Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
ps. sutra mi sestri vjencanje a ja ne znam sta cu obuci , nista mi od prije ne moze, i zbog stomaka i zbog kila...a i stopala nabubrila, najgore mi je za obucu , moje me sve cipelice stiscu
Sensia, palachinken..help,help..evo me u Kiseljaku ali ne znam gdje je tacno ta radnjica sa djecijim kreveticima..
ih ovo ti je prije kiseljaka, ona velika krivina pa mozda koji km iza nje...s lijeve strane puta poveca zgrada pise tradelli,ali bilo koga pitaj znace ti reci...mi bez veze pitali i nasli...znaci nije da odes do grada...nego puno prije grada! hehe vidim ja ti se zaletila po somune s kajmakom
Mea, animagical ti treba, ja u Kiseljaku samo pogacice znam naci
de mi ti reci...koliko ide ovo krvavo iza pregleda? jel vise od 24 sata?
Jesi nasla koga ces pitati, meni jedan ginekoloski radili u trudnoci i sat i po nakon njega su me slikali s Mahdijem. A svakako si sutra narucena, sad cekaj i osluskuj :)
pa odgovorila sam ti! eto listaj malo gore...evo ti i njihov broj...pa ako bas ne nadjete pitaj na telefon.. 030 871 678 znaci nije u gradu, dzaba ti pijes kafe...nego ovamo prije, iza one velike krivine pa kroz ona naselja... velika bordo zgrada
Sensia, palachinken..help,help..evo me u Kiseljaku ali ne znam gdje je tacno ta radnjica sa djecijim kreveticima..
ih ovo ti je prije kiseljaka, ona velika krivina pa mozda koji km iza nje...s lijeve strane puta poveca zgrada pise tradelli,ali bilo koga pitaj znace ti reci...mi bez veze pitali i nasli...znaci nije da odes do grada...nego puno prije grada! hehe vidim ja ti se zaletila po somune s kajmakom
joj dusice hvala, hvala...u povratku cu valjda naci..duzna sam ti pogacicu i milku...cmok!
Evo i mene da vas pozdravim sve...Enci cestitam od srca i zelim sto brzi oporavak.Animagical zelim sto prijeda bebac krene a i brzo da izadje ...Pauza pitas za to kupanje u bazenu, znam da je pivanje preporucljivo u trudnoci,ali ja sam fasovala neku bakteriju trichomonas,kaze mi moja dr da je navjerovatnije od bazena-mora, mada ne mora znaciti, sad moram piti terapiju, do 12 sedmice 1 tablete, a poslije idu vaginalete i mm isto mora da pije terapiju ...Ja sam onako mucnine i dalje tu, juce sam bila grozna cijeli dan prelezala, ubila me mucnina imala sam i nagone da povracam al nista nece van, ma uh grozno,danas sam malo bolje...Toliko od mene ljubim vas sve...
Animagical-bila sam u pon na pregledu...nisam NI MALO odskrinuta
Ja vam zene bgm imam osjecaj da cu se napatiti....a Bgm me pravooo strah da ce me pokusati odskrinuti svim i svacim i da cu opet na kraju morati na CR...uh gluho bilo...
Bebice-CESTITAM mila...eto i tebe u ozbiljnim trudnjacama
Ma Semice ne zezaj! Ja sam bila zatvorena kao beton (tako je dr.govorila), cak mi rekla da cu vjerovatno na indukciju nakon 7 dana, al ja prenijela samo 1 dan - jesam se sporije otvarala kad je krenulo al samo zato sto je sve islo prirodno i bez dripa i dr.pomagala
pa bona ne bila, danas je petak, sta znas jesi li danas otvorena? a uostalom mi smo prvorotke, normalno je da duze nosimo...evo ja se i injekcijama bocam i opet ne dam da mi ubrzavaju porod...normalno je i dviej sedmice prenijeti, sve dok je ctg uredan, beba dobro, plodna voda...ma znas kako ide...nema potrebe nista nazor a i sto kaze moja mama pa to vecini zena krene iznenada...zna beba kad ej spremna! ja evo cistim kucu ako bi bio jos koji prst sutra...onda ce me ostaviti..juce bila tri prsta, a i polako su isli, prvi se otvorila ima mjesec ali zato od juce curim krvavo, mislim nije mi prvi vaginalni pregled, ali prvi put ovako da bude... vjeruj bolje iznenada, da zacas krene..meni oteglo, otkad se nadam..sve nesto...
Drage moje , ja upravo iz grada, jutros bila na ctg-u i uzv moja dr me gledala ,prosli put me ona vratila sa komisije da bi jos sacekali prirodan porod ali ovaj put mi je ona predlozila komisiju zbog toga sto je beba krupna , imala sam zelju opet prirodan porod ali ovako me vec hvata panika kako bi to islo, u cetvtak mi je komisija pa nek je Bog na pomoci meni i mom Zna li neko kako je Ciciban? Animagical i Semica sretnooo ostalim
Ma joj covjek se svega naslusaaa...tako da vise ne znam ni sta da mislim... Samo se nadam da me nece na silu poradjat,da ce me ostaviti da samoo krenee...( jer mi je dr.rekla da ima plodove vode dosta i da nije mutna...i da posteljica nije jos potpuno zrela)...doduse,sto ti kazes-danas je petak...ali mislim da se od ponedjeljka nije mnogo promijenilo jer nije bilo NIKAKVIH bolova....uglavnom,idem sutra u 10 na GAK pa vam javim sta je i kako je....animagical,kada ti ides na pregled???bebix mila,hvala ti puno!!!
< Poruku je uredio Semica -- 9.9.2011 15:19:42 >
Semice, moze ti se desiti da se sutra probudis s kontrakcijama, kod nas prvorotki nema pravila. I sama sam to isto prolazila kao i ti, kontam sta je ovo, nista se ne desava i onda hop cup gotovo. Bolje nego da te boli danima, da se sporo otvaras ili sta vec. Uzivaj u zadnjim danima trudnoce, nedostajace ti, ovo je pravo vrijeme da budes jako sebicna i udovoljavas sebi maksimalno - jer, da se ne lazemo, nakon poroda ce ti centar paznje otici na jedno drugo bice