Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja se iskreno nadam da je enci sada sa svojim pilicima hajte zene, tjerajte me s teme...ovo nema smisla odoh na tusiranje, sva sam mokra, svu kucu ocistila...noge ogrooomne natecene, i da evo ja se javljam, mene boli kicma...a gdje i nece, da vidite trbe...uh
enci,ako smo se zeznuli u proracunu..javljaj se brze...
Ja cu sve da vas pozdravim, danas sam teska sama sebi, ne znam sta mi je. Od juce onog onako dosadnog dana na poslu jos me drzi. Ljubim nase pupe...tu sam, u toku sam.
ne daj se drznice
a ovo vrijeme je tesko
boli li jos nekog kicma od vas? (jesam nasla i koga pitati, udebljale se 2-3 kg a ja 10)
E nisi sama, ja sam ti u plusu isto oko 8-9 kg tako da... sreca je pa imam visine inace bi se valjutala hahah. Ne boli me kicma hB to me i prijateljica jedna pitala. Samo se osjecam sva teska, valjad na poslu ova stolica slomi, da mi je malo ispruzit noge.
imate pozdrave od nase enci, ostavili su je u bolnici...povisiio joj se pritisak i krenuo joj je sluzni cep...jos ceka otvaranje...aBd da joj lahko prodje!
imate pozdrave od nase enci, ostavili su je u bolnici...povisiio joj se pritisak i krenuo joj je sluzni cep...jos ceka otvaranje...aBd da joj lahko prodje!
Joj zene moje, ja nemam hB nikakvog straha od poroda, ali me jedin ostrah da mi srce nece prestat kucat usred poroda, tj da cu ja umrijeti... to sam cak i sanjal a:))) mislim uzas zivi, al brate u snu mi dijete lijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepo samo tako
hahaha babilon neces umrijeti gluho bilo ako enci stagod javne, ja vam prenesem... tacno se zabrinem kako koja ode u bolnicu, sve mislim jesu li dobro...
Hahahah sta da ti kazem, to me prati, ma luda psiha trudnicka :))) a mm kad me vidi da sam zinula za compom samo kaze 'joj vi trudnice da se hocete sve porodiiti u isto vrijeme, n emogu da jvuerjm da se brinete jedna o drugoj a uopste se ne znate' hahahaha ma sta bolan se ne znamo misilm se :)))))
nego, je li iko od vas stalno imao proteine u urinu, a kad radi urinokulturu steiraln nalaz? Malo me to zbunjuje, sva 3 puta kad sam vadila nalaze bili su proteini, a urinokultura sterilna...?
jest meni na dvije uk bilo tako...kod divanovica pozitivni budu albumini a uk sterilna..kaze on moze to i od npr vlaznih maramica, gela za tusiranje...ako je pritisak ok i urinokultura nista ne brini
zene odoh s muzekom u set_njicu...ledja me ubijaju...da ih malo razgazim
a to za muzev komentar gdje ne znamo, bas moras nekoga znati da mu saznas stanje cerviksa ili nalaze urina
< Poruku je uredio animagical -- 5.9.2011 20:59:35 >
E hvala ti na info, ma ja ssamo divija i slusam, ako on kaze ne brini, ja ne brinem... nego slagalaa nalaze i gledam vidi reko u svakom urinu nesto a urinokultura ok... pih..
Jes vala, nema te zene koja ne zna stanje mog cervixa i jel imam bjelncavine u urinu, a da ne pricam o curenju iz sifona :))))))
hjade lijepo se provedi ne bi li te ledja popustila... mene su danas razvalila, najavio mi je divi i to ovim rijecima 'IH sta te tek ceka' hahahahahah odoh ija apaurin i koma :D
Enci... da sve prodje u najboljem redu...a znam da aBd hoce!!!
Animagical...jos ti i Semica ali krenulo je i vase drustvo da se seli na drugu temu polako, i vvi ce te aBd!!!
Gerbo hB pa je sve ok, pa nisi vise u toj bolnici sa zoharima po coskovima i sa zoharima u bjelim mantilima!
Ja sam danas kupila tako lijepe trudnicke farmerke ali stoje za 10! U onom novom azelu u titovoj...a imaju jos jedne crne, jos bolje, vracam se sutra po njih
ostale moje curke vidim sve ste, sve u svemu dobro i zdravo a to je najbitnije...
joj vidim da je ovdje gusto pravo mene bude pa ne bude prvo par dana nisam imala internet, pa onda nisam mogla uci na rr, pa nisam mogla sjediti ispred racunara...pa me onda volja prosla..nemam pojma sta se desava..samo sam skontala da se skvo porodila..i da je animagical jos 2u1 njoj se ne zuri...polako cu citati koliko mognem sjediti, sve mi je teze i teze..kod mene opasno kuca..samo sto nije...kako su ostale zenice? nadam se da ste mi sve dobro..a i bebice vase..ljubim vas sve
hej zene...vratili se mi iz setnje...ma nema sta, ne moze se vise...cijeli dan tamburam na nogama....senka ziva bila nemoj me da prenesem da me vidis kako sam otecena, zao bi ti bilo
hej zene...vratili se mi iz setnje...ma nema sta, ne moze se vise...cijeli dan tamburam na nogama....senka ziva bila nemoj me da prenesem da me vidis kako sam otecena, zao bi ti bilo
vjerujem draga al jos maloooooo iet gaaaaaa beba u narucju a ti je ninas li ninas:)
ma bit ce u svakom slucaju brzooo
felix grozna si...jos sam tu....evo ticker za 20 minuta prebacuje na jos 2 dana...necu vise da ocekujem aBd da uskoro krene zenice moje, odoh ja na spavanjac, ne mogu da gledam na oci... tipkamo se sutra, sve mi mirise kao da cu biti kuci
Silver, reci mi ima li onako malo vecin velicin aod npr 36 :))
ja sam u novom azelu uzela preeeeeeeedivnu trenerku (komplet 15KM), uzela zutu jednu jaknicu sa sivim iznutra, med med m edm i jednu benkicu... morauc opet obletiti da vidim ima li sta.. treba sad nabaviit 62 vel najvise ihihihi...
Mi jedemo crne kifle i paradajz.......mmmmmmmm...mljac mljac i pijem nesicu naravno, ova jutarnja mni godi.....jos kad je babilon pristavi
Juce na vjezbicama nikog poznatog pa nema smisla stvarno....a babica se potrudila
Odoh sada da posaljem sms cicibanki da vidimo kakva je situacija
Sensia ja jucer nisam mogla doci na vjezbice, u pola 6 imala ispit, rekoh da probam dok nisu pocele obaveze oko bebaca, uradila sam bio pismeni pa eto mozda polozim Mozda vise ne budem imala priliku za vjezbice jutros u WC kad mokro pogledam neka sluz vjerovatno je to dio tog famoznog sluznog cepa a u 38 sam nedjelji pa tako da je vjerovatno nesto od toga Puno velikih za ciciban nismo se imale priliku upoznati Babilon hvala na kafi i caju