|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1140 1141 [1142] 1143 1144   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
7.9.2011 12:55:28   
Gift
Semice nema u Bingu dimenzija 140x70, koje meni trebaju, pa sam nasla nekoliko prodavnica koji imaju madrac tih dimenzija, al ima ih svakavih, pa ja nisam pametna od cega da uzmem...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 28526
7.9.2011 13:03:43   
sanela.asja
Zdravo i od mene..user posted image
Mea Sretan Rodjendan user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 28527
7.9.2011 13:22:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: treciputmama

Hannica
samoda ti kazem da je samnom u bolnici lezal zena cija se djevojcica zove Ajlin....ali kod te iste zene druga djevojcica se zove Hanan, kao moj sin, pa sad ne znam da li mi grijesimo ili ????

user posted image Kod nje je bilo bitno samo da se ne zavrsava na A,to je,valjda,sada IN.user posted image Meni se svidja ime Alina,ali ne znam historiju imena...iz kojeg jezika potice,znacenje itd.user posted image
Kako je Amina,napreduje li dojenje?

kod mene rodica ima curicu skoro rodila zove se Alina a maleni se zove Inas .
Znala sam znacenje Alina al da me ubijes nemogu se sjetitiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 28528
7.9.2011 13:35:29   
animagical
gdje ste zene? kod mene se nesto cudno desava---ja sam toliko spavala da sam fino prespavala ctg jutrosuser posted image tako da cu otici sutra ocigledno... evo sad sam poslala enci poruku,ako mogne odgovoriti, ja vam javim...
kako ste vi ostale? hug

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28529
7.9.2011 13:39:25   
vila_7
animagical to tijelo nakuplja energiju jer sad ce porod! user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 28530
7.9.2011 13:42:46   
animagical
IZVORNA PORUKA: helena_7

animagical to tijelo nakuplja energiju jer sad ce porod! user posted image user posted image user posted image

ja cu se na ovo samo nasmijatiuser posted image moje tijelo mislim nije ni informisano da bi trebalo da rodi ovu bebu...vidi mi tickera i tugeuser posted image ovaj mali vazda na cekanje....cekaj da zatrudnis..e sad i cekaj da rodis...vela havle

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28531
7.9.2011 13:47:24   
Bebica11
animagical nek te zeza malo kad si ga pozurila delozirati, vec mjesec dana cekamo taj trenutakuser posted image , vidi semice kako suti, ne bi joj se nikad reklo da ima jos 2 dana do terminauser posted image

jos malo, vidi koliko ja imam cekatiuser posted image , vase ce vec biti bucmaste bebe dok se moje trebalo roditi aBduser posted image

Neposredna veza do poruke: 28532
7.9.2011 13:50:42   
animagical
heheh bebice..cekala bi i ti ranije da su ti govorili strpi se do 34 sedmice...mene su svaki put prepadali...iskreno, uz moje terapije i trenutne i prijasnje svi se cude sta ova beba ceka...a ja najviseuser posted image a i bodenje clexanom mi ej toliko dodijalo da bas jedva cekam da rodim jer ce tada konacno biti jos samo 6 sedmica bocanja...ovako mi je svaki dan do poroda viska...user posted image ma, dabogda niko ne saznao kako je sam sebe bosti bilo cime

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 28533
7.9.2011 13:52:37   
vila_7
ma strpi se sad kad je vec pretkraj....ne moze duze od 6-7 dana,...user posted image bebac je odlucio da ce na termin ..garant! user posted image

Neposredna veza do poruke: 28534
7.9.2011 13:53:12   
Bebica11
hajde polahko, izaci ce, da se ja pitam ja bih odmah danas da nam se porodisuser posted image , al sta ces...vjerovatno ce i mene moje tako zezati, prvo strah od preranog poroda a onda ga nikaduser posted image

Neposredna veza do poruke: 28535
7.9.2011 14:01:39   
Selminja
Helo, evo i mene user posted image
Uh crkla sam, zavjese se peru, prozore oprala, to mi je najmrži posao u kuci, još jednom ću pred porod i to je to user posted image
Kako je Enci, ciciban? Haman nema informacija...
Ja mislim da kad se ove pred porod stanu poradjat da će server past od silnih informacija i praćenja prenosa, zatisje pred buru user posted image nikad meni se čini nije bilo više trudnica s 1,2 ili 3 days to go user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 28536
7.9.2011 14:04:31   
koka i po
aukcija slika za nasu iman je u toku pa bujrum na temuuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 28537
7.9.2011 14:32:31   
animagical
mustuluk rodila enciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rodila dvije curiceuser posted image user posted image pravo su krupne, koliko sam razumjela oko 3.200 i da su bas dugeuser posted image
enci nam se napatila...krenuo prirodni porod, pa obje bebare krenule glavom, pa su je na kraju porodili na carski...ma jedva prica, bas mi je zao...kaze da je jedna bebica poslana za sarajevo,ali je koliko sam razumjela ok...javicu ako jos sta cujem, necu da je gnjavim, bas jedva prica...prodje zena oba porodauser posted image ali nek su joj zive i zdrave a aBd sve ce to brzo proci...

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 28538
7.9.2011 14:38:15   
vila_7
user posted image user posted image user posted image user posted image   ma da sam sve bude OK aBd,a sto kazes nema nista gore nego kad jadna zena oba poroda prođe!

Neposredna veza do poruke: 28539
7.9.2011 14:44:57   
pauza
user posted image user posted image user posted image  sretno sretno sretno za tri heroine :-) samo neka su mama i bebe dobro i zdravo.... iskrene cestitke od srca!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28540
7.9.2011 14:45:13   
disaaa
user posted image user posted image user posted image cestitam enci i da se brzo oporavi,,i kuci dodje sa svojim curama

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28541
7.9.2011 14:46:54   
Hannica
A joj...bas mi zao Enči,to je ono cega se ja najvise plasim.Dusa draga,mogu mislit kako se napatila.user posted image
Ali hvala Bogu pa je sve uredu,sve ce to uskoro biti iza njih. Rasplaka me Boga mi...user posted image user posted image user posted image
A ja jutros kontam kako u ovoj trudnoci nisam osjetljiva i kako ne placem nikako.user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28542
7.9.2011 14:46:56   
Gift
e Enci se porodilauser posted image user posted image user posted image user posted image super, masala nek su cure zive i zdrave..

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28543
7.9.2011 14:51:14   
Gift

IZVORNA PORUKA: animagical

heheh bebice..cekala bi i ti ranije da su ti govorili strpi se do 34 sedmice...mene su svaki put prepadali...iskreno, uz moje terapije i trenutne i prijasnje svi se cude sta ova beba ceka...a ja najviseuser posted image a i bodenje clexanom mi ej toliko dodijalo da bas jedva cekam da rodim jer ce tada konacno biti jos samo 6 sedmica bocanja...ovako mi je svaki dan do poroda viska...user posted image ma, dabogda niko ne saznao kako je sam sebe bosti bilo cime

ovo ko i meni...ja evo brojim dane, a ako posle profuram termin, neka, al znam draga tebi nije nikako lako ni s tim inekcijama i svim do sad sto si prosla...nadam se da ce bebac uskoro..

Neposredna veza do poruke: 28544
7.9.2011 14:52:16   
animagical
ja sam plakala ko dijeteuser posted image i zao mi sto se napatila i drago mi sto ih je docekala... ma enci je hrabra,oporavice se one sve tri brzo pa ce svojoj kucici aBd brzouser posted image   necu danas da je gnjavim, pa cu je pitati kako su sve tri veceras ili ujutru....nek malo odmore...

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 28545
7.9.2011 14:58:09   
sanela.asja
Enci cestitke user posted image user posted image user posted image i zelim im brz oporavak i da budu sve tri sto prije skupa user posted image user posted image ..

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 28546
7.9.2011 15:01:42   
star
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za Enci..svaka cast i sve najbolje...

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 28547
7.9.2011 15:10:38   
Mamolina
Enicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... aBd da se sve tri sto prije nadju u svom domu !!!Nama u 18h kontrola !!

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 28548
7.9.2011 15:16:23   
Vodolija83
Cestitke za Enci i sve najbolje njoj i malim curama!!!user posted image
Zao mi je sto se tako napatila...user posted image Brz oporavak i da sto prije budu zajedno !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Mamolina)
Neposredna veza do poruke: 28549
7.9.2011 15:26:34   
treciputmama

7.9.2011 11:38:05

Hannica

Objave: 2684
Član od: 12.12.2009
Mjesto: Zenica
Status: odsutan
IZVORNA PORUKA: treciputmama

Hannica
samoda ti kazem da je samnom u bolnici lezal zena cija se djevojcica zove Ajlin....ali kod te iste zene druga djevojcica se zove Hanan, kao moj sin, pa sad ne znam da li mi grijesimo ili ????

Kod nje je bilo bitno samo da se ne zavrsava na A,to je,valjda,sada IN. Meni se svidja ime Alina,ali ne znam historiju imena...iz kojeg jezika potice,znacenje itd.
Kako je Amina,napreduje li dojenje?

cestitke za enci....nek se sve zavrsilo s hajrom....

10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca
07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak....
18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici...

eto...jedna veeeeelika sretna porodica, hvala Allahu dz.s

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 28550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1140 1141 [1142] 1143 1144   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1140 1141 [1142] 1143 1144   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *