kontam rekla bi mi dr. da je to u mom slucaju bas smetnja....a pazim da ne pretjeram!!!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 27951
3.9.2011 10:33:00   
Sandrich
jutro zenice moje user posted image
usla sam samo da vas pozdravim user posted image
Semice vidim nisi se jos porodila user posted image . a skvo neka ti je sa srecom user posted image
ja se danas udajem pa evo trema me ubi user posted image user posted image user posted image
i da vam prijavim da sam u ponedeljak bila na 4D i da je muskic user posted image user posted image user posted image
veliki user posted image za sve

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 27952
3.9.2011 10:38:03   
Silver
Sandrich user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  znaci imacemo malog druga !

Kod koga si isla na 4d???

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 27953
3.9.2011 10:38:41   
Bebica11
Jutro i od nas

Ja sam se jedva probudila, toliko sam se umorila jucer da sam zaspala kao bebauser posted image

Mi danas spali u dvocifrene brojeve, jos 99 dana do poroda aBduser posted image user posted image user posted image

skvo sretno da sto brze i bezbolnije prodjesuser posted image

zenice ja sam cula u bolnici da su puno bolje od gela TABLETE za otvaranje, kao efikasnije su i manje bole...i neki dr. ne koriste nikad gel poput dr.Godinjaka vec samo tablete i sl.Koja je razlika, zasto onda ovi drugi navode na geluser posted image

silver cestitke na sedmicama i tebiuser posted image Pazi se, znaju oni smetnuti pokoji koristan savjet, orgazam potice kontrakcije a ti ih suzbijas, pa sad ocijeni kad si dobro,vidi i reakciju poslije...ne znam,svako odlucuje za sebe

sandrich da ti bude sretno i da dugo godina skupa provedete u vasoj maloj porodici, cestitke na sincicuuser posted image user posted image , jel od danas selite skupa???

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 27954
3.9.2011 10:45:37   
Silver
Bebice iskreno, neosjecam se lose poslije keksa...nemam nikad problema sa kontrakcijama...moji bolovi uvijek nastaju nakon duzeg sjedenja, zato neidem sad na posao...uvijek mi se javi bol u ledjima poput one u PMS-u a dr. kaze da to nebi valjalo...i tad mi je potrebno malo da legnem, ali to mi se iskljucivo javlja kod sjedenja, cak i nakon sat vremena pocne da boli....

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 27955
3.9.2011 10:47:26   
Bebica11
pa eto onda Silver sto pitasuser posted image

mene je jednom poslije keksa sahvatalo i to ne odmah, vec uvecer, pa par dana poslije pa bolnica i od tad ni ne pomisljamuser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 27956
3.9.2011 10:50:08   
Silver
ma pitacu ja dr. ove sedmice na UZV-u! Mada stvarno se osjecam dobro....cak jos boljeee.... user posted image  sladje spavam user posted image user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 27957
3.9.2011 10:53:47   
Semica
Sandrich mila neka je sa srecom!!! Ovo je tvoj dan i zelim da ti bude jedan od najljepsih u zivotu!!! cestitke na sincicu takodjer!!!

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 27958
3.9.2011 11:04:10   
Bebica11

ma pitacu ja dr. ove sedmice na UZV-u! Mada stvarno se osjecam dobro....cak jos boljeee.... user posted image  sladje spavam user posted image user posted image

ti ides ove iduce sedmice opet na uzv? blago se tebiuser posted image , mene tek narucila za 4 sedmiceuser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 27959
3.9.2011 11:06:09   
sanela.asja
Cestitke na dvocifrenim brojkama user posted image user posted image ,na mjesecimauser posted image user posted image
Sandrich povedi ove sto treba da se porode na svadbu pa neka malo igraju mozda dobiju bolove pa se porode user posted image user posted image Cestitke od srca i na user posted image user posted image user posted image
mene gospodja toliko probada dole pa zigne ja vrisnem,a spava mise uzasno user posted image user posted image ko mumija sam,a treba da usisam i obrisem laminat user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 27960
3.9.2011 11:09:11   
Sensia
Anice, eto ga sedmi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hvala Bogu, hehhe kako cemo i tebe zezati kad budes 41-42 sedmica ovdje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kad ti je kontrola? Miom ti vise ne boli?

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 27961
3.9.2011 11:10:45   
Sensia
Mi zalijepili na jedan zid tepeticu sarenu slatku pa odmaramo, evo meni zeludac na nos izlazi..... ostao nam jos jedan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
s obzirom da to prvi put radimo i da nemamo pojma extra je  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 27962
3.9.2011 11:11:36   
Semica
sanela-ta probadanja sam i ja imala...ponekad...kad jedan dan poce probadati i ne prestaje...i tako trajalo jedno 10...15 min...2 dana nakon toga sam imala one 3 kontrakcije jake...aaaa to probadanje mi ih je najavilo...svaki put kad pocne probadati ocekujem da ce krenuti lagavice...a zeno draga ako ti se spava-saku pod glavu...mogu poslovi sacekati!!!

Neposredna veza do poruke: 27963
3.9.2011 11:12:42   
Semica

IZVORNA PORUKA: Sensia

Mi zalijepili na jedan zid tepeticu sarenu slatku pa odmaramo, evo meni zeludac na nos izlazi..... ostao nam jos jedan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
s obzirom da to prvi put radimo i da nemamo pojma extra je  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kad zavrsite hocemo sliku da parimo oci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 27964
3.9.2011 11:12:46   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Cestitke na dvocifrenim brojkama user posted image user posted image ,na mjesecimauser posted image user posted image
Sandrich povedi ove sto treba da se porode na svadbu pa neka malo igraju mozda dobiju bolove pa se porode user posted image user posted image Cestitke od srca i na user posted image user posted image user posted image
mene gospodja toliko probada dole pa zigne ja vrisnem,a spava mise uzasno user posted image user posted image ko mumija sam,a treba da usisam i obrisem laminat user posted image

sanela da ti ne preskocis ove nase xxl trudniceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 27965
3.9.2011 11:16:39   
Semica
Sta nam je sa Gift??? Gerba se od onda ne javi...zna li neko kako je??? Cicibaaaaaaaaaaaaaaan...nema ni tebeee???Enciiiiiii....???

< Poruku je uredio Semica -- 3.9.2011 11:17:00 >

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 27966
3.9.2011 11:18:33   
Silver
bebice...idem kod dvije razlicite dr.u dom zdravlja i na GAK pa me narucuju u razlicitim terminima...

Sensia...hocemo slike  hocemo slikeee

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 27967
3.9.2011 12:02:45   
ciciban26
Evo i mene user posted image
Isla na BB da dam nesto za malu Iman,obzirom da mi je blizu lakse tako nego preko banke.. Nisam ni jednu trudnjacicu vidjelauser posted image
Vidim dobro ste mi i ove XXL jos 2u1.. Ima li vijesti od Skvo?

Anice jupiiiii za sedmi user posted image user posted image user posted image user posted image Eh sad si i ti ozbiljna trudnjaca user posted image
Sensia dosta si se izvlacila s tim slikama,danas ne prihvatamo izgovore user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 27968
3.9.2011 12:19:47   
Semica
kako si ti cicibanko...jesi li se malo smirila??
Nema vijesti od skvo...i ja evo cekam...ostale se razbjezale sa muzevima...a ja kao po obicaju kukam kao i svake sub kako moj radi pa ja samaaauser posted image user posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 27969
3.9.2011 12:21:45   
Anoniman
Mi isli uzeli briseve, tek u cetvrtak gotovi, ma za poluditi. Kod mene se rana zagnojila pravo, tako da popodne idem kod svoje dr da to isjece i istisne, ocisti, ma ludim bukvalno. Sama pomisao da mi neko dira ranu uh. Stvarno mi dodje da ih sve gore u bolnici pobijem, đubrad jedna.

(odgovor članu ciciban26)
  Neposredna veza do poruke: 27970
3.9.2011 12:25:16   
Silver
Semice i moj radi user posted image  danas se druzimo ja i ti user posted image

Jelena, nakon tvog primjera kontala sam da se poradjam aBd u Vojnoj, ali rekose mi da je i tamo ista situacija,da li ovdje ima zdr.ustanova u kojoj mozes da nedobijes jos bakterija i bolesti user posted image , a moja jetrva se poradjala na CR i mali joj je dobio mrsu gore, ali brzo se sve rijesilo, a njoj nije bilo nista na rani...nebrini user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27971
3.9.2011 12:25:46   
Semica

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mi isli uzeli briseve, tek u cetvrtak gotovi, ma za poluditi. Kod mene se rana zagnojila pravo, tako da popodne idem kod svoje dr da to isjece i istisne, ocisti, ma ludim bukvalno. Sama pomisao da mi neko dira ranu uh. Stvarno mi dodje da ih sve gore u bolnici pobijem, đubrad jedna.

Joj jelo draga...ja se najezi sva...ali hajde izdrzi to...sta god treba samo da bude bolje...ja drzim fige da to sve sto prije prodje!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27972
3.9.2011 12:26:47   
Semica
Silver -spasitelj moj user posted image user posted image Vec sam se pocela ubijati od dosade...nigdje nikog!!!

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 27973
3.9.2011 12:30:25   
Silver
eh semice posto smo vec same...pricaj...sta ima kod tebe??? user posted image user posted image user posted image

Dokle si sa uredjenjem bebine sobe ili kutka???

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 27974
3.9.2011 12:35:03   
Semica

eh semice posto smo vec same...pricaj...sta ima kod tebe??? user posted image user posted image user posted image

Dokle si sa uredjenjem bebine sobe ili kutka???

Evo i bebica je tu user posted image user posted image

Odjecica sva oprana,ispeglana...krevetic je onaj kako to zovu-vikend krevetic na rasklapanje...pa je to jos uvijek spakovano...vidjet cu da raspakujem i fino sve pripremim kad krenem na GAK...a ako nista...posteljina is ve je spremno pa ce to mm uraditi prije nego budem trebala izaci iz bolnice...Jedino sto nisam pripremila jeste odjeca koju ce mm donijeti u bolnicu-u kojoj ce beba izaci...a ni za sebe nisam pripremila....Pa cu to danas nekad...svakako nemam puno posla danas...sutra mm odmara pa cemo uraditi nekih poslica sitnih po kuci,ocistiti sta treba,oprati da bude spremno za Sarin dolazak user posted image user posted image user posted image
Kolica jos nismo odabrali...ali hajde de...to se zacas mozeuser posted image
kakva je situacija kod tebe? jesi li ti nesto pocela kupovati...spremati?? Bebice kod tebe???

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 27975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1117 1118 [1119] 1120 1121   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1117 1118 [1119] 1120 1121   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *